Къде по р.Искър около с.Владо Тричков?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Къде по р.Искър около с.Владо Тричков?

Мнение от RAMIREZ »

Колеги на 31.05 вечерта съм на парти във Владо Тричков:)и мисля на сутринта на 1.06 да открия сезона там - по точно мисля въобще да не си лягам:)
Та исках да Ви попитам да ми препоръчате някакво местенце около селото където мога да отида.Никога преди това не съм посещавал околността и ще съм Ви благодарен ако помогнете:)
Последно промяна от RAMIREZ на Чет Май 15, 2008 7:22 pm, променено общо 3 пъти.
Изображение
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Re: Каде около Владо Тричково?

Мнение от RAMIREZ »

Marco Polo написа:Не "Тричково", а "Тричков" ;)
Искъра ти е под носа и под пътя, само там може да се пробваш ;)
:smt023
Задавам така въпроса си понеже имам горчив опит със Струма.Аз си ходих там на едно местенце и си мятах докато ми изтръпнат ръцета, а тя рибата била ''зад завоя'':)За това питам ако някой има конкретни впечатления да ги сподели:)
Изображение
kudrav82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Къде по р.Искър около с.Владо Тричков?

Мнение от kudrav82 »

RAMIREZ написа:Колеги на 31.05 вечерта съм на парти във Владо Тричков:)и мисля на сутринта на 1.06 да открия сезона там - по точно мисля въобще да не си лягам:)
Та исках да Ви попитам да ми препоръчате някакво местенце около селото където мога да отида.Никога преди това не съм посещавал околността и ще съм Ви благодарен ако помогнете:)
ако си със кола,карай оште 3-4км.посока Своге,Враца,докато стигнеш отбивката за село Батулия,там минава и река ''батолийска'',която се влива в искъра.пробвай там на стръв мамарец и ручейник(под каманите е FULL).излиза предимно ч.мряна и кефал.размерите са им доста добри :lol: :lol: :lol: .на откриването и аз съм там.......НАСЛУКА И ПОЗДРАВИ
и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

kudrav82 написа:ако си със кола,карай оште 3-4км.посока Своге,......................................
:smt023 на 1 сутринта съм там:)Благодаря много за инфото, може да се засечем около реката:)Поздрави!
Изображение
koko95
новобранец
новобранец

Мнение от koko95 »

А някой знае ли дали от махала сините камъни-село Владо Тричков,като слезеш от гората на река Искър-има 1 малко местенце-повече камъни, ама... Дали има риба там и ако има каква???
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”