Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Re: Спининг край Ямбол
Малко инфо и от мен колги.
В Събота бях на Коневец в района след кариерата. За 3 часа имах само един удар на приличен клен, който успях да реализирам. Като цяло никакво движение по реката, абсолютно мъртвило. Нямаше ги и редовните коеги на плувки около моста. Само 1 колега който не стоя повече от час.
Водата все още е доста студена и висока но предполагам че до 10 дена при добро време клена ще се активизра. Направи ми впечатление че клена повръщаше обилно водорасли в ръцете ми и беше сериозно преял.
Мисля си че вече са минали на пролетното меню но не са толкова активни заради температурата на водата.
След Коневец минах и през Тенево като там положението беше идентично.

В Събота бях на Коневец в района след кариерата. За 3 часа имах само един удар на приличен клен, който успях да реализирам. Като цяло никакво движение по реката, абсолютно мъртвило. Нямаше ги и редовните коеги на плувки около моста. Само 1 колега който не стоя повече от час.
Водата все още е доста студена и висока но предполагам че до 10 дена при добро време клена ще се активизра. Направи ми впечатление че клена повръщаше обилно водорасли в ръцете ми и беше сериозно преял.
Мисля си че вече са минали на пролетното меню но не са толкова активни заради температурата на водата.
След Коневец минах и през Тенево като там положението беше идентично.
Вчера бях на Коневец и аз,за 4 часа,без удар дори.Никаква активност на рибата.Въртях и в бързеи и в вирове,смених целия арсенал и нищо.Иска още време да се постопли водата.
Spinning Forever
Вчера след 4 часово връткане ,най накрая сефтето за годината:
1.380кг ,48см.

Слаба активност,все още!
1.380кг ,48см.

Слаба активност,все още!
Spinning Forever
- koda33
- разбира нещата
Поздравления колега))))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
-
- научил се да хвърля
Браво,това на новата "Окумка" ли е сефтето? 

Позна!lubomirco написа:Браво,това на новата "Окумка" ли е сефтето?

Много добре се държи пръчлето,доволен съм!
Spinning Forever
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Мамицата им кефали само аз нямам късмета да им удари кефал писна ми от распери сомове и щуки
Дай Боже всекиму, твойте проблемиMAGARETOOO написа:Мамицата им кефали само аз нямам късмета да им удари кефал писна ми от распери сомове и щуки

-
- вече хвърля и на тежко
Днес в района Елхово-Срем за 6 часа две кефалчета 500 - 700 гр.Водата е паднала доста и се е избистрила но нищо не индикира присъствие на риба.Надеждите ми бяха за надвечер и вместо нещо да се раздвижи то нацяло замря.Няма и рибари .............а всъщност водата не е много студена.Пробвах и на фидер с 300 гр бял-нъцки.Рибата със сигурност е в реката но явно толкова си можем.
Да ти имам миналогодишните распери и сомове!!!От що се оплакваш?MAGARETOOO написа:Мамицата им кефали само аз нямам късмета да им удари кефал писна ми от распери сомове и щуки

Горкия...направо си за съжаление бе...MAGARETOOO написа:Мамицата им кефали само аз нямам късмета да им удари кефал писна ми от распери сомове и щуки

Spinning Forever
- каридата
- учете се от него
Браво бе френд,яки тупакли,миналата неделя бяхме по тия места четирима души но си останахме капо,някой от колегите имаха удъри но риби не изкарахме.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко