Filstar Universal Feeder

Модератор: Paublo_Eskobar

niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Filstar Universal Feeder

Мнение от niki23 »

Този комплект става ли за начало
http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=55

досега не съм ловил на фидер и незнам дали ще ми хареса, та гледам да не е много скъпо отначало, но пък ако е голям боклук, може и да не ми хареса вида риболов

чудя се и на някоя от тези двете пръчки
http://www.bulit2000.com/comment.php?id=4267
или globe samurai feeder
барона
разбира нещата
разбира нещата

Re: Filstar Universal Feeder

Мнение от барона »

Взимай без да се притесняваш! Ако не ти хареса риболова на фидер - винаги можеш да се разделиш с такъма. От друга страна пък, ако ти допадне този вид риболов трябва да знаеш, че няма да останеш само с един комплект. Все пак успех с избора! :D
Колкото повече толкова повече!
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Колега фидера се оказа страшно оръжие, винаги може да те извади от капото, просто попрочети из форума за монтажите на фидер + захранването и няма да имаш грижи. Аз никога не бях хващал фидер в ръката си, купих го миналата сряда на SALMO и в Четвъртък пръта се доказа перфектно. Успех
По-голям шаран от рибаря няма...
niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от niki23 »

то ясно, че колкото по-скъпо толкова по-добро, но искам за начало нещо по- евтино което да не пълен боклук. Та ако сте ползвали някой от горните, ще се радвам да споделите.
Ще се ползва предимно за дребни риби ( то големи по свободните водоеми май не останаха)
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Доколкото разбрах 56 лв барабар с макарата - направо го взимай, аз SALMO-то ми излезе 49 без макара, само пръта и вместо 3 с 2 връха.
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Filstar-а ми беше първия фидер. Аз го взех без макарата обаче.
Останах много доволен - корава сопа излезе, по Дунав в к'ви течения съм го мъчил и не е мръднал пък и риби вади :) За другите две мнение не мога да дам - не съм ги ползвал
Като за първи фидер е идеален
pacho69 написа:Колега фидера се оказа страшно оръжие, винаги може да те извади от капото....
Абсолютно съм съгласен с колегата, мен винаги ме е спасявал от капо :)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от niki23 »

за Filstar Universal Feeder в един онлайн магазин видях, че е 400гр, явно е голям колец, май ще се ориентирам към някой от другите два
Аватар
sandogb
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sandogb »

Здравей,колега аз си закупих този комплект есента, много съм доволен от инвестицията, бая здрава сопа с нея си дърпам богоровските шарани само макаричката смених, мога да ти препоръчам да купуваш смело.
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

niki23 написа:за Filstar Universal Feeder в един онлайн магазин видях, че е 400гр, явно е голям колец, май ще се ориентирам към някой от другите два
Тц...силно ме съмнява да е толкова, не съм го теглил, но на 95% съм убеден, че е по-малко. Доста интензивни риболови съм имал него.
А най-добре отиваш в магазина, хващаш 2-3-4 пръта от ниския клас и клатиш. Не че ще има голяма разлика де, но ще прецениш кой ще ти допадне най добре. Така само по снимки и мнения, не че не става, ама друго си е да хванеш сопата в ръцете.
Успех в избора!
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Вземи си нещо по сносно поне до към 100лв само пръчката за да не се разочароваш бързо от фидер риболова с ужасна сопа за 40-50лв с макарата ! Важно е да кажеш на течаща или стояща вода ще ловиш защото има разлика в самия строй на пръчките ! Макарата за начало няма да ти е толкова важна и е без значение каква ще е , но пръчката ти е желателно да е нещо що годе добро ! И след ,като се сдобиеш с въдица ти остава да сядаш и да четеш статиите из форума за фидер риболова ! Успех .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
niki23
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от niki23 »

за стояща вода ще го ползвам, а от комплекта се отказах. Не че ще има голяма разлика както казахте при пръчките за тези пари, но определено тази макара не ми трябва.
Относно пръчката все пак си мисля, за някой по базов модел
или да изкакам нещо изгодно втора ръка ( мисля, че това е по добрия вариант)
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Изчакай да излезе нещо 2 ръка и на по сносна цена ! Направи си 1 излет с фидера на платен водоем в който наистина има риба за да усетиш работата на пръчката с рибки до 2-3кг и да добиеш малко рутина при работата с него !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
prodavalnik
новобранец
новобранец

Мнение от prodavalnik »

мисля да си копувам комплекта Filstar Universal Feeder ще ми го препоръчате ли?
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”