Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

къде около Сливен....?
Модератор: Кърцата
къде около Сливен....?
колеги мисла утре да отскоча до Мечкарево скъсаната дупка , някой може ли да ми даде някакво инфо ? вече съм приготвил отборите на белите и пинкитата, ще се радвам ако някой знае нещо, или аз така или инъче като се върна ще пиша.
-
- ще става разбирач
Re: къде около Сливен....?
Koлега, тази дупка не е разрешена, ако те барнат ще береш ядове!!!!!!!!!!!!!!
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
не знаех за нея, ами значи отпада като вариант, благодаря,че ме предопреди колега.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес ходих на Сливенската дупка.
Застанах под дърветата на полустрова.
Разнообразен улов имах.
Върхар,кефал,червенопера и морунаж.
Въпреки че през цялото време си мислех ,че риболова не върви се оказа ,че съм изкарал 78 парчета.Досега си играх да ги чистя,че жената ми беше заръчала без риба да не се връщам.
Лових от 9.00 до 16.00 часа с прекъсване за обядване и 2 пъти връзване на куки ( около 15 минути на връзване поради некадърността ми).
Имаше и инциденти.
За малко не се стигна до бой между колеги заради място.
Колегата който беше до мен сподели че преди 2-3 дена някакви са изкарали шаран 3,5 кг.
Василеееее,пазете си рибата !
Застанах под дърветата на полустрова.
Разнообразен улов имах.
Върхар,кефал,червенопера и морунаж.
Въпреки че през цялото време си мислех ,че риболова не върви се оказа ,че съм изкарал 78 парчета.Досега си играх да ги чистя,че жената ми беше заръчала без риба да не се връщам.
Лових от 9.00 до 16.00 часа с прекъсване за обядване и 2 пъти връзване на куки ( около 15 минути на връзване поради некадърността ми).
Имаше и инциденти.
За малко не се стигна до бой между колеги заради място.
Колегата който беше до мен сподели че преди 2-3 дена някакви са изкарали шаран 3,5 кг.
Василеееее,пазете си рибата !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
еее браво за успешния излет, аз все още не съм направил сефтето за тази година, но се надявам скоро и това да стане, мислех утре да отида някъде, но ми излезе работа и няма да е утре.