Накъде около Плевен?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Накъде около Плевен?

Мнение от Shampio0* »

niko_tod написа:Сега прочетох това, което е публикувал САПУНА / заповедта за забраната и разрешените водоеми/ и доколкото разбрах, ще е разрешена и 1 км. ивица от Г. Дъбник. Аз разбирам , че това е м/у дигата и канала където се пълни от вита - базата на НХК , поправете ме ако греша нещо. МАЙ ЩЕ има къде да се чеше крастата.
Не знам,аз така волпще не мога да се ориентирам,затова ще се гледат къде са местните :mrgreen:
Някой пробва ли ги някъде днеска?
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

Инфо от 1.04.

Р. Вит - с нормален цвят и дебит. Излизат каракуди - малки до средни - на всякаква стръв и по всякакъв начин - плувка, фидер и дъно. Другата риба, която кълвеше бе клЯн, скобар - рядко, уклеи и кротушки.

Големите риби от семейството на шарана и тн все още не са активни. Водата е "кокал".
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

А мряна?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

martineti написа:А мряна?
Нито една!
Аватар
ogiii
новобранец
новобранец

Мнение от ogiii »

Здравейте !

Колеги с баща ми решихме утре да ходим на Горни Дъбник, но отдавна не сме ходили с колата и той не помни от къде се минава и къде можем да отидем където да не надерем колата. Може ли някой да ми каже от къде се минава, може би за малката дига или някъде другаде но да може да се мине с колата.

П.С. Аз съм от Плевен.
The battle is about to begin ...
Аватар
des_koooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от des_koooo »

Карате по главния път.На асфалтовата отбивка ,която е в дясно от пътя завивате и карате все направо.Пътят се разклонява и вие сте на ляво.Така отивате право на малката дига без да надирате колата.Предполагам, че преди малката дига ще има доста спрени коли,така ,че няма как да я сбъркате.Успех в риболова и да не забравите захранката!
Всеки понеделник ме мъчи
въпроса:Почивни дни въобще
имаше ли?
Аватар
ogiii
новобранец
новобранец

Мнение от ogiii »

Мерси много за отговора :)
Няма да забравя захранката, имам само още един въпрос тъй като не съм ходил на малката дига става ли за дънен риболов.
The battle is about to begin ...
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

ogiii написа:Мерси много за отговора :)
Няма да забравя захранката, имам само още един въпрос тъй като не съм ходил на малката дига става ли за дънен риболов.
Става, но няма никакав смисъл от него, щото размера на рибата, която излиза в момента е шамар.
NITro`bE
фен клуб-скобар

Мнение от NITro`bE »

днес бях на Дъбника и направо съм си капо като изключим 20-те уклея :( никой нищо все едно няма една риба във водата (във събота следобед ходих за 1 час без захранка без нищо и хванах 20-тина платики )
  • Изображение
TT България 2011
Аватар
sokol135
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sokol135 »

NITro`bE написа:днес бях на Дъбника и направо съм си капо като изключим 20-те уклея :( никой нищо все едно няма една риба във водата (във събота следобед ходих за 1 час без захранка без нищо и хванах 20-тина платики )
Току що се връщам от въпросното място, явно сме били по едно и също време - като изключа
1.5 - 2.0, кг досаден уклей разбойник, направо съм разочарован - какво стана, къде изчезнаха готините рибки от миналата седмица? Имам една или две платички, няколко прилични баби и уклея. Много от колегите си тръгнаха още на обяд с капо. Нещо е станало със тоя гьол, ама какво не знам. Някои да има обяснение?
niko_tod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от niko_tod »

ДОБРЕ ,че си извадих голия голия телескоп и хванах малко оклей , че ще ше да е едно на нула за домакините днес. Пробвах с ваглер на вътре , пробвах и с болото на статична плувка и ъъъъъъ. Бухнах половин бака ранъ и пак гредъ. Накрая ни продуха тиквите и се спасихме.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
misho7777
новобранец
новобранец

Мнение от misho7777 »

Айде честито е за това няма риба
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

Нищо чудно местните да са пуснали и ток....
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Аватар
sokol135
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sokol135 »

Подозренията ми си оказаха верни, а се чудех защо на носът на залива се търкаляше
пластмасово шише със завързано въже за гърлото.....http://iara.government.bg/?p=5464
Съсипаха хубавината на много хорица :evil: . Силно се съмнявам до забраната, пак да влезе някаква риба в залива.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”