яз.Ивайловград

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

boikopetev
новобранец
новобранец

яз.Ивайловград

Мнение от boikopetev »

Миналата седмица бах на Ивайловград и съм страшно разочарован.
4-5 момчета със зелена лада нива с регистрационен номер Х 5688 ..
си разпъваха мрежи най-спокойно посред бял ден и изобщо от нищо не ги беше страх.
След опити за връзка с ИАРА и кой ли не познати местни ме предупредиха да не пискам
защото са хора на момчетата охраняващи язовира и единственото което мога да направя е да си навредя сам на себе си. Да не говориме че във водата беше пълно с лодки които вадеха бели рибки една след друга въпреки забраната. За 10 дни никой не мина да ни пита имаме ли билети, кви сме, що сме. Щом и на този язовир вече няма контрол значи всичкоо е... Нямам думи...
dimitar rashev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: яз.Ивайловград

Мнение от dimitar rashev »

ЗДРАВЕЙТЕ
Колеги,няма оправия в тази дьржава ! Ще ви цитирам едни банални приказки: "ПРОС НАРОД СЛАБА ДЬРЖАВА".Доста подобни теми минаха и заминаха.Останаха само надеждите на риболовното братсво ,че ще има ПРОМЯНА.ПРОМЯНА няма да ИМА !!!!!Много от нас отправиха хвалебсвия кьм ИАРА(АЗ не бях от тези).
КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА СЛУЧЕЯ яз. Ивайловград???Кьде са ОРГАНИТЕ ??Има ли ДЬРЖАВА???За наглеците, ако няма ДЬРЖАВА-ИМА ГОСПОД !Жалко за тези "колеги-МЕСАРИ-БРАКОНЕРИ"!
Или това е поредния номер от арсенала на управляващите ? Сега ще се намеси" месията " и ще сложи всичко на място!?!? Такьв народ -това заслужава!!!
ПОЗДРАВИ
Atufu
новобранец
новобранец

Мнение от Atufu »

На оръжие :axe:
dogidog
новобранец
новобранец

Мнение от dogidog »

boikopetev написа:Миналата седмица бах на Ивайловград и съм страшно разочарован.
4-5 момчета със зелена лада нива с регистрационен номер Х 5688 ..
си разпъваха мрежи най-спокойно посред бял ден и изобщо от нищо не ги беше страх.
След опити за връзка с ИАРА и кой ли не познати местни ме предупредиха да не пискам
защото са хора на момчетата охраняващи язовира и единственото което мога да направя е да си навредя сам на себе си. Да не говориме че във водата беше пълно с лодки които вадеха бели рибки една след друга въпреки забраната. За 10 дни никой не мина да ни пита имаме ли билети, кви сме, що сме. Щом и на този язовир вече няма контрол значи всичкоо е... Нямам думи...
Може ли да кажеш на коя дата се случи това ?
boikopetev
новобранец
новобранец

Мнение от boikopetev »

10.04.2012
Аватар
IARA_HASKOVO
новобранец
новобранец

Мнение от IARA_HASKOVO »

Уважаеми г-н Петев!
Във връзка с написаното от Вас ви моля да ни дадете малко по подробна информация:
-не сте ли вие човекът който миналата седмица на два пъти подаде информация за поставянето на мрежи до въжения мост /устието/ на яз.Ивайловград.Ако да - не забелязахте ли, че и двата пъти пристигнаха лодки които да търсят мрежите.Единия път бяха сътрудници от Пловдив, а втория път от Хасково.Защо сътрудници - защото нямаше друг начин да реагираме по бързо.Така че нямаше как да се познават с тези, които са пуснали мрежите.Само, че мрежи не бяха открити.
-на коя дата и в колко часа се случи това?
-в кой район на язовира?
-всичките ли пет човека поставяха мрежите?
-с лодка ли бяха и колко човека бяха в лодката?
По служебен път ще изискам от съответното РПУ да бъде издирен собственникът на автомобила и придружаващите го лица на посочената от вас дата и час.Ще им изпратя покани да се явят в ТЗ РК гр.Хасково за съставяне на АКТ.
Само, че Вие трябва да ми станете свидетел.Надявам се, че това не ви притеснява.
Моля да ми оставите телефон за връзка за да ви уведомим за датата за съставяне на АКТ.
Що се касае за тези с лодките дето ловят бели риби: нека всички които пишат в този форум си помислят от коя категория са.За съжаление повече от 50% от любителите риболовци гледат да си напълнят торбите.
д-р Милчев
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

А сега де...Трябва и сърце да има човек да стане свидетел...Чакам продължението :shock:
Изображение
Най добрите са тук
boikopetev
новобранец
новобранец

Мнение от boikopetev »

Ще има продължение най-вероятно на лични или по телефона. В същото време ще пиша тук във темата за всички колеги...
Поздрави !!!
ilian_nikolai70
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ilian_nikolai70 »

Здравеите , колеги. От много време не бях писал и влизал но това е друга тема.Добра тема се заформя.Ще е интересно да има продължение с добър край...?И един допълнителен въпрос?Дали тези сътрудници са се постарали така както трябва в търсенето на мрежите ???? Поздрави на всички.
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

Ами снимайте,колеги.Поне сега всеки има модерен телфн.Вържете фотото за тоягата най после.Там се вижда кой кой е. :wink: .Който не снима по добре да не пише.Иначе всичко дето пишете е ,,ИСТОРИЯ-РИБОЛОВНОБОЛГАРСКАЯ :lol:
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
dogidog
новобранец
новобранец

Мнение от dogidog »

Щялата тая тема нещо много ми намирисва ! Значи мои хора бяха там по същото време на язовира ! Ако ако имало мрежи обезателно щяха да бъдат закачени на тролинг ! Камо ли да видят да се пускат мрежи !
И да допълня ,че в във вторник валя цял ден !
boikopetev
новобранец
новобранец

Мнение от boikopetev »

значи имам снимки номера на коли точна дата час и т.н но поради желанието ми да остана анонимен не ги пускам в темата. Цялата тази инфформация ще бъде представена на органите които се занимават с това нещо. В понеделника наистина валя цял ден но за вторник не съм съгласен а и много ми е интересно твойте хора с 500 к.с двигатели ли са та за ден обиколиха 37 км язовир. Мисля че темата е сериозна и няма място за спам в нея но го очаквах предвид това че няма форум в БГ независимо какъв в който някой да не е осрал нещо
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

boikopetev написа:Мисля че темата е сериозна и няма място за спам в нея но го очаквах предвид това че няма форум в БГ независимо какъв в който някой да не е осрал нещо
И аз така мисля, винаги съм стоял отговорно зад мненията написани от мен тук. Очаквам, да ни информираш за развитието на казуса колега...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Хората от Пловдив,отишли да търсят мрежите са Рангел и още две момчета.При Рангел няма приятели,няма братовчеди,така че,Петев,спести си плюенето и нападките,с голи приказки нещата не стават !!! Ти видя ли че хората пазещи язовира отидоха и говориха с бракониерите,как реши че се познават и че пазещите са в комбина с бракониерите ???Как така от приказките на друг умник дето знае всичко си направи изводите че хората пазещи горе са приятели с бракониерите и ще си навлечеш проблем.А сега,вземи и дай на ЛС каквото знаеш за Нивата на човека от ИАРА Хасково и като си голям мъж,застани и дай показания,не ми пиши тези изтъркани фрази за анонимност,защото ако някой ти каже нещо и отидеш в полицията,Бойко ще ги разфасова полицаите от Хасково ако не си свършат работата.Така че,или казвай на човека каквото знаеш или си затваряй устата и недей да плюеш по момчетата,даващи всичко от себе си горе да има риба за такива като тебе.

П.П Чудно мие,защо все още пускаме зарибител там,нищо не заслужавате,такива мръсници сте че нямате равни на себе си ! Моля хората четящи тук да не си позволяват да плюят по момчетата горе,без да ги познават.Предположения и изказвания от рода на "А бе,дали са търсили коректно и както трябва мрежите" не им прави чест !!! Хората поели ангажимент и имащи карти на сътрудници,са извадили стотици хиляди метри мрежи от язовира заедно с ИАРА и си вършат работата като трябва,дори и да не ги виждате,не означава че не следят.Друг е въпроса че винаги има хитреци в държавата,които ще се опитат да пуснат мрежи,но които е хванат си плаща !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ilian_nikolai70
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ilian_nikolai70 »

Не знам и не ме интересува кой какви карти има и колко е коректен . Знам само , че когато аз се обадя и дойдат да търсят мрежи , идват и ги вадят.Мрежи не се вадят и не се намират , когато не искат да ги намерят.И моля те бъди по въздържан в изказванията си.Не искам и не съм тръгнал да се карам с никого.Както казах по горе не пиша по ред причини.А не съм и от тези който нямат работа и само си чешат езика.Поздрави.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”