Домлян?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Домлян?

Мнение от saksi »

На един приятел му хвалят този язовир.Намирал се някъде в Карловско.Някой има ли информация за там .Статут (платен ,неплатен),каква риба има?
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Не е платен.Намира се до с.Домлян.Има каракуда която сега се обажда много рядко.Шарана е като печалба от лотарията.В момента може би е активен костура и кефала.Костура на дъно на торен или рибка.Кефала повече на блесна и над вечер на булдо.Обажда се и бабушка.В момента го източват за поене и доста пада.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Благодаря.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

иначе са ти го хвалили а ? хаха
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Saksi,ей ти го човека :arrow: http://forum.nariba.com/profile.php?mod ... file&u=707
Само той ще ти помогне! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

ДЕКАТА е дал почти изчерпателен отговор с изключение на това че шрана не отказва да хапва царевица. Улавянето на шаран не е никакво ТОТО а въпрос на майсторлък.

МОГ ДАТИ ОБЯСНЯ НО НАЙ ДОБРЕ МИ КАЖИ ЗА КОГА СТЕ РЕШИЛИ И МИ ЗВЪННИ. Ще ти пратя номера на ЛС.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Инфото което имам от скоро е,че излизат шаранчета около килограм.Със сигурност са от зарибитела който пуснаха пролета.Всяка година имам няколко излета на Домлян.Повечето от които с преспиване.Шаран не сме хващали.Като сме го търсили и ''от ръка'' и сме го търсили и на 150-200м.Нямам претенции че съм голям рибар,но съм грамотен риболовец.Доста наши познати също без успех са търсели шаран.А повечето от тях са доста добри рибари.Според мен освен майсторлък се иска и да има риба.Другият момент е може би по-продължителен излет-поне 4-5дни.Със редовно захранване,но за съжаление не мога да си го позволя.Трябва и да ходя на работа :( Поздрави и на слука. :wink:

П.П.Някой да знае какво е положението с яз.Климент.Казаха че е под аренда,но май е пак някаква измама.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Деката каза:Другият момент е може би по-продължителен излет-поне 4-5дни.Със редовно захранване,но за съжаление не мога да си го позволя.

ААААААААА :wink:
Даа така е. Иска се малко повечко време(ша падне ..не ама трябва висене)

На въпроса на деката за яз.КЛИМЕНТ. И аз така чух от климентци кадето работим завода заедно че бил взет някакви софианци и даже бил вече зарибен. Повече информация нямам за САНТА КЛИМЕНТА
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Значи не е въпрос на майсторлък, а на висене :wink:

П.П. във ВМЗ ли работиш?
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

:idea: да :idea: :wink:
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Имаш ЛС.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

утре смятам да съм на ДОМЛЯН, през Горни Домлян. Долу близо до канала ако има шанс.

dekataaaaaaaaaaa кадеси
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Ееее точно утре ще прескоча риболова :cry: А иначе баш натам се бях запътил.Миналата седмица дядото и баджанака бяха на този ръкав само че по-нагоре-две шаранчета около 500-600гр. и един костур.Рибите са пуснати естествено. :wink:
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Re:

Мнение от BZI »

dekata написа:Значи не е въпрос на майсторлък, а на висене :wink:

П.П. във ВМЗ ли работиш?
Това тук некво заводско подфорум4е ли е
Изображение Пазете природата чиста !!!!
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Re:

Мнение от BZI »

ivan_yo написа:Деката каза:Другият момент е може би по-продължителен излет-поне 4-5дни.Със редовно захранване,но за съжаление не мога да си го позволя.

ААААААААА :wink:
Даа така е. Иска се малко повечко време(ша падне ..не ама трябва висене)

На въпроса на деката за яз.КЛИМЕНТ. И аз така чух от климентци кадето работим завода заедно че бил взет някакви софианци и даже бил вече зарибен. Повече информация нямам за САНТА КЛИМЕНТА
Язовира е взет под аренда от един пловдив4ани -прокурор :D :D :D :evil: :evil: нема да селови там ве4е
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”