Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Кастел-част 2
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
яз.Кастел-част 2
Тъй като Митака явно има доста ангажименти,ще се наема с отговорноста аз да поопиша второто ни посещение на този малък,но красив язовир,а той после ще добавя каквото съм забравил
През м.юни бях писал,че посетихме вече известния Кастел.Оттам нататък имахме планове да се върнем,но за по дълъг период.И плановете се сбъднаха.Тръгване на 21.08,бях решил да пътуваме рано сутринта за да се избегне трафика.Всичко хубаво,но както повечето пъти се случва,графика се обърка/то нали за това е график/.Като подреждахме багажа се оказа ,че съм забравил палатката
.Айде обратно до вкъщи,и 06ч вече видях табелата на магистралата.Но както и да е.Пристигнахме към 10ч.Разпъване на цирка,захранване-абе както си му е реда.Дните си минаха страхотно.Откъм риболов ще видите по снимковия материал.че не сме скучали изобщо.И така айде на гледането
Част от групата по посрещане

Риболова на мач там е нещо невероятно.

Една сутрин решихме,да си направим експеримент и опънахме живарника,от 09ч до 13ч,бяха уловени и пъхнати в гарнизония арест
около 50бр шаранчета между 1 и 2кг.В послествие се оказа,че не можем да го изкараме от водата и поради тая причина бяха изсипани директно обратно,дори и не можахме да направим снимки
Така това беше по риболова на леко,а сега да обърнем малко внимание и на тежката артилерия

Но както всяко едно нещо и това си имаше край.Прекарахме си 4 дена невероятно,и сигурно пак ще се върнем.Заминаването

През м.юни бях писал,че посетихме вече известния Кастел.Оттам нататък имахме планове да се върнем,но за по дълъг период.И плановете се сбъднаха.Тръгване на 21.08,бях решил да пътуваме рано сутринта за да се избегне трафика.Всичко хубаво,но както повечето пъти се случва,графика се обърка/то нали за това е график/.Като подреждахме багажа се оказа ,че съм забравил палатката

Част от групата по посрещане

Риболова на мач там е нещо невероятно.

Една сутрин решихме,да си направим експеримент и опънахме живарника,от 09ч до 13ч,бяха уловени и пъхнати в гарнизония арест

Но както всяко едно нещо и това си имаше край.Прекарахме си 4 дена невероятно,и сигурно пак ще се върнем.Заминаването

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- Диканаров
- кандидат преподавател
яз. Кастел№2
Браво момци!
Защо не си запазихте по един шарко за пълнене. Виждам тук отлични за пълнене с орехи или кашкавал? Ако не знаете рецептата ще Ви я кажа! 

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: яз. Кастел№2
Винаги съм казвал,че всеки си има собствено мнение за това какво ще прави с уловената си риба-аз предпочитам морската а най-вече свински пържолиДиканаров написа:Браво момци!Защо не си запазихте по един шарко за пълнене. Виждам тук отлични за пълнене с орехи или кашкавал? Ако не знаете рецептата ще Ви я кажа!

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- ribarq
- сериозен играч
Re: яз. Кастел№2
Бе то всеки ден да има свински паржоли , и аз ще откажа рибатакамен написа:аз предпочитам морската а най-вече свински пържолии поради тая причина уловените от нас с Митака шарани,амури ще си отплават обратно.