Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Коментари
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Cougar
- ще става разбирач
Не тема а форум няма да намериш където да не се случва нещо подобно. В някои форуми нещата загрубяват до там че целия форум се срива. Тук всичко е в рамките на нормалното.Стефко написа:Абе, мааму д..ба, ще вляза ли в някоя тема на този форум, където някой с някого да не се заяжда, да не се псува и да не ...

Вие примерно като давате пари не искате ли да знаете на кого и за какво ги давате И този някои дали е избран чрез истински легитимен конкурс?

Трудно ми е да си представя че никoй не се интересува от това. А може всички вече да знаете.

Човека написал темата изказа един куп журналистически предположения И неточности И не се появи повече, (“Канадците се имат за голяма работа”, “Рибата в Канада се лови лесно”, “Някой друг ще се класира за отбора на куково лято”, за Еверест коментара не му хващам смисъла въобще)
Мнoгoуважавания колега на Бат Стан, Левака намери за уместно да си свали гащите пред форума, но какво пък. Който както го разбира И колкото може. Не всички сме перфектни. (дори И аз

Преди година пак имаше запитване за създаване на клуб, И аз пак бях казал за какво бих дал пари И за какво не бих И какво стана………….няма я вече темата из архивите да се види, макар че модераторите на Fishing Мания още тогава бяха изпозатрили половината мнения за да не се виждат на някои хора срамотите. Много се горещят хората като стане дума за даване. А аз не съм против даването въобще.

Между другото Бат Стан-е какво става с разработвания от вас информационен рибарски уеб сайт за който имаше предложение да е с платен достъп? Ето един начин да се събират средства за спортисти. Но защо ми се струва че вие имате И други ресурси под ръка.
Както И да е, дълго стана а аз не обичам дълги постове.
АЗ ПРЕДЛАГАМ

1. Информация И снимки за риболова в Канада И информация за риболова в България И по света
2. Програма Риболовен днесвник в MS Access, на която съм добавил още доста примамки в базата
3. Мога да буда спонсор на проект който удобрявам И се води от хора на които имам доверие (или успеят да се аргументират И отчетат по добър начин) (състезания И създаване на клубове не влизат в това число)
Като това не ви стига И пак не ви харесвам

Ми, прати го - да го видиме, че такива виртуози и в Албиона ще се прочуят, - камо ли за наща тъпа БългарияCougar написа:Какви 10м бе младеж.old фох написа: На 10 метра слагаш една кофа и с пръчка 2.50 с хоризонтален мах на не повече от 3 метра височина, да вкараш в кофата блесна №2! Като го направиш пак се обади, чакаме с интерес :Д :Д :Д![]()
Аз това го правя регулярно на разстояния 25-30m.
И на година губя по най-много 5 блесни.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Жельо , Жельо ! Ей не спре се
Айде щи начеша крастата та да знайш как се класирва примерно Стефан Мичев - Цандера на световно първенство
:
- лови си човека риба и най-вече хваща
- печели клубни първенства при които няма сектори и зарибявания а се лови в наще мили обезрибени реки където всеки сам трябва да успее да намери и улови риба при това само мерна ( маломерната се връща на момента и никой не я признава за улов
)
- класира се от първо до трето място в генералното класиране на лигата и чак тогава отива на републиканско
- побеждава безапелационно съперниците си във вече зарибените и разбити на сектори реки по време на републиканското
- класира се за световно
апропо : и без твойте средства националите все пак ще летят

- лови си човека риба и най-вече хваща
- печели клубни първенства при които няма сектори и зарибявания а се лови в наще мили обезрибени реки където всеки сам трябва да успее да намери и улови риба при това само мерна ( маломерната се връща на момента и никой не я признава за улов

- класира се от първо до трето място в генералното класиране на лигата и чак тогава отива на републиканско
- побеждава безапелационно съперниците си във вече зарибените и разбити на сектори реки по време на републиканското
- класира се за световно

апропо : и без твойте средства националите все пак ще летят

зов за помощ
Ей както я захванахте,ще забравим за какво става дума.По начало,като става дума за такова състезание,държавата има думата,ама като няма държава,остава да съберем сиромашия,та дано подпомогнем делото.Да,ама какво да дадем?В един от форумите писах за един платен водоем.Повечето отзиви бяха,че въпроса е да не се дават пари,защото...хората нямат.В този сайт приятели,няма да откриете спонсори,защото те изобщо не влизат тук или с малки изключения.Колкото до състезанията,наблюдавах ги на гребната база в Пловдив.Пълна пародия.Дни преди състезанията местото се подхранваше с какво ли не.Ами тия състезатели ако ги поставим в реални условия?Ще се изложат като кифладжии.Абе не е за приказване.
- Cougar
- ще става разбирач
Павле,
Много на точки си ги разбил нещата а аз от написаното виждам най много 2 събития довели до класъцията. После това е един от четиримата отиващи състезатели.
Вашия митичен Желйо който ви се мотае из главите не го знам, но явно има репутация на Осама Бин Laden сред вашите среди. Но ако бях Желйо или Асен или Костадин, не виждам причина да ми ползваш името защото не си ми никакъв и аз имам форумно име.
Ами като летят момчетата дано поне пишат как са били португалките. Лично за мен класирането им е без значение.
Много на точки си ги разбил нещата а аз от написаното виждам най много 2 събития довели до класъцията. После това е един от четиримата отиващи състезатели.
Вашия митичен Желйо който ви се мотае из главите не го знам, но явно има репутация на Осама Бин Laden сред вашите среди. Но ако бях Желйо или Асен или Костадин, не виждам причина да ми ползваш името защото не си ми никакъв и аз имам форумно име.
Ами като летят момчетата дано поне пишат как са били португалките. Лично за мен класирането им е без значение.
- Павел Иванов
тези пък
Ако някой от вас е ходил на състезание по риболов, изобщо няма да говори така. Много е лесно отстрани да се плюе и да се дава акъл, ама като застанеш на пангара е съвсем друга работа.
Впрочем вече се събраха доста пари и заминаването на отбора е сигурно, още повече, че вече бяха закупени и самолетните билети. Снощи имаше и среща на състезателите с техните дарители. Така че нещата вървух сравнително добре.
Впрочем вече се събраха доста пари и заминаването на отбора е сигурно, още повече, че вече бяха закупени и самолетните билети. Снощи имаше и среща на състезателите с техните дарители. Така че нещата вървух сравнително добре.
- Павел Иванов
- Cougar
- ще става разбирач
Не, не ми е нужен link. Виждал съм им сеира във всяка тема, а и на моите провокации виждаш колко добре се излавят, та да разбереш всеки какъв е.Жоро Гоцов написа:Кугар аз бях до вчера...днес е твой ред а утре чий ли е?
Тато помниш ли какво казваше или си с мене или си против мене!
...Собственото ти мнение не се зачита и разбирам защо си навън!
...виж в манията само за два дни как се ядат вътрешно и ще стоплиш какви дрени души има там!
...нямам в пред вид всички : а само опеделени субекти !!!
...искаш ли линк ?
В края на краищата можем да си ловим и без да пишем по ситовете.