Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Всеки ден не е Великден
- cecodevil
- сериозен играч
Всеки ден не е Великден
От месец следя темите за Жребеца и се надявах да ми изскочи възможност да направя един риболов преди забраната.По празниците се очерта прибиране в Нова Загора и беше ясно ,че ще се ходи .Чухме се с брат ми и уговорката за неделя бе на лице.В шест сутринта бяхме малко под римския мост , като за наше щастие местата не бяха заети (после бързо се заеха). Сутринта беше уникална , който е ходил знае рибите как показват присъствието си...Захранихме и похващахме малко , излязоха доста видове риба като имаше добри екземпляри.Такъмите основно 0,16 , повод 0,12 , куки фуна , исада и чинта на Оунер , плувки KRASI (аз 1 той 2гр.) хранене и хващане....Ето и малко снимки.
мястото:

добри риби:

улова:

на някой даже им се усмихна съдбата да се върнат в къщи

Очакванията ми се оправдаха напълно и съм адски доволен от риболова и деня като цяло!
мястото:

добри риби:

улова:

на някой даже им се усмихна съдбата да се върнат в къщи

Очакванията ми се оправдаха напълно и съм адски доволен от риболова и деня като цяло!

Re: Всеки ден не е Великден
Браво, Цецо, страхотен излет и майсторски риболов

Браво Цецо! Класни риПки сте надърпали с братлето 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Е само се облизвам за там-300км са си все 300км от София.Еваларка за споделеното щастие 

Риболовци.
- Мариан Колев
- научил се да хвърля
Браво,колега.много добре сте ги надърпали.Аз бях на 15-на метра под вас през един колега.Малко късно се включих в сесията,може би затова риболова при мен беше малко тегав,но успях да си надърпам десетина каракуди 2-3 перки и един хубав морунаж.Поздрави.
-
- ще става разбирач
Абе хич не вървеше рибката колкото трябва... Факт беше ,че гъмжеше от риба - то не беше скачане, не бе чудо ... Но въпреки това не си беше особено активна ,защото при тая концентрация на риби , както сподели колегата в предишния пост хората похванаха по 10-15 риби ( по законният начин, защото оня с тройките най-отгоре наскуба сума си и морунажи.... Уви беззаконие )
Аз бях по-надолу от вас , точно на смесито на 2-те реки ,ама отидох по към обяд и почти нямаше желание за хранене тая риба ,ама пък се уби да ми скача по плувките....Въпреки че с това течение си е малко мисията невъзможна да ловиш на плувка- изтичане, задържане- прошка няма
Доста по-силно беше там, отколкото горе при Вас.
За целия излет съм най-доволен ,че успях да излъжа една хубава черна мряна 26-27 см
Аз бях по-надолу от вас , точно на смесито на 2-те реки ,ама отидох по към обяд и почти нямаше желание за хранене тая риба ,ама пък се уби да ми скача по плувките....Въпреки че с това течение си е малко мисията невъзможна да ловиш на плувка- изтичане, задържане- прошка няма

Доста по-силно беше там, отколкото горе при Вас.
За целия излет съм най-доволен ,че успях да излъжа една хубава черна мряна 26-27 см

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- live_game999999999
- новобранец
- indalo
- фен клуб-скобар
Страхотен риболов, на страхотно място. Място за което мечтая.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко

- cecodevil
- сериозен играч
Доста късно дойде и тоя резултат изобщо не е малко .Ще се радвам другия път да се запознаем.Мариан Колев написа:Аз бях на 15-на метра под вас през един колега.
При мен нямаше задържане , цял ден махане с щеката .xt33m33 написа:Въпреки че с това течение си е малко мисията невъзможна да ловиш на плувка- изтичане, задържане- прошка няма