Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- SL1m
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Само да спомена, че ходих на Слаковци на тази събота. Голям вятър голямо нещо, нищо не хванах. Обаче има промяна в цената за 8 лв е за 12h, а 10 лв за 24h. Ако някой се е запътил на там да си знае.

На яз. Огняново Елин Пелинско дава добре приличен уклей и клен между уклея. Става въпрос за Раковица. 

-
- научил се да хвърля
колега от днес ли ти е инфото.
Събота, 31 март - яз. Душанци.
По слухове че на стената излиза пъстърва в 8:30 АМ бях на "Пенсионерски" залив на язовира.
Стръв:бял, пинки, торен, паста на Бъркли, блесни, силикони, дори в пристъп на отчаяние опитах морския монтаж за кефал - долна тежест, стиропорено шарено топче с една кука. Захранка - бял, пелети.
Резултата беше нулев, и след като към 16:00 РМ събрах достатъчно студ и вятър, запалих гумите обратно към София.
По слухове че на стената излиза пъстърва в 8:30 АМ бях на "Пенсионерски" залив на язовира.
Стръв:бял, пинки, торен, паста на Бъркли, блесни, силикони, дори в пристъп на отчаяние опитах морския монтаж за кефал - долна тежест, стиропорено шарено топче с една кука. Захранка - бял, пелети.
Резултата беше нулев, и след като към 16:00 РМ събрах достатъчно студ и вятър, запалих гумите обратно към София.

- jasonsmith
- разбира нещата
И аз бях получил същото инфо, добре че не бих и аз пътя до там. А да те питам на каква дълбочина опита? Някой около теб успя ли да хване нещо -платика, червеноперка?RAMIREZ написа:Събота, 31 март - яз. Душанци.
На леко от брега, на около 5-7 метра, дълбочина 2.50 м.jasonsmith написа:... А да те питам на каква дълбочина опита? Някой около теб успя ли да хване нещо -платика, червеноперка?
Около мен не видях никой да вади, каквото и да е.
Колегата с мен опита на дъно за платика - захранка шоколад/бисквита, стръв торен/бял, но без пипане.

Вчера или онзи ден са изкарали бяла 7,5-8кг от язовир Искър на силикон , според слуховете рибата е в диапазона 7,5-10кг , но повечето слухове са за около 7,5-8кг
- joro-fidera
- новобранец
Izvinqvaite che pisha na latinica ama kirilicata se bugna, ta vaprosa mi e nqkoi ima li info za bogrov platenoto na kvo izlizat ribite i nai veche kade mersi predvaritelno 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Ето ти го отговора ,от майстора на Богров- Марианjoro-fidera написа:Izvinqvaite che pisha na latinica ama kirilicata se bugna, ta vaprosa mi e nqkoi ima li info za bogrov platenoto na kvo izlizat ribite i nai veche kade mersi predvaritelno

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=61563
Всичко може,но не всеки го можe.

Надяваме се,че са я пуснали,вероятно е билап пълна с хайверDimy написа:Вчера или онзи ден са изкарали бяла 7,5-8кг от язовир Искър на силикон , според слуховете рибата е в диапазона 7,5-10кг , но повечето слухове са за около 7,5-8кг

за рибата го чух на метан станцията от персонала , след това и един приятел ми каза за нея , че я е видял на снимка
но предполагам не е върната
но предполагам не е върната
Днес топнах лодката /без въдици/ на Искъра, прилично присъствие в устието като за средата на седмицата. Врътнах вариото на фотоапарата на max за да ги разгледам артистите отблизо. Пред всеки живарник, слънце няма но всички със слънчеви очила
като по уговорка.

Този с очилата и бомбето
от последната снимка ми се стори познат /ама и мен разпозна/ и довечера може да даде актуално инфо, ако не го домързи или пък има много постове за модериране
.
В резервата дивеча повече отколкото риба във водата.

Този с очилата и бомбето

В резервата дивеча повече отколкото риба във водата.

На платено не одим !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Доста познати фигури
Ще чакаме какво ще кажат 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- новобранец
За сега са пълен пас. Ако не кълвеше най-малка поне един щеше да пише.
щом живарниците са във водата значи има риба