Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Сами сме си виновни
Модератор: bobopeli
- rumen_78
- научил се да хвърля
Сами сме си виновни

тежко се брате живее сред глупци неразбрани ,душата ми в огън тлее,сърцрто в люти рани....
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Колега ще извиняваш, че се отклонявам от темата ама наистина си прав, че около водоемите е много мръсно. Всеки си изхвърля боклуците сред природата. Ами толково ли им пречи на рибарите да си събират боклука в една торбичка и после да го хвърлят в някой контейнер. Така, че за следващите рибари мястото да е чисто и на човек да му е приятно да е за риба.
А за бракониерите, наистина, че са голяма "паплач" с извинение.
А за бракониерите, наистина, че са голяма "паплач" с извинение.
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- rumen_78
- научил се да хвърля
Предполагам ,че всичко може да се уреди със закон ,но вероятно се правят повече че им пука отколкото е всъшност.Да се продават мрежи само с разрешително за промишлен риболов ,за морето и на собствениците на рибарници. (колеги аз мойте боклуци си ги карам с колата за да ги изхвърля в града , но на последък взимам и по някой от околните нахвърляни с идеята че ако сме повечко със съвест може и да поизчистим )
тежко се брате живее сред глупци неразбрани ,душата ми в огън тлее,сърцрто в люти рани....
Marco Polo написа:Не става, бате Ицо, законова база няма... И как да има, като всичкото ни е такова...
не е важен само закона а и съвеста на гражданите... Като има закон от преди 30-40 години за забрана за продажва на алкохол на малолетни и непълнолетни спазва ли се може ли във всеки магазин и ваведения да има по един полицай и да следи??? Така е, а за боклуците нещат са вече извън контрол как ти се струва ти си на риба близо до един боклучарник идват и ти правят акт все едно това са твоите боклуци??? Много пъти съм мислил по въпроса и в крайна сметка стигам до едно заключение че ако съм на място кадето има много боклук могат да ме глобят и ще са си в правото защото представете си какво дебнене ще е ако трябва да се пишат актове само ако са те виделе в момента на изхвърлянето на боклука.... Трудно ще се оправи това но ако има повече хора дето си събират боклука и покрйнего и чуждия така поне децата на идиотите щи видят че ни трябва да си хвърлят боклуците безразборно.....
за мрежите парашутите и тн. соред мен трябва да въведе ограничение да го има а вече дали ще се спазва е друг въпрос.