Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Накъде около Плевен?
Не знам,аз така волпще не мога да се ориентирам,затова ще се гледат къде са местнитеniko_tod написа:Сега прочетох това, което е публикувал САПУНА / заповедта за забраната и разрешените водоеми/ и доколкото разбрах, ще е разрешена и 1 км. ивица от Г. Дъбник. Аз разбирам , че това е м/у дигата и канала където се пълни от вита - базата на НХК , поправете ме ако греша нещо. МАЙ ЩЕ има къде да се чеше крастата.

Някой пробва ли ги някъде днеска?
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Инфо от 1.04.
Р. Вит - с нормален цвят и дебит. Излизат каракуди - малки до средни - на всякаква стръв и по всякакъв начин - плувка, фидер и дъно. Другата риба, която кълвеше бе клЯн, скобар - рядко, уклеи и кротушки.
Големите риби от семейството на шарана и тн все още не са активни. Водата е "кокал".
Р. Вит - с нормален цвят и дебит. Излизат каракуди - малки до средни - на всякаква стръв и по всякакъв начин - плувка, фидер и дъно. Другата риба, която кълвеше бе клЯн, скобар - рядко, уклеи и кротушки.
Големите риби от семейството на шарана и тн все още не са активни. Водата е "кокал".
А мряна?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Нито една!martineti написа:А мряна?
Здравейте !
Колеги с баща ми решихме утре да ходим на Горни Дъбник, но отдавна не сме ходили с колата и той не помни от къде се минава и къде можем да отидем където да не надерем колата. Може ли някой да ми каже от къде се минава, може би за малката дига или някъде другаде но да може да се мине с колата.
П.С. Аз съм от Плевен.
Колеги с баща ми решихме утре да ходим на Горни Дъбник, но отдавна не сме ходили с колата и той не помни от къде се минава и къде можем да отидем където да не надерем колата. Може ли някой да ми каже от къде се минава, може би за малката дига или някъде другаде но да може да се мине с колата.
П.С. Аз съм от Плевен.
The battle is about to begin ...
Карате по главния път.На асфалтовата отбивка ,която е в дясно от пътя завивате и карате все направо.Пътят се разклонява и вие сте на ляво.Така отивате право на малката дига без да надирате колата.Предполагам, че преди малката дига ще има доста спрени коли,така ,че няма как да я сбъркате.Успех в риболова и да не забравите захранката!
Всеки понеделник ме мъчи
въпроса:Почивни дни въобще
имаше ли?
въпроса:Почивни дни въобще
имаше ли?
Мерси много за отговора
Няма да забравя захранката, имам само още един въпрос тъй като не съм ходил на малката дига става ли за дънен риболов.

Няма да забравя захранката, имам само още един въпрос тъй като не съм ходил на малката дига става ли за дънен риболов.
The battle is about to begin ...
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Става, но няма никакав смисъл от него, щото размера на рибата, която излиза в момента е шамар.ogiii написа:Мерси много за отговора![]()
днес бях на Дъбника и направо съм си капо като изключим 20-те уклея
никой нищо все едно няма една риба във водата (във събота следобед ходих за 1 час без захранка без нищо и хванах 20-тина платики )

Току що се връщам от въпросното място, явно сме били по едно и също време - като изключаNITro`bE написа:днес бях на Дъбника и направо съм си капо като изключим 20-те уклеяникой нищо все едно няма една риба във водата (във събота следобед ходих за 1 час без захранка без нищо и хванах 20-тина платики )
1.5 - 2.0, кг досаден уклей разбойник, направо съм разочарован - какво стана, къде изчезнаха готините рибки от миналата седмица? Имам една или две платички, няколко прилични баби и уклея. Много от колегите си тръгнаха още на обяд с капо. Нещо е станало със тоя гьол, ама какво не знам. Някои да има обяснение?
-
- научил се да хвърля
ДОБРЕ ,че си извадих голия голия телескоп и хванах малко оклей , че ще ше да е едно на нула за домакините днес. Пробвах с ваглер на вътре , пробвах и с болото на статична плувка и ъъъъъъ. Бухнах половин бака ранъ и пак гредъ. Накрая ни продуха тиквите и се спасихме.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Айде честито е за това няма риба
-
- научил се да хвърля
Нищо чудно местните да са пуснали и ток....
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Подозренията ми си оказаха верни, а се чудех защо на носът на залива се търкаляше
пластмасово шише със завързано въже за гърлото.....http://iara.government.bg/?p=5464
Съсипаха хубавината на много хорица
. Силно се съмнявам до забраната, пак да влезе някаква риба в залива.
пластмасово шише със завързано въже за гърлото.....http://iara.government.bg/?p=5464
Съсипаха хубавината на много хорица