Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

новата ми лодка...
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
новата ми лодка...
Обзаведох се с нова лодка RIB /твърда надуваема лодка/
както казва щерката "прилича малко на кораб"
за съжаление моторът, с който разполагам в момента е с къс ботуш и може да се движи само бавно /докъм 10-ина км/ч / - като дам повеме от 1/2 газ и перката остава на сухо
към нея има фабричен колесар, кожени седалки и конзола за дистанционно управление, но още не съм я монтирал... Седалките засега също са "подвижни"

ако някой иска да се оборудва с такава лодка и колесар, може да ми пусне ЛС
за съжаление моторът, с който разполагам в момента е с къс ботуш и може да се движи само бавно /докъм 10-ина км/ч / - като дам повеме от 1/2 газ и перката остава на сухо

към нея има фабричен колесар, кожени седалки и конзола за дистанционно управление, но още не съм я монтирал... Седалките засега също са "подвижни"
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Re: новата ми лодка...
Тедо написа:Обзаведох се с нова лодка RIB /твърда надуваема лодка/
за съжаление моторът, с който разполагам в момента е с къс ботуш и може да се движи само бавно /докъм 10-ина км/ч / - като дам повеме от 1/2 газ и перката остава на сухо![]()
Промени наклона на нотора - регулира се
![]()
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
-
- кандидат преподавател
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
полезната дължина отвътре е почти 4 метраПоборников написа:Ако сом 2,80 се побира в нея по дължина значи е прфектна.пробвай и НА СЛУКА
препоръчва се мотор 40кс...
знам, че се регулира наклона, но това няма нищо общо с дължината на ботуша - както и да го мислиш, късия ботуш си е къс и перката стои зад лодката... като набере малко скорост и остава "на сухо"...
-
- кандидат преподавател
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
e-e, колега, обиждаш ме!
не се качвам за първи път на лодка - оста на витлото идва над дъното на лодката /респ. края на транеца/... Ще снимам утре за да стане по-ясно...
мотора си е достатъчно мощен - като дам пълна газ, тръгва като бясна и след 3-4 секунди водата вече не достига до двигателя... започва да се форсира...
не се качвам за първи път на лодка - оста на витлото идва над дъното на лодката /респ. края на транеца/... Ще снимам утре за да стане по-ясно...
мотора си е достатъчно мощен - като дам пълна газ, тръгва като бясна и след 3-4 секунди водата вече не достига до двигателя... започва да се форсира...
-
- кандидат преподавател