Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
Колега я кажи какви са условията на Красен? Предполагам става дума за рибарниците, които се виждат от пътя или за този който е в центъра?EXPLOSIVE написа:За Бели лом е рано според мен, до скоро беше много студено. Там риболов ще има след забраната, според мен
Дайте инфо за някой арендован гьол. миналата седмица бях на Красен, риболов нямаше поради ураганния вятър, но тези които бяха от по-рано имаха по някое шаранче (до към 1 кг.)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
За тези двата които се виждат в ниското когато се влиза от към Басарбово, условията са 5 лв вход, пръчки кой с колкото можеbachoivo написа:Колега я кажи какви са условията на Красен? Предполагам става дума за рибарниците, които се виждат от пътя или за този който е в центъра?EXPLOSIVE написа:За Бели лом е рано според мен, до скоро беше много студено. Там риболов ще има след забраната, според мен
Дайте инфо за някой арендован гьол. миналата седмица бях на Красен, риболов нямаше поради ураганния вятър, но тези които бяха от по-рано имаха по някое шаранче (до към 1 кг.)

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера след работа с двама колеги атакувахме Реката. От 17 и нещо до към 20 на фидер 10-тина платики и 2-3 добри морунажа. Като за бърз риболов толкоз
Захранка един пакет на ФишМания май беше(грабнах я набързо в магазина и не съм я гледал много много) с малко бел. Стръв бял и торен...Другия път повече 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добро утро
Някой да има прясно инфо за р. Янтра в района от Бяла до устието, че близките 2-3 дена се заформя една разходка....
Някой да има прясно инфо за р. Янтра в района от Бяла до устието, че близките 2-3 дена се заформя една разходка....
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
P.S. Вчера по янтра голяма греда, пипване нямахме...а грешка едно дребно кефле, размер палец, на болото. А иначе времето и водата бяха перфектни. Абе от 8 до 12 греда от всякъде. Към 12 и 30 се преместихме на една от корекциите и поне дребосък поскубахме. С малко захранка и директната седмица в темпо фърля-вади излизаха дребни каракудки, перки и уклей с добри размери.bachoivo написа:Добро утро
От Ценово до Бяла по реката жив човек нямаше така че от сутринта ни стана ясно каква ще е ситуацията(щом местните ги няма и рибата я няма). Само около моста на Бяла имаше 10-тина човека, ама и при тях положението не беше розаво - по някое и друго кефалче, тук-там каракуда и някой уклей.
- dan10
- фен клуб-скобар
Колеги как е покрай Русе някакво инфо да мога да направя един риболоФФ преди забраната ! Благодяря

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Снощи след работа, за два-три часа с фидера по Реката, 10-тина платички. Бях м/у Рига и топлата вода.
А днес минах набързо да огледам край Корабната. Имаше колеги на плувка вадеха пак платички и ест. попчета
А днес минах набързо да огледам край Корабната. Имаше колеги на плувка вадеха пак платички и ест. попчета
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Някой знае ли от кога е забраната забраната? Дали ще е от началото на май, както се чува ?!?!?!?!? Дайте инфо за арендованите водоеми, кой се познаваше със собственика на Пет кладенци .... днес минах от там, човека твърдеше,че давало каракуда (и то добра) и шарани 1,5-2 кг. .... минах и през Баниска, там въпреки слуховете положението не е "розово" ... говорих с двама които бяха на плиткото ... не питах от кога ловят, но имаха 10-тина каракуди размер "шамар".
Това е от мен ... иначе ако забраната не падне до 16.04 мисля да се разходя до Бели лом
Това е от мен ... иначе ако забраната не падне до 16.04 мисля да се разходя до Бели лом

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Инфото за забраната го намерих
http://iara.government.bg/?p=5652

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е те това е Заповедта с вчерашна дата колега.EXPLOSIVE написа:Някой знае ли от кога е забраната забраната? Дали ще е от началото на май, както се чува ?!?!?!?!? Дайте инфо за арендованите водоеми, кой се познаваше със собственика на Пет кладенци .... днес минах от там, човека твърдеше,че давало каракуда (и то добра) и шарани 1,5-2 кг. .... минах и през Баниска, там въпреки слуховете положението не е "розово" ... говорих с двама които бяха на плиткото ... не питах от кога ловят, но имаха 10-тина каракуди размер "шамар".
За Пет Кладенци ако не ме лъже паметта колегата K.KOLEV79 може да даде по точна информация. Мен лично ме съмнява, че водата там още е прекалено студена(разположението на водоема е такова, че слънце трудно го огрява), ама може и да бъркам.
За Баниска не коментирам - отраснал съм по този язовир(по цяло лято буквално)...
Аз си мисля през забраната на Красен да пробвам, там за където ти писа. Не знам на Юпер каква е ситуацията и за Писанец инфо никой не дава.
P.S. На 16-ти, за последно преди забраната, съм някъде по Реката, ако ще и сняг да вали

Малък Преславец?
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Той ще е в забранаPyce написа:Малък Преславец?

На Красен няма риба ... останал е някой друг шаран, но от това е. Миналата седмица ми беше втория риболов там при който нямам нормална риба, но ако все пак решиш да се пробваш не се хаби с разни манджи търси я само на малка рибка (пръскач).bachoivo написа: Аз си мисля през забраната на Красен да пробвам, там за където ти писа. Не знам на Юпер каква е ситуацията и за Писанец инфо никой не дава.
За Писанец, Орлин е казал, че риба има, условията за тази година са 10 лв. и шарана се плаща, но трябва да се провери. Днес ще пътувам за празниците и ще спра да видя какво е положението на Цар Калоян

- nazoman2000
- новобранец
Колега, здравей. Утре смятам да посетя Цар Калоян, така че ще бъде благодарен за малко информацияEXPLOSIVE написа:Той ще е в забранаPyce написа:Малък Преславец?
На Красен няма риба ... останал е някой друг шаран, но от това е. Миналата седмица ми беше втория риболов там при който нямам нормална риба, но ако все пак решиш да се пробваш не се хаби с разни манджи търси я само на малка рибка (пръскач).bachoivo написа: Аз си мисля през забраната на Красен да пробвам, там за където ти писа. Не знам на Юпер каква е ситуацията и за Писанец инфо никой не дава.
За Писанец, Орлин е казал, че риба има, условията за тази година са 10 лв. и шарана се плаща, но трябва да се провери. Днес ще пътувам за празниците и ще спра да видя какво е положението на Цар Калоян
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
EXPLOSIVE И аз съм мераклия за Бели Лом.
Ти с какво ще ходиш?
Ти с какво ще ходиш?
- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
По принцип с моята кола, но не съм много сигурен, днес минах през Цар Калоян, говори с един от отиващите си, за пколо 3 часа човека имаше 7-8 шарана от 0,5 до към 1,2 кг. Ловил е само на плъвка, но каза, че тия до него са ловили на дъно и имали повече риба. За това си мисля, че може да не бия толкова път до Бели лом, а да направя един риболов на фидер на Цар калоян.kutinchev написа:EXPLOSIVE И аз съм мераклия за Бели Лом.
Ти с какво ще ходиш?
Информацията ми за Бели лом е на плиткото, добри бабушки и епизодични много добри каракуди.
През празниците ще му мисля и в неделя ще решавам