Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

До софия?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
До софия?
Някакви прдложения в момента около софия некаде 50км. макс!
За другата седмица съм запланувал да се метна към Искъра на щъркелово гнездо казаха че имало яко платика и шаран!
За другата седмица съм запланувал да се метна към Искъра на щъркелово гнездо казаха че имало яко платика и шаран!
"YOU HAVE A DEAD TO PAY"
-
- фен клуб-скобар
Re: До софия?
Чак пък и шаранpenio написа:Някакви прдложения в момента около софия некаде 50км. макс!

-
- новобранец
аз ходя на стената.караш през радомир посока кюстендил.след моста на арката стигаш разклон във ляво пише извор,а ти завиваш на дясно.минаваш дебели лак,калище и стигаш село лобош.във центъра завиваш на дясно ,пътя те води и не можеш да сбъркаш.изкачваш няма и километър и виждаш стената на язовира.точно след нея има отбивка на която оставяш колата.мяташ багажа на рамо и по една стръмна пътека на около 50м си при водата.там е доста дълбоко.излиза костур, каракуда,червеноперка,а при късмет и някоя сулка.хишника на кубинка,а мирната риба на бял,торен,жито,хляб.естествено хвърляш и захранка.надявам се да съм ти бил полезен.пожелавам ти наслука
P.S всичко на плувка на дъно просто не става

Стръвта и захранката са както каза Цецо по-горе. Аз ходя от отсрещната страна. След Перник минавам през Батановци ( бивщето Темелково ) и хващам пътя за Ковачевци. След село Лесковец се хваща едно разклонение вляво има една умряла табела Радибош.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0723a ... 8&plz=2447
Тука има карта, на която Радибош изглежда далеч, но е на 150 м от водоема и е асфалт до водата!
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=0723a ... 8&plz=2447
Тука има карта, на която Радибош изглежда далеч, но е на 150 м от водоема и е асфалт до водата!