Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
koko_alfata написа:.Доста трудна работа,но въпреки това колегата срещу мен хвана 10-на пъстърви с поне 3-4кг захранка което не го намирам за нормално.

-
- научил се да хвърля
Колеги, може ли да ми дадете предложение къде да отида до макс 30-40 километра от София, целта на риболова ще е каракуда и шаран. Предпочитам каракудата да може да се взема, че и приятели ще има с мен, а те искат риба. Ще съм много благодарен на предложения
.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Платеното на Панчарево. Зад моста е каракудата, пред моста шарана. До 2 кила каракуда не се плаща.FaweQ написа:Колеги, може ли да ми дадете предложение къде да отида до макс 30-40 километра от София, целта на риболова ще е каракуда и шаран. Предпочитам каракудата да може да се взема, че и приятели ще има с мен, а те искат риба. Ще съм много благодарен на предложения.

нямам живарник
-
- научил се да хвърля
А за риболова на яз. Габра някои може ли да даде инфо. ?
На Белопопци каракудата /ако е останала/ не се плащаше.hristotihov написа:Платеното на Панчарево. Зад моста е каракудата, пред моста шарана. До 2 кила каракуда не се плаща.FaweQ написа:Колеги, може ли да ми дадете предложение къде да отида до макс 30-40 километра от София, целта на риболова ще е каракуда и шаран. Предпочитам каракудата да може да се взема, че и приятели ще има с мен, а те искат риба. Ще съм много благодарен на предложения.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
-
- новобранец
Колеги предстои ми риболов на Челопечене, знаете ли дали се лови по някоя и друга платичка или червеноперка 

То гьол не остана ти каракуда! Има една локва.atanasko написа:На Белопопци каракудата /ако е останала/ не се плащаше.hristotihov написа:Платеното на Панчарево. Зад моста е каракудата, пред моста шарана. До 2 кила каракуда не се плаща.FaweQ написа:Колеги, може ли да ми дадете предложение къде да отида до макс 30-40 километра от София, целта на риболова ще е каракуда и шаран. Предпочитам каракудата да може да се взема, че и приятели ще има с мен, а те искат риба. Ще съм много благодарен на предложения.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
колега виж ето тази тема:drashkovich1 написа:Колеги предстои ми риболов на Челопечене, знаете ли дали се лови по някоя и друга платичка или червеноперка
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=62294
дано съм бил полезен

поздрави
"Самая большая щука в мире является Русская щука"
Днес на Чепинци доволно Уклей и по някоя бабушка.

Момчета, дайте инфо за платен водоем около София, разрешен за нощен риболов, че довечера се чудим къде да идем...
Миналата седмица ходих да разпитам на Суходол. Работи денонощно ставало и за нощен риболов. Има и заведение, което работи 24 часа освен бира и кебапчета продават всякаква стръв и рибарски принадлежности. Казаха, че всяка седмица пускат риба. Имаше много хора. Аз мисля да го пробвам утре през деня. Ако някой е ходил да даде инфо за риболова.
освен за 777 не се сещам за друг ама по това време не знам и за тамStanG написа:Момчета, дайте инфо за платен водоем около София, разрешен за нощен риболов, че довечера се чудим къде да идем...
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Лови се пъстърва на бял червей или пъстървова паста.niki_juve написа:Миналата седмица ходих да разпитам на Суходол. Работи денонощно ставало и за нощен риболов. Има и заведение, което работи 24 часа освен бира и кебапчета продават всякаква стръв и рибарски принадлежности. Казаха, че всяка седмица пускат риба. Имаше много хора. Аз мисля да го пробвам утре през деня. Ако някой е ходил да даде инфо за риболова.
нямам живарник
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На царевица с повдигач и стреляне на царевица също, нали е жълта.
hristotihov написа:Лови се пъстърва на бял червей или пъстървова паста.niki_juve написа:Миналата седмица ходих да разпитам на Суходол. Работи денонощно ставало и за нощен риболов. Има и заведение, което работи 24 часа освен бира и кебапчета продават всякаква стръв и рибарски принадлежности. Казаха, че всяка седмица пускат риба. Имаше много хора. Аз мисля да го пробвам утре през деня. Ако някой е ходил да даде инфо за риболова.
Това е добре щом излиза Пъстърва... благодаря за инфото... аз ще направя едно любителско посещение и ще споделя информация.... а и да видя колегите какво ще вадят.