Пазарджик добра новина

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Пазарджик добра новина

Мнение от kodek »

Здравейте колеги, днес на заседание на управителния съвет на ЛРД "Сокол" Пазарджик се взе решение баластиера звъничево стопанисвана от ЛРД "Сокол"Пазарджик да бъде разрешена за риболов на членове на дружеството.Датата за влизане в сила на решението ще бъде обявена допълнително след уточняване с органите на ИАРА в понеделник.Всички видове риба , ще бъдат разрешени за спортен риболов, за членове на дружеството и (бъдещи) такива.Годишния билет струва 15лв.Водоема държи прилични количества щука ,шаран,толстолоб,бял амур,каракуда,червеноперка,костур,уклей и раци. Като за улов на раци се разрешава влизане с лодка и пускане на кошове за раци.
При желание колеги от близки региони , а и от цялата страна да заповядат, условието е, да си извадят членска карта на дружеството, което се намира в гр.Пазарджик зад читалище"Видилина", на 10 м.Тези които вече имат карти могат свободно да риболоват според правилата за брой въдици и брой куки,дневна норма кг. ит.н.След като се обяви датата, но мисля,че до няколко дни ще стане.Поздрави на всички и наслука!
Последно промяна от kodek на Съб Апр 21, 2012 8:45 pm, променено общо 1 път.
Аватар
livinginchaos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Пазарджик добра новина

Мнение от livinginchaos »

Може да мина да взема да се регистрирам ;)
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

А кои други водоеми могат да се посещават с въпросния билет от ЛРД Сокол Пазарджик?
TICA FAN
rock_children
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rock_children »

Аз закрих на малкия гиол и се виждаше че даже имаше и фургон до кавака големия в началото.А само да питам разрешено ли е сега през забраната че не ми се ходи на платено ?
rock_children
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rock_children »

И дано да има проверки че братята от близката махала го съсипват тоя гиол аз съм ги гледал как си вадят комбайните пълни с риба.Миналото лято само 2 пъти ме провериха и то 1 път беше на откриването а другия път към края на летния сезон.Писнало ми е така тия цигани без билети без нищо съсипват хубавия водоем колко малки шаранчета съм ловил пред ама аз ги пусках а те всичко прибират.Ама такава ни е държавата...
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Аз имам билет от ЛРД Сокол -Асеновград!Та въпроса ми е с него дали може да се лови на въпросния язовир край Звъничево?! :idea:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

dobrin_dinev написа:Аз имам билет от ЛРД Сокол -Асеновград!Та въпроса ми е с него дали може да се лови на въпросния язовир край Звъничево?! :idea:
Сокол ама Асеновград и Пловдив е Сокол.
Питал съм не става :wink: :wink:
Всичко заебавам и за риба заминавам!
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Благодаря Боре!Два билета ми стигат,не искам трети! :lol:
tokaitopd
новобранец
новобранец

Мнение от tokaitopd »

това е последната година от стопанисването на този гьол от лрд ''сокол'', затова гледат да ударят кьоравото за последно.относно цитираното видово и количествено рибно разнообразие може да се спори и днеска и нощеска, но не му мястото и времето сега.ако на риболовният билет пише - национално ловно-рибарско сдружение 'съюз на ловците и риболовците в българия '' - може да ловиш и на луната.това, че искат да станеш член за да ловиш на определен водоем са тарикатски мохабети за да мога да ти вземат парите.та от всичко казано и изказано става въпрос само за едно - пари.айде успех.
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

tokaitopd написа:това е последната година от стопанисването на този гьол от лрд ''сокол'', затова гледат да ударят кьоравото за последно.относно цитираното видово и количествено рибно разнообразие може да се спори и днеска и нощеска, но не му мястото и времето сега.ако на риболовният билет пише - национално ловно-рибарско сдружение 'съюз на ловците и риболовците в българия '' - може да ловиш и на луната.това, че искат да станеш член за да ловиш на определен водоем са тарикатски мохабети за да мога да ти вземат парите.та от всичко казано и изказано става въпрос само за едно - пари.айде успех.
абе токайто,че си от ромската махала, ти личи по ника,(ромска махала токайто).другите са "шантика""пич" и т.н.Да не изброявам имената на всички.
Откъде ти хрумна,че тази година е последна за стопанисването на баластиера звъничево от ЛРД сокол Пазарджик?Глупостите които пишеш напоследък могат да те отведат като ответник в Падарджишки Окръжен Съд!
Колеги от други ЛРД "Сокол" могат да попитат в канцеларията на дружеството - па може и да може?Но да се изказват ромите от токайто и шантика по въпроси далече от тяхната компетенция е неуместно.
Специално за колегите от Асеновград, Пловдив,София и Пещера, Ще бъде направен компромис!Но За тези от столипиново, факултето,шантика и токайто -НЕ.
tokaitopd
новобранец
новобранец

Мнение от tokaitopd »

уважаеми колега кодек, не обичам да споря и да се обяснявам, но ти си писал доста неточни,меко казано неща и ще се опитам да те поправя :

1.кой, кога, къде и с каква етническа принадлежност се е родил е работа на родителите му и лично на него.
2.tokaito е литературен и филмов герой, който няма нищо общо с цитираните от теб жилищни райони и др. подобни глупости.
3.ответник се явява в районният съд, не в окръжният.
4.ако заделиш някой лев може да платиш на юрист за разясняване правата и задълженията на член на ловно-рибарско дружество.
5.не виждам нищо нередно в предишният си пост с което да бъдат привлечен към някакво административно или наказателно производство.
6.с горният си пост г-н кодек вие се опитвате да насаждате расизъм, за което се носи определено наказателна отговорност, но лично аз никога и за нищо няма да съдя никой.единственият който може да съди това е господ.

пп.нямам нищо общо с ромският етнос.не защитавам и не обвинявам никого, бъдещето ще покаже кой е крив и кой прав.това което го написах в горният пост е лично мое мнение.бъди жив и здрав и успех в риболова.
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

токайто-pd, Извинявай Не вникнах в края на ника - pd, взел съм го за pz, за което се ИЗВИНЯВАМ!Не искам да насаждам или пораждам каквито и да е етничиски, политически или други конфликти!
Но изказването ти в по-горния ти пост подразни мен и ръководството на ЛРД "Сокол" Пазарджик.Въпросния водоем е отдаден на дългосрочна концесия от община Пазарджик за стопанисване от дружеството, всеки който се интересува, може да провери в деловодството на община Пазарджик за срока на оттдаване и т.н.Ако желаеш заповядай в офиса на дружеството, като се представиш, ще се срещнем лично за да изгладим недоразумението.
(Към дружесвото също има добри юристи-! и добри риболовци-юристи!)
Аз също нямам нищо лично към който и да е етнос!Закона е един за всички.
Да добавя, че бях пропуснал по-горе, водоема държи и популация на сом.
И голямата мотивация за решението се взе поради това,че доста членове , включително и аз възроптахме пред ръководството за двойната забрана за щуката.И накрая управителния съвет уважи и прие нашето сановище, че като минава периода на отделната забрана, защо да се продължава с общата?Та от края на тази седмица може да се лови щука на баластиера звъничево.И всички други видове дето ги има във водоема.
Наслука на всички колеги.
П.С. Ако съм засегнал случайно някой съфорумец-се ИЗВИНЯВАМ.пък при среща, ще хвърлим чоп , кой да почерпи :drinkers: .
Последно промяна от kodek на Пон Апр 23, 2012 7:06 pm, променено общо 1 път.
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Колега Кодек, ти от управата на ЛРД Сокол - Пазарджик ли си?!Ако ли да,то пак с риск да се повторя искам да се уточни категорично и ясно дали колеги от Пловдив и Асеновград с членски карти на Сокол,закупени от въпросните градове могат да риболовстват на водоема край с.Звъничево?! :idea:
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

dobrin_dinev написа:Колега Кодек, ти от управата на ЛРД Сокол - Пазарджик ли си?!Ако ли да,то пак с риск да се повторя искам да се уточни категорично и ясно дали колеги от Пловдив и Асеновград с членски карти на Сокол,закупени от въпросните градове могат да риболовстват на водоема край с.Звъничево?! :idea:
Не не съм баш от управата, но преди малко разговарях с председателя, увери ме, че от утре 24.04.2012г. Водоема е разрешен за риболов от членове на дружеството. За членове на всички"соколи" от пазарджишки регион няма проблем, също имаме споразумение с Пловдивските "Соколи" за наши риболовци на малкия "пясък" и техни на нашия"звъник"Макар, че от пазарджишките на малкия пясък искат и доп.такса, но и това е в проект на договорки, за Асеновград не е ясно ,(макар, че Асеновградскя Сокол е по точен и от Пловдивския)но ако колегата се обади в офиса , като гост, няма да има проблем, като предварително е заявил дата на посещение.Текат уговорки и споразумения в момента между "Соколите" в страната за обмен на риболовци, както е при ловците с покана от съответната дружинка-без допълнителни такси.Но не всички "Соколи" са подписали споразумение.
Ако става въпрос за 2-3 колеги от Асеновград ,да ми пишат на лични ще уредя въпроса, но ако става въпрос за масово посещение ,нека членовете на ЛРД "Сокол "Асеновград поставят въпроса пред управителния си съвет, ние нямаме нищо против да посещават "нашия"водоем, но и наши риболовци да посещават "техните" 3.в Асеновградко.Мислим,че е честно.
П.С. Нека всички се обединим в едно нац.дружество, както беше преди много години и всички колеги си съдействаме за опазване на рибното богатство и противодействие на бракониерите.
tokaitopd
новобранец
новобранец

Мнение от tokaitopd »

колега кодек не се обиждам на никого за нищо, приемам всяка критика от всеки, всичко е О.К. още веднъж пожелавам на всеки успех в риболова.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”