Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Писмо от бъдещето !
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Писмо от бъдещето !
http://www.spetrov.com/think-about-the-water
Кликате върху писмото и ако ви хареса написаното - дерзайте !
Кликате върху писмото и ако ви хареса написаното - дерзайте !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Mich
- ще става разбирач
Просто е покъртително, и напълно възможно някой ден да се случи и това. Жалкото за момента е, че природата в България продължава да се унищожава безразборно и да се презастроява.
Вече не намирам сили да пиша във форума за това, както предполагам и повечето хора тук. Всеки маха с ръка и си мисли, какво мога да направя аз. Можеш ако се замислиш ти наистина можеш. Цял свят си пере парите тук и унищожава най-ценното нещо в нашата красива страна.
Давам пример с Аркутино което вече на нищо не прилича с тези бетонни блокове който построиха там, а мястото беше толкова красиво и с девствена природа на метър от резервата Ропотамо.
Обаче тия мутри от Главболгарстрой нямат наяждане, съвест и не се спират пред нищо. Ако има начин ще строят и в резерватите боклуците мръсни. А те май и вече строят. Най комунистическата фирма от обръча на БСП и една от партиините каси, който служат само на интересите на правителството и затриват природата на България само и само да се къпят в пари псетата гладни.
Така става като ни управляват Руснак, Испанец и Турчин, и цяла сган от национални предатели без капчица патриотизъм и обич към страната.
Вече не намирам сили да пиша във форума за това, както предполагам и повечето хора тук. Всеки маха с ръка и си мисли, какво мога да направя аз. Можеш ако се замислиш ти наистина можеш. Цял свят си пере парите тук и унищожава най-ценното нещо в нашата красива страна.
Давам пример с Аркутино което вече на нищо не прилича с тези бетонни блокове който построиха там, а мястото беше толкова красиво и с девствена природа на метър от резервата Ропотамо.
Обаче тия мутри от Главболгарстрой нямат наяждане, съвест и не се спират пред нищо. Ако има начин ще строят и в резерватите боклуците мръсни. А те май и вече строят. Най комунистическата фирма от обръча на БСП и една от партиините каси, който служат само на интересите на правителството и затриват природата на България само и само да се къпят в пари псетата гладни.
Така става като ни управляват Руснак, Испанец и Турчин, и цяла сган от национални предатели без капчица патриотизъм и обич към страната.
който не лови, няма да яде 

-
- кандидат преподавател
- Николай Неделков
- учете се от него
Бих казал : ЕБАСИ ГЛУПОСТА
1во: озоновата дупка вече почти е затворена,учените го доказаха, аномалиите с жегите не са заради глобално затопляне,това е кръговрат който се повтаря на около 40 години,сега следват много дъждовни години ( ако не вярвате проверете,мисля че всички сте достатъчно грамотни за да намерите обясненията за сегашните жеги )
2ро: тая вода която сега се изпарява трябва все някога да се върне на земята ,защото все пак тога е кръговрат,първо се изпарява,после се охлажда и се връща под формата на дъжд,така е било и преди 1000 години и преди 2000 и преди 3000 и ще продължава да е.
3то: през средата на 90те се говореше че през 2000 по Земята ше се разхождат роботи,всичко ше е роботизирано,даже почнаха да прават филми със сюжет и действие през 2000-2006 и какво стана,абсолютно нищо,единственото което се промени е това че влязоха в свръх употреба GSM-ите и РС-тата,така че нищо няма да стане
П.С. както сами прочетохте и мисля че се убедихте от думите ми,всичко си има обянение,само се разровете по нета да го намерите,всичко е дадено.Единственото бедствие което може би ше стане,е планетата отново да е цялата във вода както преди хиляди или милиони години ( просто незнам от кога съществува
)
защото сега ледниците се топят,водата отива в атмосферата и все някога ще се върне,ама ще се върне под формата на проливни дъждове,които ще потопят всичко.Не се притеснявайте,всички които четете това няма да доживеете да видите апокалипсиса
просто сигорно ще е след около 2000-3000 години
ВСИЧКО НАПИСАНО Е НАУЧНО ДОКАЗАНО,БЪДЕТЕ ПО-ЛЮБОЗНАТЕЛНИ И ВИЕ ЩЕ ГО НАУЧИТЕ
1во: озоновата дупка вече почти е затворена,учените го доказаха, аномалиите с жегите не са заради глобално затопляне,това е кръговрат който се повтаря на около 40 години,сега следват много дъждовни години ( ако не вярвате проверете,мисля че всички сте достатъчно грамотни за да намерите обясненията за сегашните жеги )
2ро: тая вода която сега се изпарява трябва все някога да се върне на земята ,защото все пак тога е кръговрат,първо се изпарява,после се охлажда и се връща под формата на дъжд,така е било и преди 1000 години и преди 2000 и преди 3000 и ще продължава да е.
3то: през средата на 90те се говореше че през 2000 по Земята ше се разхождат роботи,всичко ше е роботизирано,даже почнаха да прават филми със сюжет и действие през 2000-2006 и какво стана,абсолютно нищо,единственото което се промени е това че влязоха в свръх употреба GSM-ите и РС-тата,така че нищо няма да стане
П.С. както сами прочетохте и мисля че се убедихте от думите ми,всичко си има обянение,само се разровете по нета да го намерите,всичко е дадено.Единственото бедствие което може би ше стане,е планетата отново да е цялата във вода както преди хиляди или милиони години ( просто незнам от кога съществува

защото сега ледниците се топят,водата отива в атмосферата и все някога ще се върне,ама ще се върне под формата на проливни дъждове,които ще потопят всичко.Не се притеснявайте,всички които четете това няма да доживеете да видите апокалипсиса

ВСИЧКО НАПИСАНО Е НАУЧНО ДОКАЗАНО,БЪДЕТЕ ПО-ЛЮБОЗНАТЕЛНИ И ВИЕ ЩЕ ГО НАУЧИТЕ
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Aко продължават да горят горите и да ги исичат безобразно тази вода ще се върне точно никога.И не си мисли,че всичката вода се връща на земята,няма такова нещо.Идеята на това писмо не е да покаже това което ще се случи със сигорност,а един от възможните сценарии които могат да станат ако продължаваме да замърсяваме земята.
-
- сериозен играч
- Павел Иванов
Доколкото знам глобалното затопляне , за съжаление не означава само топенето на ледовете около полюсите , горещо лято и топла зима без снеговеnikejo написа:Бих казал : ЕБАСИ ГЛУПОСТА
... сега ледниците се топят,водата отива в атмосферата и все някога ще се върне,ама ще се върне под формата на проливни дъждове,които ще потопят всичко.Не се притеснявайте,всички които четете това няма да доживеете да видите апокалипсисапросто сигорно ще е след около 2000-3000 години ...

Екологичното отношение към Природата е истината , но това понятие за мене е по-скоро добро пожелание , отколкото реалност ! Абе нещо не съм много оптимист

- Николай Неделков
- учете се от него
Павел Иванов написа:nikejo явно съвсем ама съвсем за малце не си сванал текста на писмотоНищо след годинка , две , три се надявам да го схванеш напреки на научните обосновки
напълно го схванах,просто идеята ми беше друга,но както и да е.А ние от форума тези имам в предвид или поне повечето от нас пазиме водоемите,не замърсяваме,ама като отида някъде на риболов и има там групичка пияни бесни селяндури които хвърлят отпадъците си всежъзможните глупости които носят в язовира и се опитам да кажа нещо отговора е или някоя псувня или друг инцидент а най-честия отговор от другата страна е : Ебал съм го,нали съм си платил да ловим тука,че си цапам колко искам... NO COMMENT

от там идва замърсяването на водата, и на тия хора нищо не може да им се набие в главата, и за съжаление някой ден наистина може да се стигне до стабилно замърсяване на водите само заради тъпи капути
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivan_yo
- разбира нещата
Пък аз съм свидетел на такова отношение и не само от така наречените от тебе ,,селяндури".ИМАШ ЛИ СИ НА ИДЕЯ КОЛКОnikejo написа:Павел Иванов написа:nikejo явно съвсем ама съвсем за малце не си сванал текста на писмотоНищо след годинка , две , три се надявам да го схванеш напреки на научните обосновки
напълно го схванах,просто идеята ми беше друга,но както и да е.А ние от форума тези имам в предвид или поне повечето от нас пазиме водоемите,не замърсяваме,ама като отида някъде на риболов и има там групичка пияни бесни селяндури които хвърлят отпадъците си всежъзможните глупости които носят в язовира и се опитам да кажа нещо отговора е или някоя псувня или друг инцидент а най-честия отговор от другата страна е : Ебал съм го,нали съм си платил да ловим тука,че си цапам колко искам... NO COMMENT![]()
от там идва замърсяването на водата, и на тия хора нищо не може да им се набие в главата, и за съжаление някой ден наистина може да се стигне до стабилно замърсяване на водите само заради тъпи капути

Чисто и простооо ПРОСТАЦИТЕ са от всякаде.
Но колкото по-малко ги направиМ толкова по-добре.
ПРАВЕТЕ ЗАБЕЛЕЖКИ.ДАЖЕ , КАРАЙТЕСЕ И ДОРИ БИЙТЕ.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- barutchiata ©
- Администратор
Marco Polo написа:Имам лошото чуство, че всички накуп да се съберем и да правим какво ли не по язовирите - не можем и на малкото пръстче на един БГ химически завод да стъпим... Дали съм прав?...
Ах ти градско тузарче

това писмо е пълна глупост няма никаква логика никаде не се споменава за технологичния напредък... в момента вода има и ще продължава да има как за 70 ще изчезне световния океан
да той може някога да се изпари но след стотици хиляди години... в момента има учени които работят по проблема с пречистването на водата и са доста напред.. миналата година един приятел ми донесе от САЩ таблетки за пречистване на вода с тоя хап можеш да пиеш вода от кадето си поискаш... В Япония работят усърдно по проблема с водата и те са измислили много технологии за пречистване... Няма страшно всичките тия глупости дето ги пише в това писмо няма да се сбъднат вода има и ще има това че в момента климата малко се поразклати също не е причина за притеснения в историята на нашата планета е имало ледникови периоди големи затопляния и общо взето всичко така че няма за какво да се притесняваме вода ще има друг е въпроса че след 70 години ще тънем в пластмаса и други подобни трудноразграждащи се боклуци 

Вие май наистина не искате или не можете да разберете какво е посланието на това писмоMitak написа:това писмо е пълна глупост няма никаква логика никаде не се споменава за технологичния напредък... в момента вода има и ще продължава да има как за 70 ще изчезне световния океанда той може някога да се изпари но след стотици хиляди години... в момента има учени които работят по проблема с пречистването на водата и са доста напред.. миналата година един приятел ми донесе от САЩ таблетки за пречистване на вода с тоя хап можеш да пиеш вода от кадето си поискаш... В Япония работят усърдно по проблема с водата и те са измислили много технологии за пречистване... Няма страшно всичките тия глупости дето ги пише в това писмо няма да се сбъднат вода има и ще има това че в момента климата малко се поразклати също не е причина за притеснения в историята на нашата планета е имало ледникови периоди големи затопляния и общо взето всичко така че няма за какво да се притесняваме вода ще има друг е въпроса че след 70 години ще тънем в пластмаса и други подобни трудноразграждащи се боклуци

Поздрави.
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!