Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Къде по р.Искър около с.Владо Тричков?
Модератор: sapuna
Къде по р.Искър около с.Владо Тричков?
Колеги на 31.05 вечерта съм на парти във Владо Тричков:)и мисля на сутринта на 1.06 да открия сезона там - по точно мисля въобще да не си лягам:)
Та исках да Ви попитам да ми препоръчате някакво местенце около селото където мога да отида.Никога преди това не съм посещавал околността и ще съм Ви благодарен ако помогнете:)
Та исках да Ви попитам да ми препоръчате някакво местенце около селото където мога да отида.Никога преди това не съм посещавал околността и ще съм Ви благодарен ако помогнете:)
Последно промяна от RAMIREZ на Чет Май 15, 2008 7:22 pm, променено общо 3 пъти.

Re: Каде около Владо Тричково?
Marco Polo написа:Не "Тричково", а "Тричков"
Искъра ти е под носа и под пътя, само там може да се пробваш

Задавам така въпроса си понеже имам горчив опит със Струма.Аз си ходих там на едно местенце и си мятах докато ми изтръпнат ръцета, а тя рибата била ''зад завоя'':)За това питам ако някой има конкретни впечатления да ги сподели:)

-
- научил се да хвърля
Re: Къде по р.Искър около с.Владо Тричков?
ако си със кола,карай оште 3-4км.посока Своге,Враца,докато стигнеш отбивката за село Батулия,там минава и река ''батолийска'',която се влива в искъра.пробвай там на стръв мамарец и ручейник(под каманите е FULL).излиза предимно ч.мряна и кефал.размерите са им доста добриRAMIREZ написа:Колеги на 31.05 вечерта съм на парти във Владо Тричков:)и мисля на сутринта на 1.06 да открия сезона там - по точно мисля въобще да не си лягам:)

и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
kudrav82 написа:ако си със кола,карай оште 3-4км.посока Своге,......................................

А някой знае ли дали от махала сините камъни-село Владо Тричков,като слезеш от гората на река Искър-има 1 малко местенце-повече камъни, ама... Дали има риба там и ако има каква???