Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един успешен на Г.Дъбник
Един успешен на Г.Дъбник
Здравейте колеги,
тази сутрин прогнозите (които на всичко отгоре се оказаха верни) за лошо време, вятър и студ не можаха да ме разколебаят достатъчно, че да отложа планирания излет на язовир Горни Дъбник. Не тръгнах много рано, все пак е делничен ден, така че бях на мястото малко преди седем. Оказа се че съм съвсем сам на целия язовир. Всеки, който е посещавал това място ще оцени невероятния изглед на следващите кадри:

По-къно дойдоха още няколко колеги, но като цяло рибарското присъствие беше скромно, за разлика от това на рибите. Риболова започна, продължи и приключи само с платики от горе-долу подобен калибър като тази:

Дъбнишка платичка
Имаше и малко по-добри екземпляри:

Като цяло риболова беше труден откъм време и много лесен и занимателен откъм риба. Кълвеше смело и безотговорно, без всякакви капризи и претенции. Линията ми беше - стационарна плувка 1,5г. 0,14/0,10/18. Имах откачания заради малката кука но и много често ми кълвеше, може би пак заради нея. Ловях през цялото време на две пинки и колкото и невероятно да звучи към обяд кутийката с пинки свърши и реших да приключвам. Ето и крайния резултат:

След като напълних една кофа с риба беше време кофата с риба да се върне, където й е мястото:

Ами от мен толкова, мисля че с оглед на водоема, времето и всичко останало излета си беше направо успешен.
тази сутрин прогнозите (които на всичко отгоре се оказаха верни) за лошо време, вятър и студ не можаха да ме разколебаят достатъчно, че да отложа планирания излет на язовир Горни Дъбник. Не тръгнах много рано, все пак е делничен ден, така че бях на мястото малко преди седем. Оказа се че съм съвсем сам на целия язовир. Всеки, който е посещавал това място ще оцени невероятния изглед на следващите кадри:

По-къно дойдоха още няколко колеги, но като цяло рибарското присъствие беше скромно, за разлика от това на рибите. Риболова започна, продължи и приключи само с платики от горе-долу подобен калибър като тази:

Дъбнишка платичка
Имаше и малко по-добри екземпляри:

Като цяло риболова беше труден откъм време и много лесен и занимателен откъм риба. Кълвеше смело и безотговорно, без всякакви капризи и претенции. Линията ми беше - стационарна плувка 1,5г. 0,14/0,10/18. Имах откачания заради малката кука но и много често ми кълвеше, може би пак заради нея. Ловях през цялото време на две пинки и колкото и невероятно да звучи към обяд кутийката с пинки свърши и реших да приключвам. Ето и крайния резултат:

След като напълних една кофа с риба беше време кофата с риба да се върне, където й е мястото:

Ами от мен толкова, мисля че с оглед на водоема, времето и всичко останало излета си беше направо успешен.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Един успешен на Г.Дъбник
Хубав риболов се е получило, браво за пускането на рибата. 

Красиви платички.Разцепил си ги въпреки времето
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- mitko ribara
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- stoj40doc
- разбира нещата
Просто унемях, в това време толкова платика!!!
Бравус!!!
Бравус!!!
LONG LIVE ROCK AND ROLL
-
- ще става разбирач
БРаво за успешния излет и спокойствието.
Отличен риболов! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Майсторска работа и естествено най-респектиращото пускането на рибата 

Рибата винаги е на другия бряг
поздравления, колега за риболова..наистина мястото е прекрасно, но ако можем да изчистим брега от боклуците ще бъде още по-красиво..... http://forum.nariba.com/gallery/image.p ... e_id=21263
П.П.
не знам как се качват снимки
П.П.

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- новобранец
поне една таранка не излезе ли
- Rex Hunt_2
- научил се да хвърля