около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: около Бургас ????

Мнение от hunte »

прясно инфо от региона - на канала на новоселци дребни таранки, ама наистина дребни, а на канала на тръстиково супер рядко дребни червенопери или някоя друга дребна твар :D
поздрави
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

hunte написа:прясно инфо от региона - на канала на новоселци дребни таранки, ама наистина дребни, а на канала на тръстиково супер рядко дребни червенопери или някоя друга дребна твар :D
поздрави
Първо Добър вечер на всички колеги! Сега отново се прибирам в София и да напиша няколко пост-а из форума... Колегата е прав Тръстиково и Новоселци дребни таранки обаче ние с един колега взехме и по 1-2 шарана над килограм колега. Как няма да вадите дребните таранки като всички ловят на червей! Пробвай на царевица другия път днес колегата ми изкара шаран 2.200 на Новоселци на сладка царевица. Аз лично неможах да хвана шаран ходих за сом и се отчетох с едно малко сомче до язовира на с. Суходол. Четвъртак и петък ходих за уклей на р. Средецка. Петък надвечер даде по някоя риба има и снимки но не са качени а след като заваля размъти реката и крайй рибата се едно потъна в тинята. Та това е засега от мене информацията.
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

чух аз за шаранчета на канала на новоселци ама 2.200...... чух за 200-300 грамови :D
снимки колега снимки , че нали знаеш колко рибаря са нужни да завият една електрическа крушка ....
един ама крушката беше еееей такава :D
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

hunte написа:чух аз за шаранчета на канала на новоселци ама 2.200...... чух за 200-300 грамови :D
снимки колега снимки , че нали знаеш колко рибаря са нужни да завият една електрическа крушка ....
Колега снимки на шараните нямам поради причината че аз се отказах по рано от този риболов и отидох за белевица кадето имах успех също дава дребни таранки и тук там белевица под Аврамов мост. Снимки на белевиците ще кача когато успея да прехвърля от апарата на компютъра снимките!
Doicho RIbarcheto
новобранец
новобранец

Мнение от Doicho RIbarcheto »

Колеги давайте инфо за КАНАЛА ... Тръстиково ...Тези шаранчета и каракуди май са на моменти аа ?? :( Не вярвам за шаран 2.200 .. :D
Дядо ми ходи през ден пробва на царевица , червей , ама няма :( дайте ИНФО Благодаря :)
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

Go4ev написа:
hunte написа:чух аз за шаранчета на канала на новоселци ама 2.200...... чух за 200-300 грамови :D
Колега снимки на шараните нямам поради причината че аз се отказах по рано от този риболов и отидох за белевица кадето имах успех също дава дребни таранки и тук там белевица под Аврамов мост. Снимки на белевиците ще кача когато успея да прехвърля от апарата на компютъра снимките!
Eто обещаните снимки от риболова на белевица (уклей). Мястото е река Средецка стръв пинки и дроб. Реката е бистра рибата те вижда държи бързейте и не е особенно доверчива иска тънки месини и малки кукички. Въдицата с която ловях преди време си я купих спецялно за този риболов на Калиакра 5.40 изключително съм доволен спецялно за риболова на белевица. 0.12 основно 0.10 повода кука 16 номер плувка 1.5 гр (заради течението сложих малко по тежка) и по 1 пинка само или малко парченце дроб. Рибата не се влияе от захранка.
Прикачени файлове
DSCN9393d.jpg
DSCN9393d.jpg (180.28 KiB) Преглеждано 1000 пъти
DSCN9392a.jpg
DSCN9392a.jpg (206.62 KiB) Преглеждано 1001 пъти
DSCN9390s.jpg
DSCN9390s.jpg (248.57 KiB) Преглеждано 1001 пъти
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

Ето го и резултата времето беше оскъдно и имах за риболов не повече от час :) Това стана и мезе за мачовете през почивните дни червеноперките ги пусках (взех десетина за мезе), но ги има много неможеш да пуснеш от тях и може би и това се дължи на по малкия брой белевици който одариха.
Прикачени файлове
DSCN9397w.jpg
DSCN9397w.jpg (234.9 KiB) Преглеждано 999 пъти
papagalata
новобранец
новобранец

Мнение от papagalata »

Колеги, днес бях на Новоселци на канала и да ви кажа грам шаран няма на тоя гьол, само лебеди и корморани в магазина ли ги видяхте тия шарани.
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

НА ЯСНА ПОЛЯНА МОЖЕ ДА СЕ ЛОВИ
papagalata
новобранец
новобранец

Мнение от papagalata »

може,може
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

ТОВА НА СНИМКАТА НЕ СА 4ЕРВЕНОПЕРКИ А БАБУШКИ
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

renvan3 написа:НА ЯСНА ПОЛЯНА МОЖЕ ДА СЕ ЛОВИ
:lol: :lol: :lol: :lol: Добре дошъл сред разбралите за тази благинка по нашия край макар и със закъснение.
Та къде се намира магазина в който си се поснимал :wink: да видим какво предлагат :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

синхрон :wink:
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

добре таргетирана реклама :D
mishokasss
новобранец
новобранец

Мнение от mishokasss »

toko7 написа:Колеги ако някой дадеде достоверно инфо за риболова около Бургас щте съм много благодарен.Покрай работата не ми остава много време за най_върховното удоволствие РИБОЛОВА.Но сега ми се очертават 2 свободни дни и мисля да ги посветя на риболова.Чудя се накаде да поема---- :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .благодаря предварително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
samo skarida riba nqma
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”