Спининг въдици на достъпна цена

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Re: Спининг въдици на достъпна цена

Мнение от eroucma »

Ето ти нещо на сносна цена и качество http://fishing-market.com/shop/product/ ... -00-m.html
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

eroucma написа:Ето ти нещо на сносна цена и качество http://fishing-market.com/shop/product/ ... -00-m.html

колега и тук ми е проблем акцията(теста)10-30,ориентирал съм се максимум на 5-20,иначе пръчката изглежда добра
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

stankof написа:
eroucma написа:Ето ти нещо на сносна цена и качество http://fishing-market.com/shop/product/ ... -00-m.html

колега и тук ми е проблем акцията(теста)10-30,ориентирал съм се максимум на 5-20,иначе пръчката изглежда добра
Ти ако мислиш че акцията упомената на бланката отговаря точно много се лъжеш.Аз имам пръчка с акция 20-50 с която си мятам 5 грамови воблери доста добре,па и си ги усещам идеално.Така че която ти пасне в ръката.Между другото от всички изброени съм хващал черито и мисля че е перфектно,за 2,40 става дума.
Остави само стъпки
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

stankof написа:

Моя грешка затова ето веднага реванширам се ето тук http://www.bulit2000.com/?type=1&cat=35 потърси надолу моделът formax - vantage spin 2.40 който е с акция 5-20 :wink:
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

За паричните параметри "Формакс"-а е най-добрата възможност -не става въпрос за корк,а по принцип на ефикасно приложение и лекота /много на това 10-30 не вярвай,щото при 2,70 м с такава фърлям както си искам и 5 гр.клатушки,и 21 гр.тейл-спинъри. :) /
Аватар
stankof
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

Колеги или съм много назад или нещо не съм в час,на този Формакс първата снадка(с макарата)влиза в по танката снадка(варховата снадка)-това добре ли е понеже аз си мисля че стандарта е друг,тънкото да влиза в дебелото?и колко ли ще отговаря теста,който е 5-15???
VDP
новобранец
новобранец

Мнение от VDP »

stankof написа:Колеги или съм много назад или нещо не съм в час,на този Формакс първата снадка(с макарата)влиза в по танката снадка(варховата снадка)-това добре ли е понеже аз си мисля че стандарта е друг,тънкото да влиза в дебелото?и колко ли ще отговаря теста,който е 5-15???
Не се притеснявай, така си е нормално, дебелото е със засечка и влиза в тънкото! :D Иначе относно теста, може би е малко над указания по впечатление само от тръскане в магазина (не съм имал въпростана видица, избрах друга), та да се изкажат хората дето ловят с нея!
Когато водата ти стигне до устата – горе главата!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

stankof написа:Колеги или съм много назад или нещо не съм в час,на този Формакс първата снадка(с макарата)влиза в по танката снадка(варховата снадка)-това добре ли е понеже аз си мисля че стандарта е друг,тънкото да влиза в дебелото?и колко ли ще отговаря теста,който е 5-15???
И аз не зная дали съм в час, ама до сега не съм веждал пръчка къде тънката снадка влиза в дебелата (с макарата)?
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Само мога да кажа,че това въобще не й пречи-пръчката си работи чудесно,тя ми е за дълбоководен среднотежък спининг,"заспа" с една макара "Риоби Ексиа"2000,с примамки с тежест от 5-7 грама до 21 грама - за сега,просто нямам по-тежки,че да и видя предела,пък е и забрана:)
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

Vid написа:
И аз не зная дали съм в час, ама до сега не съм веждал пръчка къде тънката снадка влиза в дебелата (с макарата)?
Има,но не са карбонови.
Остави само стъпки
Аватар
sparco442
новобранец
новобранец

Мнение от sparco442 »

Здравейте колеги, от скоро съм запален по спининговият риболов. Вмомента имам пръчка формакс легаси спин 2.40 с акция 20-50гр. обурудвана с макара риоби ексия 200. Прпоблема е в това ,че пръчката ми идва малко дървена( ловя по марица с блесни ,воблери около 5 гр. клатушки и спинери 21 гр.). Понеже имам още една макара мисля тази пръчка да е нагодя за дъно за язовир или за перо за жената......а за мен да си взема формакс страйкър 2.40м и да и сложа риоби-то. Четох доста мнения за таз сопа, но няма много изчерпателни мнения.Искам да помоля по-разбиращите от мен и собствениците на страикър 2.4м. да направят нещо като ревю на пръчката и да кажат става ли за това ,което на мен ми се иска.......П.С. ...дръжката на страйкъра нещо ме притеснява...не знам защо....
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Някой да е ползвал това http://masterfishing.bg/index.php?p=s_g ... hing_type=,по-конкретно варианта на 2м. Смятам да я ползвам за пъстърва и костур.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от brandon76 »

sparco442 написа:Искам да помоля по-разбиращите от мен и собствениците на страикър 2.4м. да направят нещо като ревю на пръчката и да кажат става ли за това ,което на мен ми се иска.......П.С. ...дръжката на страйкъра нещо ме притеснява...не знам защо....
Колега погледни в тази тема:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0&start=30
Аватар
radost_in7
новобранец
новобранец

Мнение от radost_in7 »

niki23 написа:попадна ми един спининг Shimano Beastmaster на 2.10 с тест 5-20 бива ли го
мисля, че серията е Shimano Beastmaster AX (само него намерих с тази дължина и тест нета) за съжаление го подгледнах набързо и не обърнах внимание
Отговаря ли си на теста
не че имам нещо против шиманото-но според мен единствената що годе нормална пръчка от тези които съм гледал и тествал на тази марка е кардифа-но всичко е въпрос на лично усещане и избор
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stankof »

Колеги защо това http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3212 преди около месец си го пишеше както си е написано на пръчката че е Формакс(гледах я в един магазин Формакс пише на ней)а сега модела излиза по всички саитове като: Jaxon-Perseus Ultra Spin
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”