Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Мнение за фидер на Филстар
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Мнение за фидер на Филстар
Пръчката е стегната с върхова акция.Все пак е фидер.Имаш три върха...Като очаквам по-големи риби- жълтия връх.За караконжули,морунажи,финно кълване -белия./по-рядко червения/
Вярвай всичко ще усетиш....
Ай.
Вярвай всичко ще усетиш....

Ай.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мен, какви ги говориш, (все пак е фидер) ако е само с върхова акция си лови ти с него, това са най гадните фидери, фидера трябва да се згъва целия .RAAZIEL написа:Пръчката е стегната с върхова акция.Все пак е фидер.Вярвай всичко ще усетиш....![]()
Ай.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
qno_zloo написа:Мен, какви ги говориш, (все пак е фидер) ако е само с върхова акция си лови ти с него, това са най гадните фидери, фидера трябва да се згъва целия .RAAZIEL написа:Пръчката е стегната с върхова акция.Все пак е фидер.Вярвай всичко ще усетиш....![]()
Ай.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Айде сега,има си приложение и стегнатия фидер. За една голяма река с мощно течение е добре да бъде по стегнат фидера. Но при положение,че колегата иска медиум фидер и ще лови на затворени водоеми и реки(чки)qno_zloo написа:Мен, какви ги говориш, (все пак е фидер) ако е само с върхова акция си лови ти с него, това са най гадните фидери, фидера трябва да се згъва целия .RAAZIEL написа:Пръчката е стегната с върхова акция.Все пак е фидер.Вярвай всичко ще усетиш....![]()
Ай.

Above us only sky
Накарахте ме да се замисля,защо аджеба съм имал толкова гаден фидер , а аз не съм разбрал досега
/може би защото не съм имал друг,но.../
Изкарах го сложих средния връх и го вързах за един стол,като за голям шаран и напън.Гледах,чудих се,че даже и снимах...

Това е дъгата,всеки да си направи изводите.Представих си на какво ще заприлича ако се сгъне от втората снадка,но ...
я сподели колега например за някой фидер който се сгъва целия,че да го пробвам като го видя някъде....

Изкарах го сложих средния връх и го вързах за един стол,като за голям шаран и напън.Гледах,чудих се,че даже и снимах...
Това е дъгата,всеки да си направи изводите.Представих си на какво ще заприлича ако се сгъне от втората снадка,но ...
я сподели колега например за някой фидер който се сгъва целия,че да го пробвам като го видя някъде....
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Повода които използвам в този риболов е или 0,12 или 0,14 ... по-скоро 0,12

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
И аз мога да кача снимки на двата ми фидера в акция,като лъка на Винету са,а да не говорим за пикера
Тук може много криви разбирания да има за това пояснявам-въдицата се огъва според големината на рибата.Колкото е по голяма толкова повече колена участват в битката.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
По отношение строй на пръчка,понятие "върхова акция" при фидера не съществува!Има тестова крива на върха!Колкото и да е стегнат един фидер,винаги е параболик!
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
Има модели на които изрично е упоменато ,че въдицата е с бърз/върхов строй. Основно въдици с по-голяма акция и такива предназначени за риболов на рекаsapuna написа:Колкото и да е стегнат един фидер,винаги е параболик!

Tе затуй са форумите-да научи нещо човек!sapuna написа:По отношение строй на пръчка,понятие "върхова акция" при фидера не съществува!Има тестова крива на върха!Колкото и да е стегнат един фидер,винаги е параболик!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бих поспорил по това твърдение.По-късно ще кача снимки на два хеви фидера и ще се уверите в разликата между единия и другия.Фидерите са Трабуко Проксима и Мило Коекс ,двата са 3.90 и снимките са правени с еднакви върхове на тях -2,5oz.sapuna написа:По отношение строй на пръчка,понятие "върхова акция" при фидера не съществува!Има тестова крива на върха!Колкото и да е стегнат един фидер,винаги е параболик!

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе за згънати фидери , аз мога да кача снимки , но тука говорим за фидер който в съчетсние със средния си връх в процес на кълване да се згъват леко и в бланката.
-
- новобранец
Ползвам я вече година нямам никакви забележки колега,взимаи 3,60-то смело.
миналата седмица си купих същия фидер доволен съм
и на мен ми предложиха 3.90 но както ти каза е по тежък и лично на мен не ми допадна

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кое точно имаш предвид с това по тежък ?Optimos написа: на мен ми предложиха 3.90 но както ти каза е по тежък и лично на мен не ми допадна
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;