яз.Засмяново 16.04.2012

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

яз.Засмяново 16.04.2012

Мнение от vladimir1974 »

Здравейте,колеги.реших да закрия сезона с някакъв риболов около Варна,тъй като нямах подготовка.Ще бъда кратък само за статистиката-в 8ч бях на язовира и стоях до 15ч,лових само на директен 7м,на червей-бял и торен,малко захранка ....резултата 8кг каракуда.До мен колегите по-слабо,но наблегнаха на дънните и извадиха едно шаранче.А друг колега сутринта искаше да му помогна с кепа,но се откачи един шарко.Целия ден много вятър...,но все пак не съм капо :D
Изображение
kasmet
Аватар
lishev_64
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз.Засмяново 16.04.2012

Мнение от lishev_64 »

[quote="vladimir1974"]Здравейте,колеги.реших да закрия сезона с някакъв риболов около Варна,тъй като нямах подготовка.Ще бъда кратък само за статистиката-в 8ч бях на язовира и стоях до 15ч,лових само на директен 7м,на червей-бял и торен,малко захранка ....резултата 8кг каракуда.До мен колегите по-слабо,но наблегнаха на дънните и извадиха едно шаранче.А друг колега сутринта искаше да му помогна с кепа,но се откачи един шарко.Целия ден много вятър...,но все пак не съм капо :D [quote="vladimir1974"]

Егати - какво ти капо? То си е за хвалене!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Само да те питам - какво точно мислиш да я правиш тази каракуда :roll:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от xt33m33 »

pampasa написа:Само да те питам - какво точно мислиш да я правиш тази каракуда :roll:
Аз като я видя толкова , дори не може да се намери сила да ме накара да учистя толкова нещо като се сетя каква хамалогия е :lol:
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

Та за любопитните какво ще я правя-отделих си за едно пържене,а останалата я бях обещал на 2ма колеги. :drinkers:
kasmet
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Геройска постъпка....
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
Nikolay ( Dobrich )
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Nikolay ( Dobrich ) »

Браво, браво, а в коя част на язовира беше?
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

jasonsmith написа:А нещо за риболов в нормата чувал ли си? За някакви си 3 кг на човек, това онова?
Защо се ядете с човека .... той пуснал репортаж казал как е минал риболова , че вземал повече риба вземал е ама с такива коментари като този едва ли ще го накарате пак да пише как му е минал излета , а така само ние няма да сме получили информация а на него какво ще му попречи пак да си вземе толкова риба ?! Това е до разбиранията на човек , трябвала му рибата вземал я ;) ... що се отнася до риболова браво колега разбил си ги :)
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Най-малкото според мен- риби като каракудата , платиката ,клена ,скобара , морунажа ,амура ,бабушката ,дори и шарана -НЕ стават за ядене :idea:
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
vasko8008
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko8008 »

jasonsmith написа:А нещо за риболов в нормата чувал ли си? За някакви си 3 кг на човек, това онова?
не искам да защитавам човека а по скоро да попитам.колегата пише за правилото на 3-те килограма риба.дали това правило е в сила за платените язовири като засмяново? аз си мисля че щом язовира е частен то собственика определя кой колко риба може да се вземе.и ако съм прав единствената грешка на колегата е че е снимал рибата в умряло състояние(на такива снимки и аз не сам фен).искам да го поздравя за репортажа и сам сигурен че втори път няма да снима мъртва риба.също така си мисля че човека просто не е прочел правилата на сайта и е допуснал неволна грешка
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

vasko8008 написа:...дали това правило е в сила за платените язовири като засмяново..

Ako e платен водоема, хиляди извинения и моля модераторите да изтрият предния ми пост :!:

Съжалявам, но на много тежко месарство станах свидетел преди забраната , а и колегата трябваше да спомене за статута на водоема :!:
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Мда, и аз се извинявам на колегата, щом наистина язовира е с платен статут!
Поздрави за улова, въпреки снимката с мивката
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

Не се сърдя на никого-просто съм над тези неща. :D Който каквото иска да си дърдори,професори във форума безброй.Може някой ден да ми кажат защо си купувам суджук,а не зеле.... :D Водоема е платен и исках само за колегите от региона да дам инфо.Живи и здрави :drinkers:
kasmet
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Браво колега , много добър риболов си спретнал . Неведнъж съм писал , че Засмяново е единственото място край Варна ,където можеш за 3-4 часа да половиш добре и да си починеш сред красивата природа :D

Значи шарана се размърда ,казваш :drinkers:
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Какъв е тоя платен водоем !!!!! Осем кила каракуда и нито един шаран.

п.п.Винаги съм знаел, че ние риболовците сме по-благородни и от Уницеф хахахаха. Колко комшии, приятели и колеги сме изхранили с риба, че с това количество щеше да се изхрани половин Африка. А сега сериозно колега вместо да се хвалиш пред двамата си приятели колко голям рибар си и колко много риба си хванал да беше я пуснал в някой свободен язовир триста пъти по-голямо добро щеше да направиш.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”