Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Апаши на яз. Лобош !
Модератор: dantho.mihov
- emo vasilev
- сериозен играч
Апаши на яз. Лобош !
Внимавайте като ходите на яз. Лобош ! Не оставяйте колите без надзор !
Мама му стара - мислех ,че тия неща вече са отживелица !
http://www.pernikinfo.com/news.php?id=1049&stat=2
Мама му стара - мислех ,че тия неща вече са отживелица !
http://www.pernikinfo.com/news.php?id=1049&stat=2
- dimitar_
- сериозен играч
Не само там е така , Емо , около големите язовири , ако колата не е до теб си е риск , преди време на язовир Тича , местните от с . Ловец бяха толкова нагли , че вечер атакуваха по вода и суша , идваха с лодка , хваща ти звънчето , реже кордата и отмъква въдицата от стойката , вярно , може и да са други , но там се продаваха най - евтини въдици . Може би затова е най - добре въдиците нощем да са до теб , а ти възможно най близо до колата !
Или другият вариант , куче като на Ванката Йо за пазач ,или куче като моето(пинчер) за аларма с патлак за посрещане на "скъпите гости"...
Какво да се прави , виждаш как ни е държавата , разграден двор , най - добре сами да се пазим , и въпреки всичко , може и ние да се окажем виновни накрая , че сме се опитали да се защитим ... !
Или другият вариант , куче като на Ванката Йо за пазач ,или куче като моето(пинчер) за аларма с патлак за посрещане на "скъпите гости"...
Какво да се прави , виждаш как ни е държавата , разграден двор , най - добре сами да се пазим , и въпреки всичко , може и ние да се окажем виновни накрая , че сме се опитали да се защитим ... !
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

И се сетихме чак след половин година в една кръчма !!! Някои с ел.мотор на лодка по язовира му е предложил пари ако му намери читав акумулатор

Тъй че колеги ....... независимо дали в колите става сауна в големия пек не ги оставяйте отворени

Последно промяна от AL KAPONE на Пон Авг 20, 2007 9:28 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ама как в Гърция си оставяхме целия багаж с въдиците навън и спяхме на 30-тина метра от тях зад върбите в колата
Да ти таковам и дребните душици крадливи.
Само една комбинация ще ни оправи
Пиночет за президент
Сталин за министър на социалната политика
Хитлел за министър по евроинтеграцията
Др Менгеле за председател на комисията за Интеграция на малцинствата
Кастро за министър на вътрешните работи
Калигула за министър на правосъдието.
И може би някока ще имаме шанс да се оправим поне малко

Да ти таковам и дребните душици крадливи.
Само една комбинация ще ни оправи

Пиночет за президент
Сталин за министър на социалната политика
Хитлел за министър по евроинтеграцията
Др Менгеле за председател на комисията за Интеграция на малцинствата
Кастро за министър на вътрешните работи
Калигула за министър на правосъдието.
И може би някока ще имаме шанс да се оправим поне малко

Тоа Калигула , АВЕ Цезар Император ми се види слаба ракия , ама я ги погледни другите горепосочени персони, кви са пичовеCERRUTI написа:Е тогава ще има "дупе да им е яко" в буквалния смисълIvak написа: Калигула за министър на правосъдието.![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
За кражбите
Абе,за тия дето мечтаете няма да се върнат
,ама молете се да не Ви откраднат нещо,миналия месец ми откраднаха електрожена от гаража на село
(остана ми наследство от баща ми)та рекох тия сега ще видят кон боб ядели,мишка оцет пиели и хоп в полициата в Харманли(мойто село е в община Харманли)та като почнаха едни писма от там да ми благодарят,задето съм ги информирал за нарушение,то пет пъти идваха в дома ми в Д-град,да ме разпитват кой може да го е откраднал,давам само Аз обеснения,сега ще ме разтакават поне още пет пъти до Харманли,това са излишни средсва,и накрая като ми писне ще си оттегля жалбата защото парите които са взели от елекрожена отдавна са изпити,а Аз само ще се разкарвам назад напред за тоя дето духа

-
- разбира нещата
не го приемай лично но тия са смешни какво Гвардия пикльовци дето даже и в казармата не са ходили щото ги е било страх сега Гвардия ще правят да биели циганите..... Незнам колко ги знаеш тия ама аз познавам четирима много надъхани смелчаци дето вече имат и униформи на тая Гвардия и четиримата не са служили а трябваше да влезнат в казармата още преди 6-години но нали са мъже сега ще участват в Гвардия голям кеф 20 човека ще бием един циганин.....Поборников написа:Аз се надявам националната гвардия на Боян Расате да ги оправи.
общо взето са бъзльовци дето ги е страх да ходят сами по улицата а като се съберат започват да се правят на безстрашни командоси и обикновенно като ще се бият гледан съотношението на хората да е 1 към 20 в тяхна полза..... изобщо голяма смешка е това с гражданска Гвардия поредното "ако" на така наречените крайни националисти...

- ivan_yo
- разбира нещата
или нов ВИС или СИК искат да стъкмятMitak написа:не го приемай лично но тия са смешни какво Гвардия пикльовци дето даже и в казармата не са ходили щото ги е било страх сега Гвардия ще правят да биели циганите..... Незнам колко ги знаеш тия ама аз познавам четирима много надъхани смелчаци дето вече имат и униформи на тая Гвардия и четиримата не са служили а трябваше да влезнат в казармата още преди 6-години но нали са мъже сега ще участват в Гвардия голям кеф 20 човека ще бием един циганин.....Поборников написа:Аз се надявам националната гвардия на Боян Расате да ги оправи.
общо взето са бъзльовци дето ги е страх да ходят сами по улицата а като се съберат започват да се правят на безстрашни командоси и обикновенно като ще се бият гледан съотношението на хората да е 1 към 20 в тяхна полза..... изобщо голяма смешка е това с гражданска Гвардия поредното "ако" на така наречените крайни националисти...

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- сериозен играч
- Обратна връзка: