Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

платеното на панчарево
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
платеното на панчарево
колеги пускам тази тема в успешни,защото до колкото си спомнян ви обещах да пробвам новият си фидер класик от фибер глас,120грама,3,30м.и така в 9чеса бях на платеното на панчарево избрах си място разгъване,правене на захранка и мятане,1пат когато хвърлих ми опъна нещо и засякох като изкарах неква прожина ми се беше закачила за хранилката
и си я взех.хвърлих отново на бял и изведнъш ми удари яко засекох и като извадих прегризано влакното заедно с куката
вразване хвърляне отново на бял и отново удар и когати изкарах пак прегризано влакното тоя път до клупа
ядосах се и смених стръвта и сложих торен и метнах,няма и 3 минути и изведнъш върха ми яко се огъна и засякох и излезе шарко около 1кг
отново заметнах и изведнъш ми се огъна върха засякох и морене около 5минути и аиде в кепа пак шарко около 2кг
мнго ме искефи тръпката,защото фидера ми беше лек и като удари и супер много се усеща,а с мек връх си е било друго вече не ми трябват званчета
после пак хванах още един шарко обаче по малък няма и кило.за съжаление трябавше да си хода,защото заваля,а бяж с приятели и те се рамрънкаха и си тръгнахме към 12:30,но шарковците не си ги взех,защото тоя пазача ми вика квото хванеш аз идвам и го взимам,защото нямал хванат шаран и аз добре и се икефих,защото няма да плащам.толкова барзо ги хванах,че ми вика на кво съм ги хващал,защото само аз съм хващал наи много и бързо
е това е колеги,а снимки ще къча в галерията си,защото незнам как да ги сложа,ако иската можете да ми ги сложите в темата.мерси предварително

- riboxva6tacha
- ще става разбирач