Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.село Дрен (срещу Ханчето)
Модератор: sapuna
яз.село Дрен (срещу Ханчето)
Здравейте,колеги!В неделя сутринта(01.04.2012г) се отправих към горепосочения язовир, знам за него ,че е платен и условията са: 8лв. на пръчка, ако платиш 2 -3та е безплатна и се връщат само трофейните шарани над 8 кг, иначе другата риба не се плаща.
Язовира е доста зарибен, кото се има предвид размера му 5дка,държи солидни риби - амури и шарани, които не бяха обект на моя излет. Пристигнах на мястото към 8.20 сутринта и вече някои колеги се бяха разписали- по няколко пъстърви.Та така и аз успях да хвана 3 бройки на бял червей, имаше колеги с 9-10 броя.Но прогнозата за времето се оказа вярна и към 11.30 часа започна един вятър,после дъжд,после сняг и провали целия излет!Иначе спокойно място явно не го знаят много хора и имаше места.
Моля споделете информация за вашите наблюдения от язовирчето!
Язовира е доста зарибен, кото се има предвид размера му 5дка,държи солидни риби - амури и шарани, които не бяха обект на моя излет. Пристигнах на мястото към 8.20 сутринта и вече някои колеги се бяха разписали- по няколко пъстърви.Та така и аз успях да хвана 3 бройки на бял червей, имаше колеги с 9-10 броя.Но прогнозата за времето се оказа вярна и към 11.30 часа започна един вятър,после дъжд,после сняг и провали целия излет!Иначе спокойно място явно не го знаят много хора и имаше места.

Моля споделете информация за вашите наблюдения от язовирчето!
Re: яз.село Дрен (срещу Ханчето)
Супер рекла
ма.хахахаха.

Супер реклам
ма.хахахаха.

Съжалявам ,че е прозвучало като реклама, просто споделям! 

Ок.къде се на мира това яз.
Колега а можеш ли да ми кажеш какво му е работното време.
- MITKO70
- кандидат преподавател
На пътя за Благоевград,след Долна Диканя е с.ДренГалидо написа:Ок.къде се на мира това яз.

Всичко може,но не всеки го можe.

Колегата е обяснил къде се намира язовирчето,мисля че е разрешен и нощем за риболов,но аз не сам го пробвал по това време.За това тарся още отзиви!
И аз имам същата информация, че е позволен нощния риболов, но и аз не съм пробвал. Язовира наистита държи много риба(по думи на мои приятели, които са ходили за шаран). Ходил съм няколко пъти и това което най-много привлече моето внимание, определено бяха пъстървите, тъй като до тогава не бях хващал.mahoki написа:Колегата е обяснил къде се намира язовирчето,мисля че е разрешен и нощем за риболов,но аз не сам го пробвал по това време.За това тарся още отзиви!
Абе, общо взето приятно и спокойно място за риболов.
- kocitoto
- ще става разбирач
Аз на въпросния водоем имам и добри преживявания, имам и не до там добри, но ако трябва да съм честен, определено хубавите емоции са много и капо от там не съм се връщал. Добро е водоемчето, има си своите плюсове и минуси, като всеки друг водоем:)
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Някой знае ли дали е замръзнал и ако не е дали има някакъв риболов сега?
-
- вече хвърля и на тежко
За там нямам инфо,но на Върба се лови пъстърва.Близко са един до друг.mastar6 написа:Някой знае ли дали е замръзнал и ако не е дали има някакъв риболов сега?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
А дали може на спининг да се лови пъстървата,ако не на каква стръв и какви други хищници има?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- asenfisherman
- ще става разбирач
Може да се лови и на спининг,стига да няма много колеги ,че водоема е малък и си е проблем.Има още щука,костур и една есетра 

В момента повече кьлвьт сивенчета и по малко американки, информация от преди десетина дни.