Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МОЛБА ЗА ЯЗ.РАБИША
Модератор: sapuna
МОЛБА ЗА ЯЗ.РАБИША
Здравейте,приятели и колеги!
Най-после ще излизам отпуска и Ви моля от цялата си душа- дайте малко информация за яз.Рабиша!Какво излиза сега и всичко, което можете да ми кажете...А щука и бяла риба по принцим има ли там?
Благодаря на всички и наслука,наслука, наслука!
Най-после ще излизам отпуска и Ви моля от цялата си душа- дайте малко информация за яз.Рабиша!Какво излиза сега и всичко, което можете да ми кажете...А щука и бяла риба по принцим има ли там?

Re: МОЛБА ЗА ЯЗ.РАБИША
Получаваш веднага прясна информация от миналата седмица (сряда-събота): За съжаление в момента риболова хич не е добър на езерото. На плувка излиза доста дребна таранка (50-100 гр. - кълве като луда), както и по някоя бабушка, ако успее да се дореди. Едрите риби обаче липсват, в т.ч. и едрата таранка. Хваща се по някоя на пружина в диапазона 200-500 гр., но от "литровиците", както им казваме няма и помен. Шаран - има но само си шляпа по повърхността без да има намерение да се храни. Може би с по-сериознен подход да има някакъв резултатAnita написа:Здравейте,приятели и колеги!

Хищници - щука и бяла в езерото липсват. Има костур и сом, но напоследък не съм чувал за нещо интересно

Интересен факт от тези 2-3 дни - таранката на пружина вземаше по-охотно през деня в жегата

Все пак не се отчайвай, защото водоема е доста своенравен и ситуацията може лесно да се промени в положителна посока

Поздрави

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Ами за няколкото дни в които седяхме там нямаше промяна, но по принcип е спаднал доста. Откъм камъните има едни борове на 30-40 м. от водата, по които има Черупки от миди от предходните годиниСтефко, а как е нивото на водата - продължава ли да пада??
п.с. много изчерпателна информация

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!