Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Коя от двете и защо?
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: Коя от двете и защо?
какво 6те кажете за микадо 6м.???????? 

- niksan76
- новобранец
Привет колеги.
Малко да възобновя темата. Имам следното питане към Вас и се надявам да ми помогнете. Имам Tica Signal 6м. и ми предстои покупката и на 5-ца. Въпроса ми е дали да си купя още един Signal но на 5м, или да си взема нещо по различно като Standart 5-ца. Поне да има млко разлика в акциите, да не се повтарям с еднакви въдици само дето едната е 6-ца а другата 5-ца. Наистина единственото което ме тегли да си взема отново Signal е грамажа, т.е. че е по-лек малко от Standart-a. Моля за съвет. Благодаря Ви много за вниманието.
Малко да възобновя темата. Имам следното питане към Вас и се надявам да ми помогнете. Имам Tica Signal 6м. и ми предстои покупката и на 5-ца. Въпроса ми е дали да си купя още един Signal но на 5м, или да си взема нещо по различно като Standart 5-ца. Поне да има млко разлика в акциите, да не се повтарям с еднакви въдици само дето едната е 6-ца а другата 5-ца. Наистина единственото което ме тегли да си взема отново Signal е грамажа, т.е. че е по-лек малко от Standart-a. Моля за съвет. Благодаря Ви много за вниманието.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Защо би трябвало при парична възможност да се купи и 5м болонезе.Доста често на Марица сменям място и ми се е случвало не веднъж течението и дълбочината да искат друга плувка или с по-малък грамаж или обратното.Късаме такъма подменяме с нов,а ако се върнем отново в изходна позиция още веднъж късане и смяна и става един омагьосан кръг.Отделно доста често както ловим на Марица прибягваме до някой неин приток,където 6м боло идва дълго.Това за мен са две основателни причина скоро да си купя и 5м.А относно акцията,според мен и двете да са един и същи модел няма да е лошо.5м болото винаги е малко по стегната от 6м от същия модел,заради дължината.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- niksan76
- новобранец
Мерси колега, значи явно твоя глас е за Signal 5-ца, разбрах.