Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Домлян?
Модератор: sapuna
Не е платен.Намира се до с.Домлян.Има каракуда която сега се обажда много рядко.Шарана е като печалба от лотарията.В момента може би е активен костура и кефала.Костура на дъно на торен или рибка.Кефала повече на блесна и над вечер на булдо.Обажда се и бабушка.В момента го източват за поене и доста пада.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Saksi,ей ти го човека
http://forum.nariba.com/profile.php?mod ... file&u=707
Само той ще ти помогне!

Само той ще ти помогне!

- ivan_yo
- разбира нещата
ДЕКАТА е дал почти изчерпателен отговор с изключение на това че шрана не отказва да хапва царевица. Улавянето на шаран не е никакво ТОТО а въпрос на майсторлък.
МОГ ДАТИ ОБЯСНЯ НО НАЙ ДОБРЕ МИ КАЖИ ЗА КОГА СТЕ РЕШИЛИ И МИ ЗВЪННИ. Ще ти пратя номера на ЛС.
МОГ ДАТИ ОБЯСНЯ НО НАЙ ДОБРЕ МИ КАЖИ ЗА КОГА СТЕ РЕШИЛИ И МИ ЗВЪННИ. Ще ти пратя номера на ЛС.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Инфото което имам от скоро е,че излизат шаранчета около килограм.Със сигурност са от зарибитела който пуснаха пролета.Всяка година имам няколко излета на Домлян.Повечето от които с преспиване.Шаран не сме хващали.Като сме го търсили и ''от ръка'' и сме го търсили и на 150-200м.Нямам претенции че съм голям рибар,но съм грамотен риболовец.Доста наши познати също без успех са търсели шаран.А повечето от тях са доста добри рибари.Според мен освен майсторлък се иска и да има риба.Другият момент е може би по-продължителен излет-поне 4-5дни.Със редовно захранване,но за съжаление не мога да си го позволя.Трябва и да ходя на работа
Поздрави и на слука.
П.П.Някой да знае какво е положението с яз.Климент.Казаха че е под аренда,но май е пак някаква измама.

П.П.Някой да знае какво е положението с яз.Климент.Казаха че е под аренда,но май е пак някаква измама.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- ivan_yo
- разбира нещата
Деката каза:Другият момент е може би по-продължителен излет-поне 4-5дни.Със редовно захранване,но за съжаление не мога да си го позволя.
ААААААААА
Даа така е. Иска се малко повечко време(ша падне ..не ама трябва висене)
На въпроса на деката за яз.КЛИМЕНТ. И аз така чух от климентци кадето работим завода заедно че бил взет някакви софианци и даже бил вече зарибен. Повече информация нямам за САНТА КЛИМЕНТА
ААААААААА

На въпроса на деката за яз.КЛИМЕНТ. И аз така чух от климентци кадето работим завода заедно че бил взет някакви софианци и даже бил вече зарибен. Повече информация нямам за САНТА КЛИМЕНТА
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Ееее точно утре ще прескоча риболова
А иначе баш натам се бях запътил.Миналата седмица дядото и баджанака бяха на този ръкав само че по-нагоре-две шаранчета около 500-600гр. и един костур.Рибите са пуснати естествено. 

-
- разбира нещата
Re:
Язовира е взет под аренда от един пловдив4ани -прокурорivan_yo написа:Деката каза:Другият момент е може би по-продължителен излет-поне 4-5дни.Със редовно захранване,но за съжаление не мога да си го позволя.
ААААААААА![]()