Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

захранка Promix
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: захранка Promix
Ами нали целта на всяка захранка е да събере и задържи рибата.Лови с това което имаш в избата и не посягай към друго.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
На фона на места,където масовият риболовец изобщо не ползва захранка,и "Промикс",и "Филстар"вършат чудеса-разбира се,не всеки път.Иначе си мисля,че днес - с един пакет "Промикс езеро",около 130 уклея и още около 40 бабушки,се получи весел,динамичен и атрактивен риболов.
- М. Сталев
- разбира нещата
Аз съм я пробвал само на платени язовири,обърквам я със 2 кутии сладка царевица и около 100-150 гр бял червей, определено тази комбинация събира риби,но за да се каже ,че една захранка е качествена и работи ,според мен трябва да се пробва и да се докаже на не арендован язовир.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
..... Aaaaa останаха ли такива дивотии ???Според мен докъто ходят 1-2 риболовеца на един и същи язовир и ловят с каквато и да е храна ще ловят ама дойде ли 3-ти с по-добра логично рибата ще избере по-добрата,че и ще почне да се мръщи на другата....INCUBUS написа:На фона на места,където масовият риболовец изобщо не ползва захранка,и "Промикс",и "Филстар"вършат чудеса-разбира се,не всеки път.Иначе си мисля,че днес - с един пакет "Промикс езеро",около 130 уклея и още около 40 бабушки,се получи весел,динамичен и атрактивен риболов.
Еми супер другия път си вземи 300 грама лепило за червей и слепи същото количество царевица и бял и сподели с нас резултатаPikeM написа:Аз съм я пробвал само на платени язовири,обърквам я със 2 кутии сладка царевица и около 100-150 гр бял червей, определено тази комбинация събира риби,но за да се каже ,че една захранка е качествена и работи ,според мен трябва да се пробва и да се докаже на не арендован язовир.

Без риболов няма любов !
- М. Сталев
- разбира нещата
Аз затова споделих какво слагам във захранката,защото ме съмнява ,че и само царевица да стрелям със прашката резултата ще е същият ,а и може би ще се подобри, защото няма да се събират дребни риби
-
- кандидат преподавател
Писах за напълно свободен голям язовир,където съм сигурен,че рибата няма мнението и предпочитанията на колегите,харесващи захранките само като ВДЕ и нагоре
И не е никаква дивотия-има места,където все още има много риба,въпреки бракониерите,та много колеги любители-риболовци /не състезатели/ правят добри риболови без всякаква захранка или пък с минимално количество от най-обикновените български,вкл.и с тази,която аз пък не харесвам - Фиш манията.

аз сащо ползвам само захранка елит и сам много доволен от нея просто сам се отказал от други захранки това за мене е най добро саотно6ение ка4ество цена качество
-
- научил се да хвърля
Развалиха и нея .Не ,че правя реклама ама захранките на Джаксън и Трапер ви излизат на същата цена и ловят почти ,като Сенсас и Енде-то.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Миналата седмица метахме Трапер и резултата беше трагичен.Преди да метнеме имаше по нещо след това ... Промикса иначе не съм го копувал.Вземам все некви евтини храни пък оплаквания нямам 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- кандидат преподавател
Вчера-05.04.,като за рожден ден пак с два пакета "Промикс езеро"на свободен водоем -яз.Кърджали,ги разбих бабушките,уклеите-от тях излизаха направо гигантски,че и два скобара в калабалъка
Ще продължавам да си купувам "Промикс",върши ми добра работа,няма да си купувам "Фишинг мания",нито за сега разните там по-скъпи.Подчертавам,че не става въпрос за състезания,а за лежерен
любителски риболов .

Здравей, писането на латиница е против форумните правила.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=149&t=3684
zdr dosta pate izpozvah promiks i sam mnogo dovolen ot neq bqx i na reka s neq zna4i az hva6tah a drygite me gledaha nai efektivna e za 6aran i karakyda lo6oto e 4e dosta magazini si pravqt zahranka i vie si mislite 4e proizvoditela e vinoven nai ka4estvena e promiks proizvedena v plovdiv s neq posledno hvanah dva 6arana na reka edinia 3,600 a drygia 2 kila s neq imam na vsqkade yspeh dori v galabov vsi4ki me gledaha az vadq a te si po4ivat tova be6e minalata godina drygi zahranki ako predlojite moji dagi probvam prosto spodelqm kakav yspeh imah s promiks
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=149&t=3684
zdr dosta pate izpozvah promiks i sam mnogo dovolen ot neq bqx i na reka s neq zna4i az hva6tah a drygite me gledaha nai efektivna e za 6aran i karakyda lo6oto e 4e dosta magazini si pravqt zahranka i vie si mislite 4e proizvoditela e vinoven nai ka4estvena e promiks proizvedena v plovdiv s neq posledno hvanah dva 6arana na reka edinia 3,600 a drygia 2 kila s neq imam na vsqkade yspeh dori v galabov vsi4ki me gledaha az vadq a te si po4ivat tova be6e minalata godina drygi zahranki ako predlojite moji dagi probvam prosto spodelqm kakav yspeh imah s promiks
Аре МОЛЯ те, ако обичаш пиши на кирилица, че обиждаш и мене и останалите във форума. Мерси!veli4kov написа:zdr dosta pate izpozvah promiks i sam mnogo dovolen ot neq bqx i na reka s neq zna4i az hva6tah a drygite me gledaha nai efektivna e za 6aran i karakyda lo6oto e 4e dosta magazini si pravqt zahranka i vie si mislite 4e proizvoditela e vinoven nai ka4estvena e promiks proizvedena v plovdiv s neq posledno hvanah dva 6arana na reka edinia 3,600 a drygia 2 kila s neq imam na vsqkade yspeh dori v galabov vsi4ki me gledaha az vadq a te si po4ivat tova be6e minalata godina drygi zahranki ako predlojite moji dagi probvam prosto spodelqm kakav yspeh imah s promiks
П.П: А "Промикс" наистина е хубава за пълнеж, но за тия пари по добре си купете на едро бисквита и смеска за птици (мляно жито, царевица и кюспе, но с по-малко кюспе) и ги смесете - ще ви легне по-евтино.
Ohne Fleiß - kein Preis! No pain - no gain!
- М. Сталев
- разбира нещата
За тия пари си купувам Starfish ,даже ако се вземе по голяма разсфасовка излиза по евтино ,а е наистина кадърно направена захранка
Напълно съм съгласен с теб! Starfish е достоен наследник на Traper.PikeM написа:За тия пари си купувам Starfish ,даже ако се вземе по голяма разсфасовка излиза по евтино ,а е наистина кадърно направена захранка
Ohne Fleiß - kein Preis! No pain - no gain!
- Николай Колев
- новобранец
Аз лично съм не толкоз доволен от ПроМикс но и не мога да кажа че е лоша :Д
Не употребявай голяма дума за малки събития.
Няма нищо по-глупаво от желанието да бъдеш винаги по-умен от всички.
Няма нищо по-глупаво от желанието да бъдеш винаги по-умен от всички.