Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

Шарнири за AUDI 80
- janhonda
- разбира нещата
Re: Шарнири за AUDI 80
прочети си първото писмо с което ти пиша да ги пуснеш като КОЛЕТ. Като не ти е отървало ЗАЩО ги пращаш?
Защо не ми каза да ти ги пусна като подарък направо???
Шарнирите все още се продават.
Шарнирите все още се продават.
Мерак се гаси с пари!
Ти предлагаш,ама не плащаш....нали ти ги пращах веднъж...пак ли?janhonda написа:предлагам 16.50лв.

....ти имаш змия в джоба

Мерак се гаси с пари!
-
- ще става разбирач
Колега защо поднасяш грешна информация в твоята тема.? Това след шарнирите не са селенови втулки, по добре се интересувай в някой магазин за авточасти и си оправи обявата.
А между другото виж и цената на шарнирите...... Аз бих ги купил от теб ако ми ги изпратиш на цена малкоо по - ниска от тази на нови а не на двойна.....
Успех с продажбата..
А между другото виж и цената на шарнирите...... Аз бих ги купил от теб ако ми ги изпратиш на цена малкоо по - ниска от тази на нови а не на двойна.....
Успех с продажбата..
Трайкай си ,щото ще ти се смеят... http://www.elinexltd.eu/product.php?ProductID=269Geno80 написа:Колега защо поднасяш грешна информация в твоята тема.? Това след шарнирите не са селенови втулки, по добре се интересувай в някой магазин за авточасти и си оправи обявата.
Успех с продажбата..
само в този сайт има над 500вида селенови втулки,като не са като твоите ,незнати че не са ...
А за цената ...мисля че е съвсем нормална ,при положение че са купени в Германия за 160марки -на фактурата пише.То качееството я определя,ма всеки сам си решава
Мерак се гаси с пари!
- janhonda
- разбира нещата
БРАВО , МЪЖКА ПОСТЪПКА.cocko72 написа:подарени-ключ