Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: около Бургас ????
прясно инфо от региона - на канала на новоселци дребни таранки, ама наистина дребни, а на канала на тръстиково супер рядко дребни червенопери или някоя друга дребна твар
поздрави

поздрави
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
- Go4ev
- новобранец
Първо Добър вечер на всички колеги! Сега отново се прибирам в София и да напиша няколко пост-а из форума... Колегата е прав Тръстиково и Новоселци дребни таранки обаче ние с един колега взехме и по 1-2 шарана над килограм колега. Как няма да вадите дребните таранки като всички ловят на червей! Пробвай на царевица другия път днес колегата ми изкара шаран 2.200 на Новоселци на сладка царевица. Аз лично неможах да хвана шаран ходих за сом и се отчетох с едно малко сомче до язовира на с. Суходол. Четвъртак и петък ходих за уклей на р. Средецка. Петък надвечер даде по някоя риба има и снимки но не са качени а след като заваля размъти реката и крайй рибата се едно потъна в тинята. Та това е засега от мене информацията.hunte написа:прясно инфо от региона - на канала на новоселци дребни таранки, ама наистина дребни, а на канала на тръстиково супер рядко дребни червенопери или някоя друга дребна твар![]()
поздрави
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
-
- научил се да хвърля
чух аз за шаранчета на канала на новоселци ама 2.200...... чух за 200-300 грамови
снимки колега снимки , че нали знаеш колко рибаря са нужни да завият една електрическа крушка ....
един ама крушката беше еееей такава

снимки колега снимки , че нали знаеш колко рибаря са нужни да завият една електрическа крушка ....

- Go4ev
- новобранец
Колега снимки на шараните нямам поради причината че аз се отказах по рано от този риболов и отидох за белевица кадето имах успех също дава дребни таранки и тук там белевица под Аврамов мост. Снимки на белевиците ще кача когато успея да прехвърля от апарата на компютъра снимките!hunte написа:чух аз за шаранчета на канала на новоселци ама 2.200...... чух за 200-300 грамови![]()
-
- новобранец
Колеги давайте инфо за КАНАЛА ... Тръстиково ...Тези шаранчета и каракуди май са на моменти аа ??
Не вярвам за шаран 2.200 ..
Дядо ми ходи през ден пробва на царевица , червей , ама няма
дайте ИНФО Благодаря 

Дядо ми ходи през ден пробва на царевица , червей , ама няма

- Go4ev
- новобранец
Eто обещаните снимки от риболова на белевица (уклей). Мястото е река Средецка стръв пинки и дроб. Реката е бистра рибата те вижда държи бързейте и не е особенно доверчива иска тънки месини и малки кукички. Въдицата с която ловях преди време си я купих спецялно за този риболов на Калиакра 5.40 изключително съм доволен спецялно за риболова на белевица. 0.12 основно 0.10 повода кука 16 номер плувка 1.5 гр (заради течението сложих малко по тежка) и по 1 пинка само или малко парченце дроб. Рибата не се влияе от захранка.Go4ev написа:Колега снимки на шараните нямам поради причината че аз се отказах по рано от този риболов и отидох за белевица кадето имах успех също дава дребни таранки и тук там белевица под Аврамов мост. Снимки на белевиците ще кача когато успея да прехвърля от апарата на компютъра снимките!hunte написа:чух аз за шаранчета на канала на новоселци ама 2.200...... чух за 200-300 грамови![]()
- Прикачени файлове
-
- DSCN9393d.jpg (180.28 KiB) Преглеждано 1000 пъти
-
- DSCN9392a.jpg (206.62 KiB) Преглеждано 1001 пъти
-
- DSCN9390s.jpg (248.57 KiB) Преглеждано 1001 пъти
- Go4ev
- новобранец
Ето го и резултата времето беше оскъдно и имах за риболов не повече от час
Това стана и мезе за мачовете през почивните дни червеноперките ги пусках (взех десетина за мезе), но ги има много неможеш да пуснеш от тях и може би и това се дължи на по малкия брой белевици който одариха.

- Прикачени файлове
-
- DSCN9397w.jpg (234.9 KiB) Преглеждано 999 пъти
-
- новобранец
Колеги, днес бях на Новоселци на канала и да ви кажа грам шаран няма на тоя гьол, само лебеди и корморани в магазина ли ги видяхте тия шарани.
НА ЯСНА ПОЛЯНА МОЖЕ ДА СЕ ЛОВИ
-
- новобранец
може,може
ТОВА НА СНИМКАТА НЕ СА 4ЕРВЕНОПЕРКИ А БАБУШКИ
-
- учете се от него
renvan3 написа:НА ЯСНА ПОЛЯНА МОЖЕ ДА СЕ ЛОВИ

Та къде се намира магазина в който си се поснимал

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
добре таргетирана реклама 

-
- новобранец
samo skarida riba nqmatoko7 написа:Колеги ако някой дадеде достоверно инфо за риболова около Бургас щте съм много благодарен.Покрай работата не ми остава много време за най_върховното удоволствие РИБОЛОВА.Но сега ми се очертават 2 свободни дни и мисля да ги посветя на риболова.Чудя се накаде да поема----![]()
![]()
![]()
![]()
.благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!