Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Красимир Кюрпеков

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от Красимир Кюрпеков »

На 40-те отказа почти окончателно. За цял ден по 10-на чаушана и перки. Дерзайте :drinkers: утре съм на Тракиец.
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

Красимир Кюрпеков написа:На 40-те отказа почти окончателно. За цял ден по 10-на чаушана и перки. Дерзайте :drinkers: утре съм на Тракиец.
Пиши утре какво излиза на тракиец ако излиза другиден и аз утивам.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

ivo24m написа:Пиши утре какво излиза на тракиец ако излиза другиден и аз утива
Ще се връщам чак в събота, а може би и в неделя :wink:
Аватар
technolog
новобранец
новобранец

Мнение от technolog »

Здравейте колеги, мислим утре да се пробваме на Леново, какво е положението там към момента? :)
Да живее България!!!
Аватар
technolog
новобранец
новобранец

Мнение от technolog »

Здравейте отново, така равносметката от днес бе: пълен валат ние и още 20-30 човека на устието бяхме на плиткото, излизаше само под дърветата, но там бяха вече братята джигити. Нито захранки, пелетки, червеи не ни помогнаха от 7.30 до 14ч. даже не ни клъвна, все едно няма пукната риба, много странно, но не смятам да повторя скоро на този язовир. :oops:
Ето и малко снимки:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Да живее България!!!
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

Малко диви,трудни и много красиви риби,особено шарана.Та той няма хайвер,а каракудата е пълна :shock:
Изображение
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

kef4e написа:Малко диви,трудни и много красиви риби,особено шарана.Та той няма хайвер,а каракудата е пълна :shock:
Изображение
Това от кой язовир е? :idea:
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

tan0 написа:Здравейте, след седмица мисля да пробвам на яз. Брягово, та въпроса ми е:
Какви са таксите там, дали, ще може да се нощува(ако може ми кажете таксата за нощувка, ако позволяват такава)?
Язовира все още ли е толкова пълен?
Язовирът е много пълен,има огромен разлив дори от другата страна на пътя! :) Разрешава се нощувка,ката таксата е 10 лв.за вечерта ако ловиш и нощно време,ако не ловиш през ноща не се плаща нищо,съответно и 10 лв. за деня! :o Каквото си хванеш е твое! :) И ако отидеш да пишеш какво си направил!!! :D
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

tan0 написа:Здравейте, след седмица мисля да пробвам на яз. Брягово, та въпроса ми е:
Какви са таксите там, дали, ще може да се нощува(ако може ми кажете таксата за нощувка, ако позволяват такава)?
Разправят че излизало каракуди на Брягово,но дали е само слух или е истина не се знае таксата е 10 лв каквото си хванеш е за тебе нощувката е пак 10 лв (не знам за палатка или на човек е).Преди се заплащаше нощувката ,може да са променили условията.
Ако ходиш на брягово пусни едно инфо и аз мисля да го посетя скоро време.Направи малко снимки на язовира ако имаш възможност :drinkers:
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

tan0 написа:
dobrin_dinev написа:
Язовирът е много пълен,има огромен разлив дори от другата страна на пътя! :) Разрешава се нощувка,ката таксата е 10 лв.за вечерта ако ловиш и нощно време,ако не ловиш през ноща не се плаща нищо,съответно и 10 лв. за деня! :o Каквото си хванеш е твое! :) И ако отидеш да пишеш какво си направил!!! :D
Ще отида но след около седмица. Таксата е 10 лв на човек, а по колко въдици позволяват 3 на човек, както е обикновенно ли?
Няма ограничение за въдиците.Такса вечер се плаща само ако ловиш.Ако не ловиш не се плаща.Таксата е на човек.Ако си със семейството си тоест с жена и деца жените не плащат нищо.Поне до сега така е било.Казвам ти го защото и аз съм преспивал с палатка там.Аз през ноща не ловя и затова не са ми взимали такса за нощувка.
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

Колеги,излиза ли още каракуда на 40-сто.Смятам утре да го посетя ,ако има някоя прясна информация моля да сподели.
благодаря предварително.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Брягово малко е поспаднал-около един метър но пак му е много водата.
Не съм го снимал понеже си забравих телефона на село. :oops:
На устието имаше 7-8 човека да риболовстват между дюните храсталаци дето стърчат от водата :lol: Абе мижава работа.
С пазача понеже се познаваме добре си поприказвахме около половин час- та имам нужното инфо за водоема.
10 лева ще си е таксата сичко друго е ЛЪЖА. Нощно време - 10 лева, пребрани въдици проблеми няма, което си е препоръчително за там понеже на кълве нощеска. :wink:
каракудата,чаушана,перките са намалили драстично дребните, благодарение на бялата и щуката който стават все по големи и по големи. :wink:
Навъдел си е доста шаран- имало искарани вече доста от порядъка на 1,50-2 кила.
За успешен риболов в момента дълги ботуши или гащеризон и газене му е майката. :mrgreen:
ха със здраве.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
todor.p
новобранец
новобранец

Мнение от todor.p »

колеги иматели информация за язМЕЧКА каква е таксата и излиза ли нешто
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

Днес това излизаше на 40-сто.Лошото е че от утре е забранен.
Изображение

Изображение
Вече са на мода арендаторските,ако не важи и забраната и за тях ,поне така се носи слух.
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Той и от преди години има арендовани язовири на които си важи забраната ,а и изискват заверен риболовен билет.Този път фидера пак ли беше по резултатното оръжие? Поздрави
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”