моят полу риболовен излет!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
efko2
новобранец
новобранец

моят полу риболовен излет!!!

Мнение от efko2 »

здравейте колеги реших и аз да драсна няколко реда.една неделна сутрин с едни приятели решихме да отидем за риба да распуснем малко душиците :D !като пристигнахме първо ни посрещна това Изображениеа после и товаИзображение :axe:почистихме си мястото и разпънахме въдиците,водата беше много бистра и студена захранихме леко и зачакахме за стръв ползвахме земен червей но почти час нямахме калване.на мен ми писна и тръгнах да събирам дърва за скаратаИзображениеприятеля остана да гледа в безжизнените плувки а жените се заеха с мръвитеИзображениеИзображениеи стегнаха масата че то за риба без маса може ли? :drinkers: Изображениеа аз със скаратаИзображение :shock: :lol: някои даже бяха уморениИзображение :lol: :lol: сега малко снимки от езеротоИзображениеИзображениеИзображениеда кажа две думи за езерото-намира се на 20км от столицата никозия-кипър,мого е красиво през 2009 беше пресъхнало :( но 2010 отново се напълни и беше зарибено с шаранчета и едни червени декоративни каракудки,от тогава до този момент не е имало и ден в които да не се прибират пълни кофи с маломерна риба :evil: от братята шибани румънци а също и българи ,вярно някои изгоряха с по 500евро но бяха единици.това е действителноста и тука колеги не е само в българия,където влязат тъмните балкански субекти трева не никне! :evil: :twisted: :oops: тук приятеля ми вади единствената риба за излета-малък сланчак :finga: Изображениетова беше от мен колеги дерзайте ша са опраим ама кога????
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Re: моят полу риболовен излет!!!

Мнение от naskobo »

Е, не сте си изкарали лошо, дори и без риба.Между другото, само на платено съм хващал риба със семейството или с подготвена софра :idea: Иначе, ако имам повече от сандвич и пакетче вафли -неще :idea: :lol:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
fiverov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fiverov »

naskobo написа::idea: Иначе, ако имам повече от сандвич и пакетче вафли -неще :idea: :lol:

+ 1

:lol:
пазете чисто ,не е толкова трудно
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ако това му е всичкия боклук, да ви облажи човек дано не сте забравили какво е тука по нашите си брегове. Не торбе, не чувал - ремарке ще трябва за почистване на 200-300метрова ивица.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”