Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ИАРА нанка на дъжд.
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: ИАРА нанка на дъжд.
А бе това не знам добра ли е или лоша новина?На старите поне всички им имахме телефоните и се отзоваваха винаги на подадени сигнали....Ама докато посвикнат "новите" жална му майка на язовира.MITKO70 написа:То е ясно Наско ,че го има този проблем от години.Но, в една друга тема се разбра ,че миналия месец е подменено цялото звено на ИАРА на яз.Искър,дано да е за добре,но...Трудна работа е ,голям язовир,голяма брегова ивица ,много интереси се преплитат и само един екип с една лодка ,с такъв лимит гориво няма как да оправи нещата ,за съжаление.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
salmohunter написа:А бе това не знам добра ли е или лоша новина?На старите поне всички им имахме телефоните и се отзоваваха винаги на подадени сигнали....Ама докато посвикнат "новите" жална му майка на язовира.MITKO70 написа:То е ясно Наско ,че го има този проблем от години.Но, в една друга тема се разбра ,че миналия месец е подменено цялото звено на ИАРА на яз.Искър,дано да е за добре,но...Трудна работа е ,голям язовир,голяма брегова ивица ,много интереси се преплитат и само един екип с една лодка ,с такъв лимит гориво няма как да оправи нещата ,за съжаление.
Мдааааа, аз лично съм ги викал няколко пъти и няма случай да не реагират максимум до половин час.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Телефона който имам/0887213889/ беше служебен на ИАРА ако не бъркам,така че трябва да са същите и при новите служители.А дали е за добро,времето ще покаже.
При направена справка от тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0581,обаче излиза друг телефон за София-област ,само един е дали ще е за цялата област или има и друг както преди ,само за звеното на яз.Искър
При направена справка от тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0581,обаче излиза друг телефон за София-област ,само един е дали ще е за цялата област или има и друг както преди ,само за звеното на яз.Искър

Всичко може,но не всеки го можe.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
MITKO70 написа:Телефона който имам/0887213889/ беше служебен на ИАРА ако не бъркам,така че трябва да са същите и при новите служители.А дали е за добро,времето ще покаже.
Преди беше отделен, за съжаление си загубих телефона а с него и номера.
-
- новобранец
Телефона преди беше 0887 21 38 38.Сега не знам актуален телефон за там.nasco2 написа: Преди беше отделен, за съжаление си загубих телефона а с него и номера.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е и този беше на ИАРА София ,но цитирания по горе 0887213889 ми го даде лично Боби ,който беше охрана на язовира.Та сега кой телефон ще е за язовира незнам.salmohunter написа:Телефона преди беше 0887 21 38 38.Сега не знам актуален телефон за там.nasco2 написа: Преди беше отделен, за съжаление си загубих телефона а с него и номера.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- новобранец
До сега си нанкаше,а след влизането на забраната направо в хибернация ще изпадне.Тази пролет специално за Искъра не съм виждал нито един проверяващ, та нека онзи , който четеше риболовните форуми, а и онзи след него да си направят сметката какво са свършили , а не само ПР по медиите.
-
- новобранец
И само за потвърждение на думите написани от мен преди 10 дни.През почивните дни ( по конкретно вчера и днес) специално за устието на Шипочница доволно количество на риболовци на брега срещуположно на пътя от ИАРА няма и следа.Та въпроса ми към уВажаемите господа от ИАРА-та е ....кога най-после ще си мръднат затлъстелите задници и ще напуснат пределите на София, защото ми писна да вярвам на всеки пореден плоскоумен идиот назначен фиктивно с големи обещания и празен поглед за нещата , които щял да направи.Писна ми също от някакви измислени акции по треторазрядни медии и отчитане само на цифри без нито един нарушител.salmohunter написа:До сега си нанкаше,а след влизането на забраната направо в хибернация ще изпадне.Тази пролет специално за Искъра не съм виждал нито един проверяващ, та нека онзи , който четеше риболовните форуми, а и онзи след него да си направят сметката какво са свършили , а не само ПР по медиите.
Дай снимки бе колега.Иначе новите ги познавам.Не ги виждам по София,щото работят-сега няма да ми се отчитат лично всеки ден и да ти докладвам кво става.salmohunter написа:И само за потвърждение на думите написани от мен преди 10 дни.През почивните дни ( по конкретно вчера и днес) специално за устието на Шипочница доволно количество на риболовци на брега срещуположно на пътя от ИАРА няма и следа.Та въпроса ми към уВажаемите господа от ИАРА-та е ....кога най-после ще си мръднат затлъстелите задници и ще напуснат пределите на София, защото ми писна да вярвам на всеки пореден плоскоумен идиот назначен фиктивно с големи обещания и празен поглед за нещата , които щял да направи.Писна ми също от някакви измислени акции по треторазрядни медии и отчитане само на цифри без нито един нарушител.salmohunter написа:До сега си нанкаше,а след влизането на забраната направо в хибернация ще изпадне.Тази пролет специално за Искъра не съм виждал нито един проверяващ, та нека онзи , който четеше риболовните форуми, а и онзи след него да си направят сметката какво са свършили , а не само ПР по медиите.

Риболовци.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Вчера и аз минах от там , за какво са ти снимки и човека ли проверяваш? Има рибари по брега в Шипочане.
Бате през оная работа ми е дали има рибари,дето ще ловят на страх.Ето тоя го готвя в моменнта.От халите от аквариума
Чиста работа-полаовината на шайби за пържене,другото за рибена чорба.То Искъра отдавна няма шаран в него
Не помня да се е зарибявало от 1994г.Тогава бяха и малко рибарите.Мутренски времена и кой кво си искаше си правеше на язовира-никой не знаеше кой е шев в държавата и на кой да се оплакваш.

Риболовци.
-
- новобранец
Бате тогава не знам защо се напъваш да ги защитаваш.В момента на язовира е страшно.Питай ги като са ти приятели колко акта написаха от началото на забраната и за какво.Все ми се струва ще ако изобщо се случи в близките дни ще им е първият.lusienn написа:Бате през оная работа ми е дали има рибари,дето ще ловят на страх.
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Бате тия какво работят , спасители на плажа ли? Новите сигурно още търсят къде се намира язовира на картата.
Абе чухме се,разправят че в другиякрай демек устието гръмнала бомба-заеби.Тамън се зарадвах че ще се зарибява с шаран-и ще ме поканят специално за свидетел на радостната новина.Дивака си е дивак-простотията граници няма.Бомба в устието-тъпашка просташка изцепка.Иначе като са там с лодката,тегляд за мрежи и викат няма жива душа.

Риболовци.
- jorro11
- ще става разбирач
хе хе....че какво друго да викат...lusienn написа:тегляд за мрежи и викат няма жива душа.