Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СТАН НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!!!
Модератор: dantho.mihov
- MIIRON
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
СТАН НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=MgXTCbVpIoo..........................................................................
Последно промяна от MIIRON на Чет Апр 19, 2012 5:54 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Re: СТАН НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!!!
Ай стига лиготии ... дайба ... не стига ,че днешната младеж изпедерастява наред и е яко "чалга" поведението ,ами тука и зрели мъже се държат като п*тки...
Ще се опрай... Помагайте на тея дето имат нужда , като сте толкова хуманни... тръгнали да помагат на тоя дето има финансовата възможност да си плати вероятно лечението...
ама то това и ви и на вас псевдохуманизма... явно подкрепяте на думи ,а 5 лева няма да дадете на тея които би трябвало да ги получат и биха им били в помощ... Кво го топли тоя дали с него са 10 000 или 1000000 човека...
Преди поне имаше смислени теми , в които благотворителността и хвалебствията бяха насочени поне в правилната насока...
Па ако искат и да ме банват ,аз си казах каквото исках...
Ще се опрай... Помагайте на тея дето имат нужда , като сте толкова хуманни... тръгнали да помагат на тоя дето има финансовата възможност да си плати вероятно лечението...
ама то това и ви и на вас псевдохуманизма... явно подкрепяте на думи ,а 5 лева няма да дадете на тея които би трябвало да ги получат и биха им били в помощ... Кво го топли тоя дали с него са 10 000 или 1000000 човека...
Преди поне имаше смислени теми , в които благотворителността и хвалебствията бяха насочени поне в правилната насока...
- pacho109
- сериозен играч
Поне да беше в правилния раздел 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Borislav Haralampiev
- научил се да хвърля
Като изключим факта ,че си малко рязък ,а също и усилията ми да прочета какво точно искаш да кажеш . Напълно се съгласявам с теб. Стан ние сме с теб и лигавщини не му трябват на болния. Тая болест си сака паре ( как викат у наше село ) А пари той си има . Бог да пази обаче онези хора които ги застигне тази болест , а нямат пари да се лекуват.xt33m33 написа:Ай стига лиготии ... дайба ... не стига ,че днешната младеж изпедерастява наред и е яко "чалга" поведението ,ами тука и зрели мъже се държат като п*тки...
Подкрепям горните две мнения.
Такива 100 сме с теб, 1000 сме заедно, 10'000 сме еди какво си не помагат по никакъв, ама никакъв начин на болния. Тези които могат да му помогнат искат пари и то немалко, той за щестие разполага с тях и надявам се ще се стигне до хепи енд.
Такива 100 сме с теб, 1000 сме заедно, 10'000 сме еди какво си не помагат по никакъв, ама никакъв начин на болния. Тези които могат да му помогнат искат пари и то немалко, той за щестие разполага с тях и надявам се ще се стигне до хепи енд.
Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...
Аз не виждам, какво толкова е лигавото да си съпричастен към проблема на някой, да му желаеш от сърце да се оправи , и какво общо имат парите?!Около мен си отидоха без време няколко човека, с финансови възможности за поне още три живота , но скъпите лекарства и терапии в чужбина не им помогнаха за жалост, но пък със сигурност с няколко месеца живяха по-дълго и не спираха да се борят за живота си, заради присъствието на близки и приятели !
Преди малко даже мислех да тръгвам към стадиона с детето , но ме спря, че малкия е със сополи и кашлица да не го доразболея........., е дано повече хора се съберат!
Пичове, вярно е, че сме в криза и народа оскотя от безпаричие, ама не всичко опира до парите бре, щото когато човек се разболее сериозно, ако загуби присъствие на духа, никакви пари не могат да му помогнат да оздравее, та по този повод мисля че е важно да се покаже съпричастност и морална подкрепа към един голям българин, като Стилян Петров, който с таланта, труда и характера си е доказал, че е достоен човек,голям спортист , за който заслужено може да се каже, че олицетворява цвета на нацията,и за това именно тази нация му дължи морална подкрепа, а за Стенли със сигурност това е по важно в момента от всичките пари и слава на света!
Преди малко даже мислех да тръгвам към стадиона с детето , но ме спря, че малкия е със сополи и кашлица да не го доразболея........., е дано повече хора се съберат!
Пичове, вярно е, че сме в криза и народа оскотя от безпаричие, ама не всичко опира до парите бре, щото когато човек се разболее сериозно, ако загуби присъствие на духа, никакви пари не могат да му помогнат да оздравее, та по този повод мисля че е важно да се покаже съпричастност и морална подкрепа към един голям българин, като Стилян Петров, който с таланта, труда и характера си е доказал, че е достоен човек,голям спортист , за който заслужено може да се каже, че олицетворява цвета на нацията,и за това именно тази нация му дължи морална подкрепа, а за Стенли със сигурност това е по важно в момента от всичките пари и слава на света!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Пичове, ако знаете всичко от първа ръка ще ви е ясно, че всичко е реклама и маркетинг!
Да, хубаво е да го подкрепим. Но всички знаем, че той има възможност да си позволи лечение. В моето семейство има раково болен и мога да ви кажа, че при нормалните хора е страшно. И точно те имат нужда от помощ. Защото за тях няма избор - имаш пари = лекуваш се. Нямаш пари = отиваш си.
Защо шибата БТВ не подкрепи друга кауза?
Да, хубаво е да го подкрепим. Но всички знаем, че той има възможност да си позволи лечение. В моето семейство има раково болен и мога да ви кажа, че при нормалните хора е страшно. И точно те имат нужда от помощ. Защото за тях няма избор - имаш пари = лекуваш се. Нямаш пари = отиваш си.
Защо шибата БТВ не подкрепи друга кауза?
- orion30
- разбира нещата
На това момче да му помага господ, защото не съм убеден че парите имат такава сила/дори и да ги има в изобилие/.
- mitko ribara
- ще става разбирач
Да това си е работа на господ колкото и да се помъчиме да помогнеме ,само тои си знае!orion30 написа:На това момче да му помага господ, защото не съм убеден че парите имат такава сила/дори и да ги има в изобилие/.

Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Значи нямам нищо против това да подкрепим Стенли. Всеки има право на подкрепа въпросът тук е колко хора всяка година си отиват от подобни болести?Ако беше се разболял Вартоломей от с.Благунци дали някой щеше да разбере ?
От все сърце му желая да се излекува...казват, че здраве с пари не се купува, но ако ги нямаш шанса да се излекуваш е никакъв..преди години загубих сина си (на 5 год.) от подобно заболяване..така и не можахме да съберем необходимата сума за трансплантация на костен мозък...Стелиян в едно има късмет..ще получи най-добрата медицинска помощ ...всичко останало зависи от неговата воля и желание да пребори болеста и Господ да му помага..стискам му палци да успее. Но вярвайте ми в България има много болни деца от ракови заболявания..ако някякой се интересува може да посети детска онкохематология в ИСУЛ..там почти всеки ден умира по едно дете, което не е имало финансова възможност да се лекува..на тези деца трябва да се помага....
Стискам ти палци, Стен!
Стискам ти палци, Стен!
-
- кандидат преподавател
Много други българи са болни в момента от много по-сериозни форми на късно открити туморни заболявания.За тях няма и не може да има национални инициативи за помощ и съчувствие,защото такава е била преди и такава е сега вътрешната политика.Спирам до тук,не искам да засягам никого,но имайте пред вид,че точно на Стилиян ще му помогнат по най-възможния и правилен в момента начин и то само за това,защото се намира там,при големите пари и е известен на голяма част от имащите такива големи пари.
- krokibg
- учете се от него
Нека се оправи,нека да е жив и здрав да Ви радва,а дано обаче имащите пари,негови колеги и приятели да съберат и да му дадат още малко че да му станат повечкоINCUBUS написа:Много други българи са болни в момента от много по-сериозни форми на късно открити туморни заболявания.За тях няма и не може да има национални инициативи за помощ и съчувствие,защото такава е била преди и такава е сега вътрешната политика.Спирам до тук,не искам да засягам никого,но имайте пред вид,че точно на Стилиян ще му помогнат по най-възможния и правилен в момента начин и то само за това,защото се намира там,при големите пари и е известен на голяма част от имащите такива големи пари.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- учете се от него
В такива моменти човек има най-вече нужда да знае, че го подкрепят и други в тази борба за живота му.
Много от нас са имали и имат за съжаление роднини или познати болни от рак и знаят как се променя блясъка в очите им, когато седнеш до тях и ги подкрепиш. В случая не става дума да помогнем със средства, всички знаем че Стенли има, а с ЧОВЕЧНОСТ. За съжаление живота така ни е увълчил, че все по-рядко се сещаме да сме човечни.
Много от нас са имали и имат за съжаление роднини или познати болни от рак и знаят как се променя блясъка в очите им, когато седнеш до тях и ги подкрепиш. В случая не става дума да помогнем със средства, всички знаем че Стенли има, а с ЧОВЕЧНОСТ. За съжаление живота така ни е увълчил, че все по-рядко се сещаме да сме човечни.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- и господ не е толокова добър
Стенли е добър човек, за една морална подкрепа става на въпрос, бъдете хора 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.