Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
В леново сега не излиза много, много каракуди, след 1 месец ще видите ние кво ги правим Дивите шарани
Не всеки може да ги дърпа от този язовир има си майсторлък малко. 
А и ето ми темата малко снимки от миналата година!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=52678

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Не колега само на мач ,излизаше имах 3-дани и 2 фидера само една малка каракуда.PikeM написа:Той и от преди години има арендовани язовири на които си важи забраната ,а и изискват заверен риболовен билет.Този път фидера пак ли беше по резултатното оръжие? Поздрави
само на мач излизаше.Какъв язовир е на единия ден на фидер излиза на другия ден на плувка.
-
- научил се да хвърля
На Леново си дава каракуда ама не на всякъдеLor3nc0 написа:В леново сега не излиза много, много каракуди, след 1 месец ще видите ние кво ги правим Дивите шараниНе всеки може да ги дърпа от този язовир има си майсторлък малко.

И какво викаш ги правите леновските шарани,стоите по 3-4дена да изкарате едно-две шаранчета от по 1,5-2кг

Последно промяна от Lor3nc0 на Пон Апр 16, 2012 10:19 pm, променено общо 1 път.
- М. Сталев
- разбира нещата
Фащат като умрял свещи 

-
- новобранец
Здравейте колеги,
Поздрави от Леново на 16-ти април. Пристигнахме към 10 ч. и до 16 ч. направихме с колегата по около 10 кг. хубава каракуда с по една плувка. Излизаше само сравнително едра каракуда над шамар до 300 г. на бял червей или на торен. Дълбочината беше метър - метър и половина, просто рибата беше отгоре. Не се обади карабалък или чаушан, но и с каракудата си направихме кефа. Бяхме на средата на контрастената и като цяло имаше много малко колеги, може би сега започва да дава. Пазача ни каза да отидем на западния бряг или на канала, че там давало повече, но ние останахме и не сбъркахме. Опитах и на дъно, но имаше закачки, като никога до сега, не късаше, но беше неприятно и бързо се отказах. Другото което не ми хареса бе наличието на цяло ято корморани. За тези които обичат шарана, мога да им кажа, че с колегата се шегувахме дали няма хипопотами в този язовир, такова скачане отдавна не бях виждал.
Желая ви наслука от сърце.
Поздрави от Леново на 16-ти април. Пристигнахме към 10 ч. и до 16 ч. направихме с колегата по около 10 кг. хубава каракуда с по една плувка. Излизаше само сравнително едра каракуда над шамар до 300 г. на бял червей или на торен. Дълбочината беше метър - метър и половина, просто рибата беше отгоре. Не се обади карабалък или чаушан, но и с каракудата си направихме кефа. Бяхме на средата на контрастената и като цяло имаше много малко колеги, може би сега започва да дава. Пазача ни каза да отидем на западния бряг или на канала, че там давало повече, но ние останахме и не сбъркахме. Опитах и на дъно, но имаше закачки, като никога до сега, не късаше, но беше неприятно и бързо се отказах. Другото което не ми хареса бе наличието на цяло ято корморани. За тези които обичат шарана, мога да им кажа, че с колегата се шегувахме дали няма хипопотами в този язовир, такова скачане отдавна не бях виждал.
Желая ви наслука от сърце.
Колега, нямаш ли някаква снимчица ? И нали говорим за Леново 4, а не Мечка ? И каква е таксата ако може да споделиш 

Най - обичаме софийските надувки, дето всичко знаят и могат !
-
- новобранец
За съжаление снимки нямам, пък и с каракуда не е много за хвалене. Язовирът е на запад от центъра на селото, покрай училището и нагоре, като номер точно не го знам. Таксата е 8 лв.
-
- новобранец
Не е Мечка със сигурност.
Здравейте Майстори рибари,
Не съм запознат и да попитам за яз. Брягово важи ли забраната след като се събират пари. Някой зняе ли? Може ли да се ходи?
Не съм запознат и да попитам за яз. Брягово важи ли забраната след като се събират пари. Някой зняе ли? Може ли да се ходи?
-
- сериозен играч
Няма проблем да се лови по време на забраната на Брягово!Хората издават касова бележка,а не дават като на Леново билет за баня!blgmspt написа:Здравейте Майстори рибари,

-
- сериозен играч
Колеги, някой знае ли дали отбивката ,която е в дясно от асвалтовия път и минава през едни кърища и води до устието на язовир Брягово е проходима за лека кола?Спомням си че лятото преди бяха засяти слънчогледи и минавахме покрай тях,но сега при тези валежи дали е достъпно с кола?
И изобщо има ли път до устието който да е проходим с лека кола?
И изобщо има ли път до устието който да е проходим с лека кола?
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Код за потвърждение: Избери целия код
Колеги, някой знае ли дали отбивката ,която е в дясно от асвалтовия път и минава през едни кърища и води до устието на язовир Брягово е проходима за лека кола
Другия път е по достъпен но се отива от другата страна на язовира, пък там без гащеризон нямаш работа понеже е разливак и почти неможи да се лови от брега в момента.
дажи и за дъно не става понеже е осеено с храсти цялото устие.
Абе има тук таме пролуки

Аз само там ходя

Иска газене.

Понеже ще ма питаш за другия път да ти го обесня

Влизаш в село ИСКРА минаваш моста и стигаш центара, завиваш в ляво и караш се по-край реката, реката се влива в Брягово.Като излезиш от селото пътя продължава на горе асфалтов път за Кавак дере платения водоем.
Брягово ти остава в ляво и малко зад тебе

Ще стигниш едно деренци ако те е страх за колата оставаш я прди дерето и бъхриш 100-150 метра пеша, ако искаш минаваш през него Проходимо е и колата ти е на два метра от брега.

-
- сериозен играч
Благодаря ти за подробното инфо Асене!

-
- новобранец
Дали по време на забраната ще можем да направим няколко излета или и там щте важи забраната и доли все още има риба катд миналото лято.Благодаря Ви!