Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг край Ямбол
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- pavkata_10
- новобранец
Re: Спининг край Ямбол
MAGARETOOO написа:Днес от 4 до 5 часа 5 удара на ханово и само 1 реализиран и то на малко расперче 300 400 грама другите 4 бяха големи над 2-3 кила но за жалост се откачиха по незнаини причини всичките,такова чудо не съм виждал досега по принцип расперите се закачат мн яко.Направо съм сасипан скъсах и 3 чисто нови салмо бъчер на които и ми бяха сичките удари до сега несам имал такива уловисти воблери
Колега ,ако може да споделиш на какви места удряха рибите, тоест бързеи,плиткажи,вирове... Благодаря предварително!

Поздрави!
Бързеиpavkata_10 написа:MAGARETOOO написа:Днес от 4 до 5 часа 5 удара на ханово и само 1 реализиран и то на малко расперче 300 400 грама другите 4 бяха големи над 2-3 кила но за жалост се откачиха по незнаини причини всичките,такова чудо не съм виждал досега по принцип расперите се закачат мн яко.Направо съм сасипан скъсах и 3 чисто нови салмо бъчер на които и ми бяха сичките удари до сега несам имал такива уловисти воблери
Колега ,ако може да споделиш на какви места удряха рибите, тоест бързеи,плиткажи,вирове... Благодаря предварително!
Поздрави!

Туй риболова не е за мен 

- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Ето и от днес 1 расперче около килограм и още 1 изтърван.

Еее ти само чака да си тръгна и извади тайното оръжие!
Браво - на цялото това нямане...
По кое време ти удари?
Браво - на цялото това нямане...
По кое време ти удари?
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Това е преди да се видим удари към 12 като отидох на 10 тата минута на salmo bucher gs
-
- вече хвърля и на тежко
Понякога мътната вода помага-само да се светне човек къде се е скатала рибата и на какво да я търси.Учудващото е че при висока вода и силен вятър от един вир изкарах около 30 риби 10 от които около килограм.За себе си оставих само 2- другите раздадох на комшии и познати които вечно питат -кога ще ядем риба.Следващият път когато ще взема риба ще бъде чак наесен.Дотогава само фото за да има какво да ловим догодина

Последно промяна от Monev67 на Чет Апр 12, 2012 3:06 am, променено общо 1 път.
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Ей само аз нямам късет с кефалите нито 1 за 2011 та и сега още нямам удар на кефал
-
- вече хвърля и на тежко
Аз пък си мислех че се майтапиш в предните си постове.За сметка на това хващаш други добри риби.MAGARETOOO написа:Ей само аз нямам късет с кефалите нито 1 за 2011 та и сега още нямам удар на кефал
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Не изобщо не се майтапя нещо нямам късмет с тея риби
От та мързи да вървишMAGARETOOO написа:Не изобщо не се майтапя нещо нямам късмет с тея риби

Туй риболова не е за мен 

Ще ти кажа две места, дето само кефал дава, колкото искаш. Ама не са големи по 300 - 400 грама.MAGARETOOO написа:Не изобщо не се майтапя нещо нямам късмет с тея риби
И то не е само късмет иска си да се търси на по - тънки места , бързеи и с по- малки примамки и с по- тънък конец, а най-добре монофил. А на бързея на съоръжението в Ханово също има кефали, няколко пъти ми удрят и на 5 см воблер.
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Абе аз сега въртя с 4 см. ови ама никав уй
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
После сал мрежарите и токаджиите ни били виновни че рибата е кътMonev67 написа:...от един вир изкарах около 30 риби 10 от които около килограм...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- вече хвърля и на тежко
Aбсолютно съм съгласен с критиката.Усетих се че така не е правилно но бе късно.Може би всеки трябва да извърви своя път и да узрее.Днес пак бяхме за риба и от 15 -20 риби не взех нито една.Не затова че някой ме критикува а заради вътрешното ми убеждение.Ако смятате че снимки от този тип не са за този форум моля модератора да ги изтрие-аз лично нямам нищо напротив.Някакси ще се науча да пущам рибата и да я снимам .И пак ще ходим за риба независимо от това дали ще си пишем тука или не .....
-
- вече хвърля и на тежко
Там където ходим такова понятие риболовен билет местните не са чували.Това е тяхната река и те я експлоатират както си знаят- с мрежи ,винтери ,серкмета ,ток,бомби ,карбит и т.н.Лъскавият джип на ИАРА -ХАСКОВО там не може да влезе-ще му се издраска металика.Цинизъм е да караш джип за 50 000 лв и когато някой дойде да моли ИАРА да плати 200 лв транспорт за да бъде ЗАРИБЕН яз. Малко Шарково с 300 хил. бр БЕЗПЛАТЕН ЗАРИБИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ -шаранчета.Късно научихме че човека е ходил няколко пъти да ги моли само да платят нафтата-ако знаехме по с време с колегата щяхме да дадем 200 -300лв.Опитвам се да кажа ,че идеализма и реалността са две различни понятия. Та така за билетите и правилата.......Хубавото е че природата си знае работата -преди два дни видях огромен винтер може би 5 на 2 метра качен на дърво на височина около 2.5 метра.