Спининг край Ямбол

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
pavkata_10
новобранец
новобранец

Re: Спининг край Ямбол

Мнение от pavkata_10 »

MAGARETOOO написа:Днес от 4 до 5 часа 5 удара на ханово и само 1 реализиран и то на малко расперче 300 400 грама другите 4 бяха големи над 2-3 кила но за жалост се откачиха по незнаини причини всичките,такова чудо не съм виждал досега по принцип расперите се закачат мн яко.Направо съм сасипан скъсах и 3 чисто нови салмо бъчер на които и ми бяха сичките удари до сега несам имал такива уловисти воблери

Колега ,ако може да споделиш на какви места удряха рибите, тоест бързеи,плиткажи,вирове... Благодаря предварително! :)

Поздрави!
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

pavkata_10 написа:
MAGARETOOO написа:Днес от 4 до 5 часа 5 удара на ханово и само 1 реализиран и то на малко расперче 300 400 грама другите 4 бяха големи над 2-3 кила но за жалост се откачиха по незнаини причини всичките,такова чудо не съм виждал досега по принцип расперите се закачат мн яко.Направо съм сасипан скъсах и 3 чисто нови салмо бъчер на които и ми бяха сичките удари до сега несам имал такива уловисти воблери

Колега ,ако може да споделиш на какви места удряха рибите, тоест бързеи,плиткажи,вирове... Благодаря предварително! :)

Поздрави!
Бързеи ;)
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Ето и от днес 1 расперче около килограм и още 1 изтърван.
Изображение
Боев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Боев »

Еее ти само чака да си тръгна и извади тайното оръжие!
Браво - на цялото това нямане...
По кое време ти удари?
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Това е преди да се видим удари към 12 като отидох на 10 тата минута на salmo bucher gs
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Понякога мътната вода помага-само да се светне човек къде се е скатала рибата и на какво да я търси.Учудващото е че при висока вода и силен вятър от един вир изкарах около 30 риби 10 от които около килограм.За себе си оставих само 2- другите раздадох на комшии и познати които вечно питат -кога ще ядем риба.Следващият път когато ще взема риба ще бъде чак наесен.Дотогава само фото за да има какво да ловим догодина

Изображение
Последно промяна от Monev67 на Чет Апр 12, 2012 3:06 am, променено общо 1 път.
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Ей само аз нямам късет с кефалите нито 1 за 2011 та и сега още нямам удар на кефал
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

MAGARETOOO написа:Ей само аз нямам късет с кефалите нито 1 за 2011 та и сега още нямам удар на кефал
Аз пък си мислех че се майтапиш в предните си постове.За сметка на това хващаш други добри риби.
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Не изобщо не се майтапя нещо нямам късмет с тея риби
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

MAGARETOOO написа:Не изобщо не се майтапя нещо нямам късмет с тея риби
От та мързи да вървиш :P :wink:
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

MAGARETOOO написа:Не изобщо не се майтапя нещо нямам късмет с тея риби
Ще ти кажа две места, дето само кефал дава, колкото искаш. Ама не са големи по 300 - 400 грама.
И то не е само късмет иска си да се търси на по - тънки места , бързеи и с по- малки примамки и с по- тънък конец, а най-добре монофил. А на бързея на съоръжението в Ханово също има кефали, няколко пъти ми удрят и на 5 см воблер.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
MAGARETOOO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от MAGARETOOO »

Абе аз сега въртя с 4 см. ови ама никав уй
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Monev67 написа:...от един вир изкарах около 30 риби 10 от които около килограм...
После сал мрежарите и токаджиите ни били виновни че рибата е кът :evil: Няма значение колко често ходиш за риба или на кой си я дал ! Разрешената дневна норма е 3кг. на човек платил си риболовният билет и ловящ в разрешено за риболов време риби с установените размери :idea: :idea: :idea: Оттам на там се попада в графата бракониер !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Aбсолютно съм съгласен с критиката.Усетих се че така не е правилно но бе късно.Може би всеки трябва да извърви своя път и да узрее.Днес пак бяхме за риба и от 15 -20 риби не взех нито една.Не затова че някой ме критикува а заради вътрешното ми убеждение.Ако смятате че снимки от този тип не са за този форум моля модератора да ги изтрие-аз лично нямам нищо напротив.Някакси ще се науча да пущам рибата и да я снимам .И пак ще ходим за риба независимо от това дали ще си пишем тука или не .....
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Там където ходим такова понятие риболовен билет местните не са чували.Това е тяхната река и те я експлоатират както си знаят- с мрежи ,винтери ,серкмета ,ток,бомби ,карбит и т.н.Лъскавият джип на ИАРА -ХАСКОВО там не може да влезе-ще му се издраска металика.Цинизъм е да караш джип за 50 000 лв и когато някой дойде да моли ИАРА да плати 200 лв транспорт за да бъде ЗАРИБЕН яз. Малко Шарково с 300 хил. бр БЕЗПЛАТЕН ЗАРИБИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ -шаранчета.Късно научихме че човека е ходил няколко пъти да ги моли само да платят нафтата-ако знаехме по с време с колегата щяхме да дадем 200 -300лв.Опитвам се да кажа ,че идеализма и реалността са две различни понятия. Та така за билетите и правилата.......Хубавото е че природата си знае работата -преди два дни видях огромен винтер може би 5 на 2 метра качен на дърво на височина около 2.5 метра.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”