яз.Кастел-част 2

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

яз.Кастел-част 2

Мнение от камен »

Тъй като Митака явно има доста ангажименти,ще се наема с отговорноста аз да поопиша второто ни посещение на този малък,но красив язовир,а той после ще добавя каквото съм забравил :lol:
През м.юни бях писал,че посетихме вече известния Кастел.Оттам нататък имахме планове да се върнем,но за по дълъг период.И плановете се сбъднаха.Тръгване на 21.08,бях решил да пътуваме рано сутринта за да се избегне трафика.Всичко хубаво,но както повечето пъти се случва,графика се обърка/то нали за това е график/.Като подреждахме багажа се оказа ,че съм забравил палатката :twisted: .Айде обратно до вкъщи,и 06ч вече видях табелата на магистралата.Но както и да е.Пристигнахме към 10ч.Разпъване на цирка,захранване-абе както си му е реда.Дните си минаха страхотно.Откъм риболов ще видите по снимковия материал.че не сме скучали изобщо.И така айде на гледането :lol:
Част от групата по посрещане :lol:
Изображение
Риболова на мач там е нещо невероятно.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Една сутрин решихме,да си направим експеримент и опънахме живарника,от 09ч до 13ч,бяха уловени и пъхнати в гарнизония арест :lol: около 50бр шаранчета между 1 и 2кг.В послествие се оказа,че не можем да го изкараме от водата и поради тая причина бяха изсипани директно обратно,дори и не можахме да направим снимки :oops: Така това беше по риболова на леко,а сега да обърнем малко внимание и на тежката артилерия
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
Но както всяко едно нещо и това си имаше край.Прекарахме си 4 дена невероятно,и сигурно пак ще се върнем.Заминаването
Изображение
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

Евалла , добре сте си прекарали и хубави рибки сте наловили! Дай боже такъв кеф всекиму!!! :D
NELDU
новобранец
новобранец

Мнение от NELDU »

браво направо супер а куде се намира този язовир ?
maxmax
новобранец
новобранец

Мнение от maxmax »

колега дай телефон на собствениците ако имаш:) :!:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Ей страхотен излет , съжалявам, че не можах да дойда да се видим, когато се обадихте и да полафим, но всеки с ангажиментите си за лятото :( Браво и за рибетата :smt023
Dotuk
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Dotuk »

Е то няма нужда от много описване, при вида на улова ви:) Човек може си загуби разума като гледа :P Евала и на двама ви :)
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

Браво ! следващия път 15 + :) :smt041 :smt041 :smt041
FishBone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от FishBone »

Браво колега :smt041 винаги сам мечтал за такув излет ако мое кажи куде се намира този язовир :prayer: :prayer: ще сам мноо благодарен :wink:
Rapala vs UglyDuckling
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Този май е НАЙ успешния от всички в раздела!Профита сте!Браво!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Наистина страхотно :!: Поздравления за майсторлъка и добрите резултати. Ето, че когато нещата се правят правилно и с разбиране успехите не са далеч.
Кой казва, че по водоемите ни нямало и не искат да кълват хубави шарани :?: :wink:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

яз. Кастел№2

Мнение от Диканаров »

Браво момци! :lol: Защо не си запазихте по един шарко за пълнене. Виждам тук отлични за пълнене с орехи или кашкавал? Ако не знаете рецептата ще Ви я кажа! :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: яз. Кастел№2

Мнение от камен »

Диканаров написа:Браво момци! :lol: Защо не си запазихте по един шарко за пълнене. Виждам тук отлични за пълнене с орехи или кашкавал? Ако не знаете рецептата ще Ви я кажа! :lol:
Винаги съм казвал,че всеки си има собствено мнение за това какво ще прави с уловената си риба-аз предпочитам морската а най-вече свински пържоли :lol: и поради тая причина уловените от нас с Митака шарани,амури ще си отплават обратно.За девятката ми се даваха пари,но и аз там казах ''не съм бил 300км за да хвана такъв екземпляр и да го продам''.Така че Диканаров ако се срещнем живот и здраве приготвяй свинските пържоли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Re: яз. Кастел№2

Мнение от ribarq »

камен написа:аз предпочитам морската а най-вече свински пържоли :lol: и поради тая причина уловените от нас с Митака шарани,амури ще си отплават обратно.
Бе то всеки ден да има свински паржоли , и аз ще откажа рибата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink:
Аватар
bor1slav
новобранец
новобранец

Мнение от bor1slav »

Tова е платен и добре зарибен язовир.Не се точете толкова да ходите там.Шарана се плаща 4 лв. килото.Които иска да отиде да се накефи да хваща и да пуска веднага може да тръгва :lol:
На риболова най-му харесвам ракията ;)
ivkata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivkata »

колега каде по точно се намира този водоем ??? :D :D :D
КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”