Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Най - честният рибар си снимал - Кърцата. Познавам го само от инфото, което дава тук постоянно!
Някаква актуална информация за река Блато или за канала при требич който се влива в реката?
"ай сиктир ве майна..."
- MITKO70
- кандидат преподавател
Тъкмо си мислех ,сега ще видя някой познат на снимките и опаа Кърцата и компания,е сега няма как да не драсне два реда
Сампо,ти хубаво си бил без въдици,какво показа сонара ,гледам си го обиколил,има ли надежда

Сампо,ти хубаво си бил без въдици,какво показа сонара ,гледам си го обиколил,има ли надежда

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
Колеги съжалявам че не е точно по темата но имам един много важен за мен въпрос на които не мога да намеря отговор и бих ви бил благодарен ако ми помогнете да го реша.Искам да извършвам стопански риболов на раци но незнам какво разрешително ми е нужно и как да си го набавя? Благодаря ви много предварително.
май ти трябва водоем - собствен
Добър ден колеги , да ми кажете къде около София в рамките на 30-40 км може да отидеме с приятели тази събота. На платено ако е още по добре.. 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мислих че ги знаеш всичките.
Мите, навътре в Шипоченския сонара отчете доста повече рибки, но по малък размер пък и водата по бистра а рибарите по малко. От към резервата нъцки. Устието е леко замътено, не съм се качвал нагоре, стигнах до филмовата да не бръмча на колегите. Обектите около дъното са с по голям размер. От въдици няма нужда, то е ясно какво може да се хване от лодка, а манипулацията хвани - пусни не ми е по вкуса.MITKO70 написа:...Сампо,ти хубаво си бил без въдици,какво показа сонара ,гледам си го обиколил,има ли надежда
Колега, познаваме се с Кърцата затова съм го снимал, пък и заради жена му да знае че наистина ходи на риба , а не ... в друга посокаdilval написа:Най - честният рибар си снимал - Кърцата. Познавам го само от инфото, което дава тук постоянно!

На платено не одим !
Колеги,има ли някои информация за активен костур около София (40-50км).Благодаря предварително!
Сампо, Сампо... много отдалече обърна лодката и се изнесе с пълна газ иначе щях да те викам да пием кафе ( или нещо друго)
Иначе за риболова... риболов има но е специфичен. Много храна и неподвижна стръв точно върху нея. В противен случай се ловят случайни риби.
Чакам да ми пуснат снимките и ще драсна някой ред
Иначе за риболова... риболов има но е специфичен. Много храна и неподвижна стръв точно върху нея. В противен случай се ловят случайни риби.
Чакам да ми пуснат снимките и ще драсна някой ред
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- drat
- разбира нещата
Вчера на Челопечене кариерата доволно уклей, но си носете повечко захранка.

......те и тея от брега така си викат за тролещитеDimy написа:щом живарниците са във водата значи има риба

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Днес на 777 много слаб риболов на пъстърва. Чух, че е тръгнал риболовът на шаран, но поне аз не видях някой да вади. След обяд се преместих на Кривина (платения). Имаше доста хора. Основно се лови уклей.
Инфо за река Блато от днес : Реката биста,Нивото ниско ( 10 см.) а за риба ... Няма и помен. Така че мили хора не си губете времето! П.П. Да не пускам нов пост искам да питам има ли колеги които ходят на водоемите в Кътина ? Ако някой скоро е ходил да пусне едно инфо че мисля да мръдна до там другата седмица 

"ай сиктир ве майна..."
-
- новобранец
Здравей колега.Миналата събота ходих а плувката и един път не помръдна много насрещен вятър и студ,поне поизкъпах пинките.На слукаvladi_829 написа:Инфо за река Блато от днес : Реката биста,Нивото ниско ( 10 см.) а за риба ... Няма и помен. Така че мили хора не си губете времето! П.П. Да не пускам нов пост искам да питам има ли колеги които ходят на водоемите в Кътина ? Ако някой скоро е ходил да пусне едно инфо че мисля да мръдна до там другата седмица