Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Засмяново 16.04.2012
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
яз.Засмяново 16.04.2012
Здравейте,колеги.реших да закрия сезона с някакъв риболов около Варна,тъй като нямах подготовка.Ще бъда кратък само за статистиката-в 8ч бях на язовира и стоях до 15ч,лових само на директен 7м,на червей-бял и торен,малко захранка ....резултата 8кг каракуда.До мен колегите по-слабо,но наблегнаха на дънните и извадиха едно шаранче.А друг колега сутринта искаше да му помогна с кепа,но се откачи един шарко.Целия ден много вятър...,но все пак не съм капо

kasmet
- lishev_64
- разбира нещата
Re: яз.Засмяново 16.04.2012
[quote="vladimir1974"]Здравейте,колеги.реших да закрия сезона с някакъв риболов около Варна,тъй като нямах подготовка.Ще бъда кратък само за статистиката-в 8ч бях на язовира и стоях до 15ч,лових само на директен 7м,на червей-бял и торен,малко захранка ....резултата 8кг каракуда.До мен колегите по-слабо,но наблегнаха на дънните и извадиха едно шаранче.А друг колега сутринта искаше да му помогна с кепа,но се откачи един шарко.Целия ден много вятър...,но все пак не съм капо
[quote="vladimir1974"]
Егати - какво ти капо? То си е за хвалене!!!

Егати - какво ти капо? То си е за хвалене!!!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Само да те питам - какво точно мислиш да я правиш тази каракуда 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
- ще става разбирач
Аз като я видя толкова , дори не може да се намери сила да ме накара да учистя толкова нещо като се сетя каква хамалогия еpampasa написа:Само да те питам - какво точно мислиш да я правиш тази каракуда

- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Та за любопитните какво ще я правя-отделих си за едно пържене,а останалата я бях обещал на 2ма колеги. 

kasmet
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Браво, браво, а в коя част на язовира беше?
-
- вече хвърля и на тежко
Защо се ядете с човека .... той пуснал репортаж казал как е минал риболова , че вземал повече риба вземал е ама с такива коментари като този едва ли ще го накарате пак да пише как му е минал излета , а така само ние няма да сме получили информация а на него какво ще му попречи пак да си вземе толкова риба ?! Това е до разбиранията на човек , трябвала му рибата вземал яjasonsmith написа:А нещо за риболов в нормата чувал ли си? За някакви си 3 кг на човек, това онова?

Най-малкото според мен- риби като каракудата , платиката ,клена ,скобара , морунажа ,амура ,бабушката ,дори и шарана -НЕ стават за ядене 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- vasko8008
- научил се да хвърля
не искам да защитавам човека а по скоро да попитам.колегата пише за правилото на 3-те килограма риба.дали това правило е в сила за платените язовири като засмяново? аз си мисля че щом язовира е частен то собственика определя кой колко риба може да се вземе.и ако съм прав единствената грешка на колегата е че е снимал рибата в умряло състояние(на такива снимки и аз не сам фен).искам да го поздравя за репортажа и сам сигурен че втори път няма да снима мъртва риба.също така си мисля че човека просто не е прочел правилата на сайта и е допуснал неволна грешкаjasonsmith написа:А нещо за риболов в нормата чувал ли си? За някакви си 3 кг на човек, това онова?
vasko8008 написа:...дали това правило е в сила за платените язовири като засмяново..
Ako e платен водоема, хиляди извинения и моля модераторите да изтрият предния ми пост

Съжалявам, но на много тежко месарство станах свидетел преди забраната , а и колегата трябваше да спомене за статута на водоема

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- jasonsmith
- разбира нещата
Мда, и аз се извинявам на колегата, щом наистина язовира е с платен статут!
Поздрави за улова, въпреки снимката с мивката
Поздрави за улова, въпреки снимката с мивката
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не се сърдя на никого-просто съм над тези неща.
Който каквото иска да си дърдори,професори във форума безброй.Може някой ден да ми кажат защо си купувам суджук,а не зеле....
Водоема е платен и исках само за колегите от региона да дам инфо.Живи и здрави 

kasmet
- ribarshe
- ще става разбирач
Браво колега , много добър риболов си спретнал . Неведнъж съм писал , че Засмяново е единственото място край Варна ,където можеш за 3-4 часа да половиш добре и да си починеш сред красивата природа
Значи шарана се размърда ,казваш

Значи шарана се размърда ,казваш

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какъв е тоя платен водоем !!!!! Осем кила каракуда и нито един шаран.
п.п.Винаги съм знаел, че ние риболовците сме по-благородни и от Уницеф хахахаха. Колко комшии, приятели и колеги сме изхранили с риба, че с това количество щеше да се изхрани половин Африка. А сега сериозно колега вместо да се хвалиш пред двамата си приятели колко голям рибар си и колко много риба си хванал да беше я пуснал в някой свободен язовир триста пъти по-голямо добро щеше да направиш.
п.п.Винаги съм знаел, че ние риболовците сме по-благородни и от Уницеф хахахаха. Колко комшии, приятели и колеги сме изхранили с риба, че с това количество щеше да се изхрани половин Африка. А сега сериозно колега вместо да се хвалиш пред двамата си приятели колко голям рибар си и колко много риба си хванал да беше я пуснал в някой свободен язовир триста пъти по-голямо добро щеше да направиш.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation