Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир Извор Радомир
Модератор: sapuna
Re: Язовир Извор Радомир
Някой има ли ново инфо за язовира? Ще бъде ли свободен за риболов от тази година?
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
-
- ще става разбирач
След месец ще се разбере , ако и този път не му направят договор за аренда със стара дата .Все пак живеем в Абсурдистан.
-
- научил се да хвърля
Месец февруари почти свърши, има ли някой информация какво става със статута на язовира. Последно като го видях в края на есента беше доста ниско нивото...
-
- фен клуб-скобар
и аз съм любопитен 

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

Ще почакаме още до към 2019г. ако до тогава не настъпят някой форсмажорни обстоятелства 

Какво значи това? Че язовирът остава под аренда лиpampy написа:Ще почакаме още до към 2019г. ако до тогава не настъпят някой форсмажорни обстоятелства

Та инфото за Извор какво е последно? Остава под аренда или е освободен? Благодаря на всички, които споделят.
Поздрави.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Не вярвам да има промяна в статута на язовира и през тази година защото на "Държавниците " не им пука за хората , та камо ли за някакви там "въдичари" дето си киснат червея.След като един Мунчо може да се разпорежда с един терен толкова много време и няма власт , която да му свие перките.....! Да се кръстат местните само да не стане фал със стената както се случи в село Бисер , че не ми се мисли какви глупости ще се изговорят после. Иначе с тъга си спомням като младеж какви хубави кленове и шаранета имаше . А като гледам как се сменят Шефовете на ИАРА -новият /когото не познавам/ и като се сетя за старият/ имах възможността да познавам/ нищо хубаво на хоризонта не се задава.Но това е .
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
- glarysa
- научил се да хвърля
значи и тази година няма да можем да ловим там 

><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
Скоро нема да можеме да ловиме там, а също така разбрах че са дали и яз.Диканя и яз.Бегуновци отново под аренда 

Това неслучайно съм го написал,до колкото знам договорът му изтича 2019г. за най-голямо зъжалениеpampy написа:Ще почакаме още до към 2019г. ако до тогава не настъпят някой форсмажорни обстоятелства

Баща ми бог да го прости, ми разказваше когато бях малък че ливадите под язовира са били на пра дядо ми Теофан и сега доколкото знам от роднини имаме около 80 дка някъде срещу ханчето дето беше, ама кой да ходи по Радомир да се разправя. Имало е много риба.
-
- новобранец
Едно време,когато не беше даден под аренда бях 12-13 годишен и през ден ходех на риба там,също лятото си плувахме (Живеех в съседното село) и тогава ловехме по 2-3 кг. дребни костурчета,каракудки,шаранчета.Имаше много риба,а сега незнам как е,ако Паргов не я лови,сигуро вече е завряло от риба. 

Някой дали знае какъв му е статута към днешна дата ?