Променят датата за начало на забраната за риболов

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Променят датата за начало на забраната за риболов

Мнение от alankulu1987 »

http://iara.government.bg/?p=5652

Една хубава новина :)
Извинявам се ако и друг е бил постнал тази новина преди мен,но ми се струваше редно да ви съобщя тази чудесна новина :)
qvorm
новобранец
новобранец

Re: Променят датата за начало на забраната за риболов

Мнение от qvorm »

Аланкоулу,само не разбрах кое е чудесното.Аз а и други колеги знаем за забраната от две седмици.Виж ако бяха отпуснали някой ден примерно от 20 или 25.04. да се учудваме,но при това положение.. :roll: :roll:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Мдааа ,така е трябва да се чете http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=12&t=61468
А щеше да е добра новина ,ако ги бяха разделили на две зони ,според надморската височина,но може би догодина :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

qvorm написа:Аланкоулу,само не разбрах кое е чудесното.Аз а и други колеги знаем за забраната от две седмици.Виж ако бяха отпуснали някой ден примерно от 20 или 25.04. да се учудваме,но при това положение.. :roll: :roll:
Понеже аз до последно знаех, че забраната влиза в сила от Събота 14.04.2012 г. :) Затова тази новина ми дойде добре :P
qvorm
новобранец
новобранец

Мнение от qvorm »

Е значи направо трябва да се почерпиш,а и ние също/останалите колеги/,два дена са си два дена. :drinkers: :drinkers: :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”