Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колега научи се да пишеш на КИРИЛИЦА ... не сме длъжни да четем такива мнения в български форумperseus11 написа:Nqkoi znae li dali na Dobrotich shte se zabranqva ribata prez zabranata?

- bad_santa
- научил се да хвърля
Утре с колегата мислим да посетим Лиси връх, надявам се изледа да мине добре 
Наслука колеги

Наслука колеги

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Утре ще съм на Г. Киселово,вечерта ще кажа какво сме направили.
- lishev_64
- разбира нещата
bad_santa написа:Утре с колегата мислим да посетим Лиси връх, надявам се изледа да мине добре
Наслука колеги

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Здравейте колеги,някои може ли даде информация за Левски,по точно ме интересува таксата на язовира за тая година,миналата беше 20лв.,но чух че за тая година ще бъде въведена карта която евентуално ще се издава от собсвеника и то от Варна преди всеки риболов.
Това ще е много смешноmladen71 написа:Здравейте колеги,някои може ли даде информация за Левски,по точно ме интересува таксата на язовира за тая година,миналата беше 20лв.,но чух че за тая година ще бъде въведена карта която евентуално ще се издава от собсвеника и то от Варна преди всеки риболов.

- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, след като си починах и си пийнах една мастика
реших да споделя как мина излета на Лиси Връх

Бяхме единствените на водоема с колегата което малко ме отчайваше
Отново вятър добре, че бяхме избрали мястото срещу пазача, там по-малко духаше или поне така ни се искаше.
Разпънахме такъмите и зачакахме

докато чакахме се чудехме защо никои не идваше, след няколко часа чакане късмета ми се усмихна
за втори път ходя и за втори път вадя майка към 5-6 кг, която беше върната веднага след снимката 

друго което извадихме бяха 5 шарана около кило, всичко това на спирала с торен червей, на плувката нищо освен кустур колкото показалец на бял и торен на царевица не будна
пазача каза че са пуснали 700 кг риба, колко е вярно не знам
наслука колеги
И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПУСНЕТЕ РИБАТА ОБРАТНО, СЛЕД ВАС ИМА И ДРУГИ КОЙТО ИСКАТ ДА ИЗЖИВЕЯТ ТРЪПКАТА

Бяхме единствените на водоема с колегата което малко ме отчайваше

Отново вятър добре, че бяхме избрали мястото срещу пазача, там по-малко духаше или поне така ни се искаше.
Разпънахме такъмите и зачакахме

докато чакахме се чудехме защо никои не идваше, след няколко часа чакане късмета ми се усмихна

друго което извадихме бяха 5 шарана около кило, всичко това на спирала с торен червей, на плувката нищо освен кустур колкото показалец на бял и торен на царевица не будна

пазача каза че са пуснали 700 кг риба, колко е вярно не знам

наслука колеги

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПУСНЕТЕ РИБАТА ОБРАТНО, СЛЕД ВАС ИМА И ДРУГИ КОЙТО ИСКАТ ДА ИЗЖИВЕЯТ ТРЪПКАТА

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
ами и аз да кажа какво направихме днес на Г. Киселово: таранката омиташе всичко аз главно бях се насочил нея да ловя за цял ден 3-ма бяхме и изкарахме над 50 килограма таранка,3 шаранчета от порядака на килограм и 3 сулки около половин кило,шараните ги хванахме на сладка царевица , а таранките на бял и торен на плувка а шаранте на дъно.
На Левски тази година няма да пускат или ако стане ще бъде след месец август.
Едни колеги са питали пазача и той е казал,че ще има картиsoulvibe написа:Това ще е много смешноmladen71 написа:Здравейте колеги,някои може ли даде информация за Левски,по точно ме интересува таксата на язовира за тая година,миналата беше 20лв.,но чух че за тая година ще бъде въведена карта която евентуално ще се издава от собсвеника и то от Варна преди всеки риболов.с картата ако наистина е така

Ако не е проблем можеш ли да ми кажеш какви са условията на язовира.zazec написа:ами и аз да кажа какво направихме днес на Г. Киселово: таранката омиташе всичко аз главно бях се насочил нея да ловя за цял ден 3-ма бяхме и изкарахме над 50 килограма таранка,3 шаранчета от порядака на килограм и 3 сулки около половин кило,шараните ги хванахме на сладка царевица , а таранките на бял и торен на плувка а шаранте на дъно.
Благодаря ти предварително.
Здравейте колеги!
Преди време имаше информация за язовира на Аврен. Знаете ли ще може ли да се лови там по празниците и какви са условията? Предварително благодаря за информацията.
Преди време имаше информация за язовира на Аврен. Знаете ли ще може ли да се лови там по празниците и какви са условията? Предварително благодаря за информацията.
10 лв.за деня , таранките кълват и на царевица (а за колегата където не е хванал нищо му пожелавам успех)mladen71 написа:Ако не е проблем можеш ли да ми кажеш какви са условията на язовира.zazec написа:ами и аз да кажа какво направихме днес на Г. Киселово: таранката омиташе всичко аз главно бях се насочил нея да ловя за цял ден 3-ма бяхме и изкарахме над 50 килограма таранка,3 шаранчета от порядака на килограм и 3 сулки около половин кило,шараните ги хванахме на сладка царевица , а таранките на бял и торен на плувка а шаранте на дъно.
Благодаря ти предварително.
- kolintodorov
- новобранец
Здравейте, колеги!
Някой има ли актуална иформация за Белоградец? Миналата година бяхме доволни от язовира , а тая........?
Някой има ли актуална иформация за Белоградец? Миналата година бяхме доволни от язовира , а тая........?
- bad_santa
- научил се да хвърля
Колега, Белоградец няма много вода, паднал е с поне 10 м. което ме навежда на мисълта, че е търмъчен, друго не мога да ти кажаkolintodorov написа:Здравейте, колеги!

наслука