Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Като влизаш от Пловдив!Минаваш край Билла,гарата,моста над р. Чая и на 1-то кръгово след реката завиваш на дясно,след 50-100 метра в 1-та пресечка на дясно и си там!
Има ниска сграда,която е ЛРД Сокол!На лицевата и страна има нещо като барче и хоремаг,не влизаш там!Минаваш отсрани,от дясната страна на сградата,има една метална врата влизаш там,малко коридорче с 2 врати,ти влизаш в дясната!Абе държиш все дясното и си там!
Трябва да си носиш една снимка и лична карта!Парите,които ми взеха за членската картата са 16 лв.!Улицата е "Н.Вапцаров" 5
Дано съм бил полезен!

Трябва да си носиш една снимка и лична карта!Парите,които ми взеха за членската картата са 16 лв.!Улицата е "Н.Вапцаров" 5
Дано съм бил полезен!

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Колеги на Козановския-циганката излиза ли риба или на Избегли?
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Аз си питам и сам си отговарям:)
Днес отидох на Козановския Циганката-нямаше пукнат човек говорих с пазача на язовира.Язовира се разрешава за риболов само ако сте в Козановската дружинка.С този билет Който важи за 40-сте извора на Козановския не важи забранен е риболова там.
След това отидох на Избеглийския ,имаше малко хора там може да се лови с билет но като гледам риба нямаше бяха изкарали една дребна каракудка около 0,100кг.
Това е от мен дано да съм бил полезен.
Днес отидох на Козановския Циганката-нямаше пукнат човек говорих с пазача на язовира.Язовира се разрешава за риболов само ако сте в Козановската дружинка.С този билет Който важи за 40-сте извора на Козановския не важи забранен е риболова там.
След това отидох на Избеглийския ,имаше малко хора там може да се лови с билет но като гледам риба нямаше бяха изкарали една дребна каракудка около 0,100кг.

Това е от мен дано да съм бил полезен.
- Прикачени файлове
-
- SAM_1125.JPG (123.33 KiB) Преглеждано 1158 пъти
-
- SAM_1123.JPG (156.81 KiB) Преглеждано 1158 пъти
- CrossFire
- разбира нещата
Така ми каза и колега, на който вуйчо му е някакъв председател в тази дружинка.ivo24m написа:...Козановския Циганката-нямаше пукнат човек говорих с пазача на язовира.Язовира се разрешава за риболов само ако сте в Козановската дружинка.
Но вчера, когато си поднових билета от Сокол, ми казаха, че и на "Циганката" мога да ловя.

От Сокол ли лъжат? Или дружинката нямат намерение да го отстъпват...

- Don4o_62
- учете се от него
За какво си давате парите за някви измислени билети и гьолове
,миналата година с билет дето важи за всички водоеми и на 40-то се ловеше,само да не се подаваш на провокаций от разните му фесове проверяващи
,всичко е ала бала 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Днес попитах за 40-сто и ми казаха билета на ИАРА си важи и за 40-сто и никой не може да те накара да вадиш друг,а въпросната членска карта е ако искаш да си член,а с парите ще зарибяват водоема.Don4o_62 написа:За какво си давате парите за някви измислени билети и гьолове,миналата година с билет дето важи за всички водоеми и на 40-то се ловеше,само да не се подаваш на провокаций от разните му фесове проверяващи
,всичко е ала бала
Тръгнала ли е каракудата на 40-сте ,някой ловял ли е вече каракуда?
- Don4o_62
- учете се от него
На устието на жито само вземало,но не на самото устие а малко надолу,където са скупчени ромитеivo24m написа:Днес попитах за 40-сто и ми казаха билета на ИАРА си важи и за 40-сто и никой не може да те накара да вадиш друг,а въпросната членска карта е ако искаш да си член,а с парите ще зарибяват водоема.Don4o_62 написа:За какво си давате парите за някви измислени билети и гьолове,миналата година с билет дето важи за всички водоеми и на 40-то се ловеше,само да не се подаваш на провокаций от разните му фесове проверяващи
,всичко е ала бала
Тръгнала ли е каракудата на 40-сте ,някой ловял ли е вече каракуда?

Иво,с това изявление за билета от ИАРА дето важи,срина всякви представи за допълнителни билети на арендовани гьолове

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Току що направих запитване до съответните органи дали е редно и кое е редно за този язовир.Дано са така любезни да ми отговорят.Разбира се отговорът ще бъде публикуван тука независимо какъв ще е.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Don4o_62
- учете се от него
Хващайте си с билет от ИАРА на 40-то ако имате - на моя отговорност 
Голям майтап ще има ако дойдат ИАРА на проверка там
.Но въпроса е принципен и всеки си решава с какъв билет ще лови.

Голям майтап ще има ако дойдат ИАРА на проверка там

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
София-Русе-Бургас заповядайте при насDon4o_62 написа:Хващайте си с билет от ИАРА на 40-то ако имате - на моя отговорност
Голям майтап ще има ако дойдат ИАРА на проверка там.Но въпроса е принципен и всеки си решава с какъв билет ще лови.

Ей до преди година две на никой не му пукаше за 40-извора, с билет ли е без билет ли всички го подминаваха и бичеха за Леново и Брягово за по 10 лева удоволствието на ден.
Пък сега ,било дори и за зарибяване да е, секи се назландисва една кирлива члеска карта да си извади.

Това сме Българите аванта да има, дори и да е назаконно дружеството поне се опитват да зарибяват и охраняват.
При положение че не влизат пари от държавата секи се спасява както можи.
Само да вметна на Брацигово също се изискват такива членски карти независимо билета на ИРА.
И ИРА и ЛРД имат право да прават проверки.
От миналия ден на устието:
Само за информация на язовира има над 100-200 човека на ден няма Събота няма НеделяДокато го дадат за стопанисване с това темпо до месец ще бъди обезрибен тотално без мрежи, добре че влиза забраната инак

- vonam
- научил се да хвърля
Рано му е май на Леново още....за няколко часа прекарани там днес ,сменени 3 места, нямахме пипане.Все пак си мисля че като се затопли трайно времето , ще си тръгне рибата и там ...още си спомням, че по време на забраната миналата година водоема си беше хит.. дано и тази година да е такаchestarfield написа: Ей до преди година две на никой не му пукаше за 40-извора, с билет ли е без билет ли всички го подминаваха и бичеха за Леново и Брягово за по 10 лева удоволствието на ден.
Последно промяна от vonam на Пет Апр 06, 2012 10:12 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Айдеееее, отиде.... Между другото, Асене, много си прав, всички са селски тарикати, дават по 8 и 10 лв. за Леново и Брягово, ама за 10 кинта за членска карта за 40-те ги сърбят ръчичките да се бръкнат. Ей затва няма да има риба! Бахти! Мангалите се научиха да си вадят билети, нашите пак се пишат по-по-най, е*и му майката!!!
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- antivik
- кандидат преподавател
chestarfield написа:София-Русе-Бургас заповядайте при насDon4o_62 написа:![]()
Ей до преди година две на никой не му пукаше за 40-извора, с билет ли е без билет ли всички го подминаваха и бичеха за Леново и Брягово за по 10 лева удоволствието на ден.
Пък сега ,било дори и за зарибяване да е, секи се назландисва една кирлива члеска карта да си извади.![]()
Това сме Българите аванта да има, дори и да е назаконно дружеството поне се опитват да зарибяват и охраняват.
При положение че не влизат пари от държавата секи се спасява както можи.
Само да вметна на Брацигово също се изискват такива членски карти независимо билета на ИРА.
И ИРА и ЛРД имат право да прават проверки.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
Е,нека после ония дето писа преди 2-3 страници,че хващал по 20 кг. риба за 3 часа на Леново да разправя,че не е рекламен агент!vonam написа:Рано му е май на Леново още....за няколко часа прекарани там днес ,сменени 3 места, нямахме пипане.Все пак си мисля че като се затопли трайно времето , ще си тръгне рибата и там ...още си спомням, че по време на забраната миналата година водоема си беше хит.. дано и тази година да е такаchestarfield написа: Ей до преди година две на никой не му пукаше за 40-извора, с билет ли е без билет ли всички го подминаваха и бичеха за Леново и Брягово за по 10 лева удоволствието на ден.

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
От днес Много народ много нещо над 300 души имаше днес пак едвам място си хванах ,на плувка нищо само на дъно.Имаше хора много наловиха над 10-кг. но на дълбокото по средата на язовира и само на дъно.На устието не може се вреди човек.
- Прикачени файлове
-
- SAM_1138.JPG (97.01 KiB) Преглеждано 837 пъти