Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов на леново
Риболов на леново
И аз се престраших да пусна едни страхотно изкаран излет миналата година
И страхотно преживяване,на Леновския язовир.
БЕШЕ НОЕМВРИ 2011г.

Деня приключи с много хубави моменти и страхотни емоции

И страхотно преживяване,на Леновския язовир.
БЕШЕ НОЕМВРИ 2011г.

Деня приключи с много хубави моменти и страхотни емоции

Последно промяна от mit666 на Пет Апр 13, 2012 11:14 pm, променено общо 6 пъти.
-
- сериозен играч
Re: Риболов на леново

Колега костура на каква стръв го хванахте?
- Shag
- вече хвърля и на тежко
Едни му се радват, други от едно ходене се канят да не стъпят обратно. А аз те поздравявам за излета. Доволен съм и аз от язовира.
На земен червей,колега.dobrin_dinev написа:![]()
![]()
Колега костура на каква стръв го хванахте?
-
- разбира нещата
Супер излет, а и много добър костур
При вас не е имало вятър за което ви завиждам
На пясъка пак ме брули вятъра мен 

- borislav58
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Колега,днес бях на Леново,миналата седмица също.Язовира е пълен,водата стига на 10м от преливника.Тези снимки който си качил са от миналата година,недей да заблуждаваш хората.
Не ти ли мина през акъла че хора ходят на язовира,че може да има разлика в обстановката(водоема да пълен с вода, примерно) та се излагаш по тоя начин и лъжеш колегите.
И между другото днес на Леново имаше 30см вълни,беше като малко море,толкова беше силен вятъра.А пък на твойте снимки едно такова тихо,приятно безветрие
Не ти ли мина през акъла че хора ходят на язовира,че може да има разлика в обстановката(водоема да пълен с вода, примерно) та се излагаш по тоя начин и лъжеш колегите.
И между другото днес на Леново имаше 30см вълни,беше като малко море,толкова беше силен вятъра.А пък на твойте снимки едно такова тихо,приятно безветрие

- Shag
- вече хвърля и на тежко
А такааааа..... Кой крив, кой прав? Ще почна да се оглеждам окъде изгрява слънцето
joko75 написа:Колега,днес бях на Леново,миналата седмица също.Язовира е пълен,водата стига на 10м от преливника.Тези снимки който си качил са от миналата година,недей да заблуждаваш хората.

Поздрави.
-
- вече хвърля и на тежко
Еее ,поне е прясно инфото,само половин година
,дано следващото да е близките два -три месеца
.Поздрави.

- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Стига сте хулили .Колегата е писал ,че излетът е от ноември . Първо четете и после съдете . Браво mit 666 .Дори и само снимката е достатъчна за да си направиш сметката за дъното и релефа при това ниво .Аз например съм бил винаги на висока вода , така че....благодаря .
-
- научил се да хвърля
Колега,преди да умуваш,първо ти чети преди да пишеш.Колегата написа че излетът е от ноември в последствие и мисля че след като всичко е уточнено няма нужда да се коментира повече от кога е излета.hristoogi написа:Стига сте хулили .Колегата е писал ,че излетът е от ноември . Първо четете и после съдете . Браво mit 666 .Дори и само снимката е достатъчна за да си направиш сметката за дъното и релефа при това ниво .Аз например съм бил винаги на висока вода , така че....благодаря .