Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Питане ??
Модератор: sapuna
Питане ??
Запитването ми е към модераторите.
Всеки път,когато чета тема или отговор,ми се налага да местя текста ляво-дясно за го хвана от край до край. При другите форуми обаче, това/излишно според мен/ действие не се налага-цъквам тема или отговор и ги виждам открай до край на монитора.
Та, препоръчвам на модераторите да оправят формата/ако им е възможно/.Ще е улеснение за
всички ни във форума. Ако пък бъркам,то моля да простите невежеството ми към компютъра.
Всеки път,когато чета тема или отговор,ми се налага да местя текста ляво-дясно за го хвана от край до край. При другите форуми обаче, това/излишно според мен/ действие не се налага-цъквам тема или отговор и ги виждам открай до край на монитора.
Та, препоръчвам на модераторите да оправят формата/ако им е възможно/.Ще е улеснение за
всички ни във форума. Ако пък бъркам,то моля да простите невежеството ми към компютъра.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Питане ??
gogibo написа:... Ако пък бъркам,то моля да простите невежеството ми към компютъра.
Простено да ти е!

Вземи си по-голям монитор!

/шегувкам се, разбира се/

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- dzeviza
- ще става разбирач
Колега,не е от форума,от твоя компютър е,с + си увеличил екрана,намали го с - 

Вероятно бъркам,ама на същия голям "Самсунг" гледам и другите форуми,където не се налага да
местя ляво-дясно,та затова и питам.
- dzeviza
- ще става разбирач
Колега,както ти казах и по-горе,увеличил си го само за този форум,аз умишлено си увеличих така фейсбука, също съм на голям екран ,но пиша от два метра,от масатаgogibo написа:Вероятно бъркам,ама на същия голям "Самсунг" гледам и другите форуми,където не се налага да

Re: Питане
Получи се нужното намаляване.Благодаря за навременния съвет.
Последно промяна от gogibo на Чет Апр 12, 2012 6:32 pm, променено общо 1 път.
- dzeviza
- ще става разбирач
Re: Питане
Да не би сега пък прекалено да си го намалил?Защото и това го имаgogibo написа:Получи се намаляването,ама стана нечетливо
В "инструменти" имам + и - ,та с тях го натамъних в цял екран.Благодаря още веднъж.
Моля модератора да свали темата и да ме извини за създадено неудобство.
- dzeviza
- ще става разбирач
Радвам се,че помогнах колега и Весели празнициgogibo написа:В "инструменти" имам + и - ,та с тях го натамъних в цял екран.Благодаря още веднъж.