Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Пристанище Бургас с нови бариери и заграждения
Модератори: emo vasilev, alekst
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пристанище Бургас с нови бариери и заграждения
сигурно много хора вече знаят а и беше просто въпрос на малко време да стане ама насипния кей в пристанището вече е ограден и всъщност стана пристанище в пристанището ,защото преди известно време го дадоха на концесия на БМФ.все още не е регламентирано как ще става пропускането но ми се струва,че вече няма да могат рибарите да влизат толкова лесно ,колкото беше преди това.сега от това страдат само бракониерите ,защото там общо взето са най-интересните места за търмъчене но на пролет и мен ще ме е яд като излезе сафрида и като немога да се докопам до там 

Качествени чепарета Borkata

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Пристанище Бургас с нови бариери и заграждения
В Бургас само могат да те набият докато ходиш за риба на пристанището.
Корупция и контрабанда какво друго може да се крие.Дали са загрижени за безопасността на рибарите?Крановете били опасни-мъде бухлести.Много буклук сме правили-да бе
Корупция и контрабанда какво друго може да се крие.Дали са загрижени за безопасността на рибарите?Крановете били опасни-мъде бухлести.Много буклук сме правили-да бе
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абе според мен не е точно така.пък да не говорим за боклука.ама въобще не си прав.по мои наблюдения може би 80% от риболовците там са пълни неебавки относно това къде трябва да стои боклука.виждат,че пристанището не е в изряден вид и замърсяват още повече.там ходят предимно възрастни хора заради близката дестинация и точно те според мен замърсяват най-много.сори ако обиждам някой ама от вече 5 години го обикалям това пристанище както и всички останали и това са ми наблюденията.а относно боя не виждам кой би набил някого.пенсионерите от охранителната фирма?!както и да е.все още не се знае как ще става работата.може пък и да си затварят очите на пролет.а дано 

Колкото и да не ви харесва просто отпишете тази дестинация. Влизането става само с пропуск и резюлирана от началника на Пристанището на БМФ молба , при условие , че сте фирма и то ако имате работа там. Това е частен кей и няма повод за сърдене все едно у вас да влиза който поиска.
А как стои въпроса с японското пристанище? Вчера подочух, че и то било оградено като насипния кей, но до колко е вярно не знам. Ако пък е вярно, май само на западното пристанище ще може да се лови.BorisK написа:сигурно много хора вече знаят а и беше просто въпрос на малко време да стане ама насипния кей в пристанището вече е ограден и всъщност стана пристанище в пристанището
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
"насипния кей" и "японското" са в едно и също пристанище - БМФ

- vodka_rules
- научил се да хвърля
пристанища ех пристанища
lefera1
Заглавие: Re: Пристанище Бургас с нови бариери и заграждения
UNREAD_POSTПубликувано на: Пет Яну 06, 2012 6:07 pm
lefera1
риболовец
риболовец
Колкото и да не ви харесва просто отпишете тази дестинация. Влизането става само с пропуск и резюлирана от началника на Пристанището на БМФ молба , при условие , че сте фирма и то ако имате работа там. Това е частен кей и няма повод за сърдене все едно у вас да влиза който поиска.
защо в италия риболова е разрешен на всякъде
немога да намеря документалния филм да видете
и колко пари влага държавата за това
lefera1
Заглавие: Re: Пристанище Бургас с нови бариери и заграждения
UNREAD_POSTПубликувано на: Пет Яну 06, 2012 6:07 pm
lefera1
риболовец
риболовец
защо в италия риболова е разрешен на всякъде
немога да намеря документалния филм да видете
и колко пари влага държавата за това
- cheatereye
- новобранец
Защо не се пусне едно запитване до самата организация (БМФ), дали е възможно влизането на риболовци в района, или те имат вече определена организация за това (самата фирма организация) ?
B lo w мy мind & F o ll o w мe
Западно не е все още взето от БМФ ,но там пък гонят другите от "Викинг"
- zxzx
- научил се да хвърля
Японското и въглещният кей са 2 различни места,поне докато японците го строиха,но това както и да е
бият не бият има ли риба ще има и рибари.С тея Викинг/предполагам са охранителна фирма/преди бяха Дага полис при тях беше добре имах бивши колеги които се пенсионираха и останаха да работят пак на пристанището,отплеснах се мисълта ми беше нахалсвайте колеги иначе не става,те ще ви пъдят вие пак ще ходите.А утре смятам да пробвам следобед на Поморие.
бият не бият има ли риба ще има и рибари.С тея Викинг/предполагам са охранителна фирма/преди бяха Дага полис при тях беше добре имах бивши колеги които се пенсионираха и останаха да работят пак на пристанището,отплеснах се мисълта ми беше нахалсвайте колеги иначе не става,те ще ви пъдят вие пак ще ходите.А утре смятам да пробвам следобед на Поморие.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колегиzxzx написа:Японското и въглещният кей са 2 различни места,поне докато японците го строиха,но това както и да е
Аз съм инвалид и се предвижвам с количка или с колата,но съм рибар и ми се ходи за попче а съм от карнобат и бургас ми е по близо...та въпроса ми е има ли някаде място в бургас кадето да мога да отида за попче
Благодаря предварително
Хора има много,ама Човеци вече няма............
-
- учете се от него
На пристанището както стана ясно е трудна работа, на моста вадят дребно попче колкото показалеца, Сарафово на буните дава по дупките където ще ти е доста трудно. Така като се замисля най-удобно ще ти е на Поморие или Несебър на кея, не че там дава повече или по-едро, но ще ти е по удобно 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря колегаstrijok написа:На пристанището както стана ясно е трудна работа, на моста вадят дребно попче колкото показалеца, Сарафово на буните дава по дупките където ще ти е доста трудно. Така като се замисля най-удобно ще ти е на Поморие или Несебър на кея, не че там дава повече или по-едро, но ще ти е по удобно
Хора има много,ама Човеци вече няма............