Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
И аз искам да попитам за манастир някои знае ли там какво е положението
- sardina
- научил се да хвърля
Ще се включа с един коментар за Пода, макар, че бях там преди 5 дни. До обяд бяхме не повече от 10 души. Аз бях на тясната страна. Таранка дребна има много и може да се лови и без да се захранва. За съжаление по-едър от 800 гр. шаран не видях и то единични бройки при мен и колегите. На обяд поради сериозен вятър напуснах терена. Условията - 15 лв. на човек и риба до 3 кг. Че дребния шаран /до 600-700 гр./ се връща, мисля, че е ясно без значение къде се лови.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Ако не е проблем можеш ли да ми кажеш какви са условията на язовира.
Благодаря ти предварително.[/quote]
Условията са 10 лв. 3 прачки и рибата не се плаща.
Благодаря ти предварително.[/quote]
Условията са 10 лв. 3 прачки и рибата не се плаща.
Условията са 10 лв. 3 прачки и рибата не се плаща.[/quotzazec написа:Ако не е проблем можеш ли да ми кажеш какви са условията на язовира.
Благодаря ти предварително.
Тогова почивните дни да разбиеме таранката

Благодаря ти за инфото

За Аврен казаха че ше го пуснат след 15 април.
- sardina
- научил се да хвърля
Бях вчера на Ген. Киселово. Имаше доста хора. Дребна таранка между 10 и 15 см колкото щеш. Идеално място да синът ми да се учи да лови риба. Чух от пазача че са хванати няколко шаранчета по 1-1,5 кг. в южния край на язовира. Аз закачих само едно около 700 гр. на плувка на сладка царевица. На дъно нямах никакъв успех.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Вчера на гьолчетата на комплекс Изворите - пълно капо. Без кълване. Никакъв признак за наличие на някакъв живот във водата. Според думите на едно момче,което пасеше стадо биволи до водоема- всичко живо е изтралено с мрежи от водата, но продължават нагло да си прибират чинно таксичка от 10 лева на човек. Не ходете там - риба няма. Резултат - капо, назад с 20 лв за таксите/бяхме двама и огъната врата на колата след среща с главата на един бивол, които си я хареса щото е червена може би. Тотален кърък.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

svilen_sa6kov написа:Вчера на гьолчетата на комплекс Изворите - пълно капо. Без кълване. Никакъв признак за наличие на някакъв живот във водата. Според думите на едно момче,което пасеше стадо биволи до водоема- всичко живо е изтралено с мрежи от водата, но продължават нагло да си прибират чинно таксичка от 10 лева на човек. Не ходете там - риба няма. Резултат - капо, назад с 20 лв за таксите/бяхме двама и огъната врата на колата след среща с главата на един бивол, които си я хареса щото е червена може би. Тотален кърък.

Да ловиш риба е лесно,но да хванеш е трудно!!!:)
- djambaza
- научил се да хвърля
Имам чувството, че от цяла България само североизточната част сме ПРЕЕ*А*И с отвратителни концесионери на язовирите и няма къде да отидем и да си направим кефа.Аман от таранки и шаранчета по 1-1,5 кг (и то рядко)!Бием път, плащаме им си таксичките и накрая 2 в 1 - счупен автомобил и капо!

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
djambaza написа:Имам чувството, че от цяла България само североизточната част сме ПРЕЕ*А*И с отвратителни концесионери на язовирите и няма къде да отидем и да си направим кефа.Аман от таранки и шаранчета по 1-1,5 кг (и то рядко)!Бием път, плащаме им си таксичките и накрая 2 в 1 - счупен автомобил и капо!![]()
![]()
Ееее...не така бе колега,ще разсърдиш някой ,,арендатор"

Някой знае ли нещо за Искар?Чувам че тая година щял да е разрешен.
Не ходете на платено бе.Не им пълнете гушите.
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Много си прав,тука покрай Варна е много зле работата.Аз отдавна съм ги отписал близките "гьолове",с много малки изключения.Вместо да давам едни грешни 20-30 лв на някакви арендаторчета,и после да си троша нервите, предпочитам да ги заредя за гориво и да мръдна някъде по-надалеч.Поне знам ,че ще хвана риба,ще се полюбувам на чиста природа,няма да пълня гушите на печалбарите и ще си починаdjambaza написа:Имам чувството, че от цяла България само североизточната част сме ПРЕЕ*А*И с отвратителни концесионери на язовирите и няма къде да отидем и да си направим кефа.Аман от таранки и шаранчета по 1-1,5 кг (и то рядко)!Бием път, плащаме им си таксичките и накрая 2 в 1 - счупен автомобил и капо!![]()
![]()

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
На Морето, колега. То поне ти е под носа и предизвикателствата са много по-вече от колкото на повечето язовири. Аз примерно имам доста шарани и амури по 3-6 кг., но досега съм успял да извадя само 2 (две) платерини над 0.5 кг.svetlozar04 написа:a kade da xodim be kolega
Колеги някои да да е ходил и да знае как е с таранката и платиката на язовир цонево (чудните скали) ?
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.