Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА-2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: ПОПЧЕТА-2012
Пешо нема ли други по арни риби,покрай тези попове
Поздрави и весели празници...

Аз там съм пораснал...
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Няма Ице
или попове или дребни бабушки и таранчици такаче подобре попове като няма калугерки...
Весели празници на теб и семейството

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

На вълнолома да,но в пристанището за час и половина кило папардаци вързах,след 8 ч. спря
-
- новобранец
Днес от 10:30 до 17:00 на Яхтеното пристанище в Балчик
Стръв - бяла мида, предимно дребни и средни, не беше много активен...

Стръв - бяла мида, предимно дребни и средни, не беше много активен...

- недялко радков
- ще става разбирач
На Каварна голям бой,кефа на макс!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Вчера 14.04 на Ной сефтето за годината около 20 почета повечето средни и 2 по големи
,открихме сезона и ние,емче скарида

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
На Дружба пред Делфин-Марина днес 2килца сутринта.Цялата работа от 8.30 до 10.00 после скука.Старта беше много силен и със сериозни екземпляри. Който е открил на съмване е свършил работа
-
- ще става разбирач
Вчера от 16 до 18 часа на Вълнолома, фара Св.Никола около кило половина само едри стронгили и един 25 см татарец
като рибата взимаше смесено както на скарида така и на солена цаца.
като рибата взимаше смесено както на скарида така и на солена цаца.
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Днес в Несебър, на южното пристанище до фара от 12:00 до има няма 16:00 около 3 килца, от цялото пристанище бяхме само аз и моите двама приятели, така че нападайте тръгнал е попа вече, жалко че правят ремонт на пристанището и не е много приятно за риболов но днес не работеха и времето беше страхотно. Поздрави и наслука!

- djambaza
- научил се да хвърля
Днес за пробата отидохме на Петър Берон.Имаше 6-7 човека и от 18 30 до 20 часа имахме по полувин килце.Много дребни рибета имаше иначе можеше и по-добър да е резултата.За мене е "губи време" там и става толкова, колкото да зарибиш някое детенце по риболова 

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колегиБожидар Стойков написа:Днес в Несебър, на южното пристанище до фара от 12:00 до има няма 16:00 около 3 килца, от цялото пристанище бяхме само аз и моите двама приятели, така че нападайте тръгнал е попа вече, жалко че правят ремонт на пристанището и не е много приятно за риболов но днес не работеха и времето беше страхотно. Поздрави и наслука!
Аз съм инвалид и се предвижвам с количка или с колата,но съм рибар и ми се ходи за попче а съм от карнобат и бургас ми е по близо...та въпроса ми е има ли някаде място кадето да мога да отида за попче като имате предвид че трябва да стигна до мястото с колата или да е много близо спряна и да се предвижа с инвалидната количка и да хваштам от нея...преди ходих на несебър стария град след моста в дясно на пристана-как седят нещата там сега...
Благодаря предварително
Хора има много,ама Човеци вече няма............
- vankatagb
- новобранец
Колега, мисля че на Поморие също ще ти е удобно, предполагам,че охраната на пристанището там няма да ти направи проблем да влезеш с колата. Друг вариант е на Созопол, ако някой знае как е там(аз знам, че до пристанището се слиза с кола но дали дава риба незнам), а останалото е Наслукаkamaka написа:Здравейте колегиБожидар Стойков написа:Днес в Несебър, на южното пристанище до фара от 12:00 до има няма 16:00 около 3 килца, от цялото пристанище бяхме само аз и моите двама приятели, така че нападайте тръгнал е попа вече, жалко че правят ремонт на пристанището и не е много приятно за риболов но днес не работеха и времето беше страхотно. Поздрави и наслука!
Аз съм инвалид и се предвижвам с количка или с колата,но съм рибар и ми се ходи за попче а съм от карнобат и бургас ми е по близо...та въпроса ми е има ли някаде място кадето да мога да отида за попче като имате предвид че трябва да стигна до мястото с колата или да е много близо спряна и да се предвижа с инвалидната количка и да хваштам от нея...преди ходих на несебър стария град след моста в дясно на пристана-как седят нещата там сега...
Благодаря предварително

-
- разбира нещата
Колега, мисля че на Поморие също ще ти е удобно, предполагам,че охраната на пристанището там няма да ти направи проблем да влезеш с колата.
От преди месец-месец и нещо охрана на пристанището в Поморие-НЯМА.Друг е въпроса че "милицьонерите" може да решат да се правят на мъже(една година ни глобяваха на "моряшкия вълнолом")
ма никой не разбра защо де:)
От преди месец-месец и нещо охрана на пристанището в Поморие-НЯМА.Друг е въпроса че "милицьонерите" може да решат да се правят на мъже(една година ни глобяваха на "моряшкия вълнолом")
ма никой не разбра защо де:)
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- научил се да хвърля
на несебър дават ли да се влиза на пристанището?
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа