Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риби и Такъми..№ 1
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Риби и Такъми..№ 1
Здр. След дълго и продължително умуване каква да бъде новата щека..Мавер или шимано.. се реши тя да е шимано.
Разбира се трябваше и да бъде пробвана....къде ли...и това не беше лека задача..Поради голямото нашествие по реки и язовири..реших това да е дестинация около Романските вирове.
Пристигнахме на мястото и за радост там нямаше никого..Съмна се но още никой не идваше
на реката на риболов.Рекох си -щом няма рибари, значи ще има капо...риба няма..Съмна се и
започна обичайното бъркане и захранване на мястото..Решил бях да ловя със щеката на 11 м.
Така посволяваше мястото.Със настъпване на утрото започнаха да играят риби и надеждата се
зароди във менЕто как се бях настанил....
.
.След третото хвърляне и уточняване на дълбочината се показа ето този палавник...на който имаше някаква травма

Не след дълго се появи и ето този..

Така леко по леко започнаха да кълват и ето от тези красавици..

По едно време водата започна да се покачва ,явно от вецовете по нагоре вдигнаха някое ставило..и тогава се случи големия кеф...Ластика се разпъна значително да не кажа дори на предела...Адреналина и той на макс....Пукат колена и стави...След около 15 мин борба и останал без сили се появи ето тази красива мряна....2.5 кг.

така лових още около 1 час, но след вдигане на нивото на водата рибите отрязаха изведнъж.
Бяхме разпънали и палатковия лагер..Имахме намерение да поостанем ден два ,но като ни запука дъждът не след дълго станали на патици събрахме и всеки от където е...

Моят човек хвърляше на фидер..Доста добре се представи и той но нямам снимки от неговият
риболов понеже дъждът ни прецака и нямаше време да снимам рибите и тяхното пускане..
Имаше градушка и много силен вятър и всичко беше на абордаж....Добре че направих една контролна снимка преди това...

Монтажа беше :
ластик 1.2 на мавер
близалка /мое производство/ 7 грама

основно 0.16 Тубертини .повод 0.13 от същото
кука камасан Б 711 №12

Ето още малко снимки от деня...

Направих добро /поне за мен/ сефтосване на тоягата..наслука на всички колеги.
Разбира се трябваше и да бъде пробвана....къде ли...и това не беше лека задача..Поради голямото нашествие по реки и язовири..реших това да е дестинация около Романските вирове.
Пристигнахме на мястото и за радост там нямаше никого..Съмна се но още никой не идваше
на реката на риболов.Рекох си -щом няма рибари, значи ще има капо...риба няма..Съмна се и
започна обичайното бъркане и захранване на мястото..Решил бях да ловя със щеката на 11 м.
Така посволяваше мястото.Със настъпване на утрото започнаха да играят риби и надеждата се
зароди във менЕто как се бях настанил....

.След третото хвърляне и уточняване на дълбочината се показа ето този палавник...на който имаше някаква травма

Не след дълго се появи и ето този..

Така леко по леко започнаха да кълват и ето от тези красавици..

По едно време водата започна да се покачва ,явно от вецовете по нагоре вдигнаха някое ставило..и тогава се случи големия кеф...Ластика се разпъна значително да не кажа дори на предела...Адреналина и той на макс....Пукат колена и стави...След около 15 мин борба и останал без сили се появи ето тази красива мряна....2.5 кг.

така лових още около 1 час, но след вдигане на нивото на водата рибите отрязаха изведнъж.
Бяхме разпънали и палатковия лагер..Имахме намерение да поостанем ден два ,но като ни запука дъждът не след дълго станали на патици събрахме и всеки от където е...

Моят човек хвърляше на фидер..Доста добре се представи и той но нямам снимки от неговият
риболов понеже дъждът ни прецака и нямаше време да снимам рибите и тяхното пускане..
Имаше градушка и много силен вятър и всичко беше на абордаж....Добре че направих една контролна снимка преди това...

Монтажа беше :
ластик 1.2 на мавер
близалка /мое производство/ 7 грама

основно 0.16 Тубертини .повод 0.13 от същото
кука камасан Б 711 №12

Ето още малко снимки от деня...

Направих добро /поне за мен/ сефтосване на тоягата..наслука на всички колеги.

Re: Риби и Такъми..№ 1
Евала Славе, как ти завиждам за страхотната мряна! Все такива да ги дърпаш с новата щека, пък и мене от време на време да ме водиш 
Страхотен риболов!

Страхотен риболов!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
така е...само да се оправиш и ще подърпаме свободно..
Последно промяна от ribolovcho на Нед Апр 08, 2012 9:21 pm, променено общо 1 път.

- lif3house
- разбира нещата
Яка риба 

Екстра риболов ..макар и за малко
Заради тези вецове и рязкото покачване на водата - миналата година едвам излезнах на брега .Бях в района на Кунино по средата на реката...и като почна да качва..с триста зора..стъпвах на пръсти и подскачах като Армстронг на луната
...само и само да не влезне вода в гащеризона . ...аве треа много да се внимава !

Заради тези вецове и рязкото покачване на водата - миналата година едвам излезнах на брега .Бях в района на Кунино по средата на реката...и като почна да качва..с триста зора..стъпвах на пръсти и подскачах като Армстронг на луната

- stoj40doc
- разбира нещата
Браво, страхотен риболов си си спретнал, и честито за новата придобивка, много рибоци да ти дърпа!!!
LONG LIVE ROCK AND ROLL
само бяла мряна ми липсва в колекцията))))))...умната с хайвера и колега!!!.....ПОЗДРАВЛЕНИЯ за прекрасния пост!
Евалата Славе.
Страхотна мряна, особено за това време на годината. На това му викам аз добро сефте на новия такъм.
Направо ме хваща яд, като си помисля, че аз с разни банални платики се занимавам...
Страхотна мряна, особено за това време на годината. На това му викам аз добро сефте на новия такъм.
Направо ме хваща яд, като си помисля, че аз с разни банални платики се занимавам...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Честита придобивка и поздравления за добрата слука!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Няма страшно..ringo написа:само бяла мряна ми липсва в колекцията))))))...умната с хайвера и колега!!!.....ПОЗДРАВЛЕНИЯ за прекрасния пост!

много риби няма да си хвърлят хайвера тази година...

- mitko ribara
- ще става разбирач
Перфектно...!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
nqkoi moje li da mi kaje nqkoi montaj za som.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Лелиии каква е мрянка.Ръцете ми треперят докато пиша.А щеката невероятна,де да можех и аз да изкарам някои лев да взема една.Поздравления и следващия път два пъти по - голяма от тази да хванеш

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.