Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовири около Хасково
Модератор: sapuna
- М. Сталев
- разбира нещата
Re: Язовири около Хасково
Този язовир го държи един приятел,има риба наистина и е пуснат за спортен риболов ,но май и там още рибата била мудна
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще е хубаво да сподели някой инфо за Светлина и да се уточни кой язорвир щото май са два ?
catch a fish or die trying !!!
- М. Сталев
- разбира нещата
По принцип става дума за този големия който е преди Светлина ,във ляво .Във събота ще ходя натам и ще се опитам да науча някакво инфо ,дали наистина ще се разрешава за спортен риболов>Според слуховете Да 

- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте, Колеги, днес като се връщах от Пловдив реших да мина през Ябълково да видя как стоят нещата с язовира и ми споделиха следното: такса 4 лв. до 5 бели риби безплатно, като принципният им размер е към 300 гр. и стигат до 1 кг.// шаран излиза в момента в размери 200 - 300 гр. , като достига до 1,500 // амур е ваден миналата година като размера на бройките варира от 1 кг. до 7 кг. // костур и каракуда безплатно (не питах за размера). Основно на пружина с червей или царевица на куките. Това успях да науча днес !
- М. Сталев
- разбира нещата
Значи отпада като дестинация,във събота и Аз ще ида да видя подробно за какво става дума,даже ще взема и мача ако е хубаво времето да пробвам
))

- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Има едно язовирче, което е под аренда на околовръстния път на Хасково, до разрушените комини на Теца - там даваше шаран и амур миналата година; с добри размери са рибите и утре съм там да видя какво ще направя !
- М. Сталев
- разбира нещата
Ок ще чакаме инфо тогава от там 

- Vid
- кандидат преподавател
Доколкото имам инфо, там не дава нищо, освен дребни каракудки. Иначе арендатора е много любезен и добре зарибява хората, които го посетят....Chromeo написа:Има едно язовирче, което е под аренда на околовръстния път на Хасково, до разрушените комини на Теца - там даваше шаран и амур миналата година; с добри размери са рибите и утре съм там да видя какво ще направя !
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- pathfindar
- научил се да хвърля
Абе колеги , някой ходил ли е на яз. Даскалово , че чувам добри думи за този водоем.Имало трофейни риби и таксата била 5 кинта , ама рибата се плащала.Ако някой знае нещо да сподели.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ходили сме, ходили сме.Язовирчето е перфектно.Има шаран, амур, и сом.Таксата миналата година беше 4 лв.Рибата- да плаща се.Странното е че не взима на класически шаранджийски монтаж , а на пружина с една кука отдолу.Ако имаш фидер вземи само него.pathfindar написа:Абе колеги , някой ходил ли е на яз. Даскалово , че чувам добри думи за този водоем.Имало трофейни риби и таксата била 5 кинта , ама рибата се плащала.Ако някой знае нещо да сподели.
Ето ти няколко телефона;
0896 75 15 07
0886 61 38 00
0878 90 99 96
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Тонев, pathfindar !!! И събота, и неделя бях на Даскалово ! В събота бях на устието и резлутата на ФИДЕРА е 8 шаранчета по 400 гр. и един 1.5 кг. , на плувка хубави каракуди(на торен червей), а хората в близост до стената на ПЛУВКА хващаха шарани от 2 до 4 кг. В неделя(днес) реших да отида там където ги вадеха вчера (на 50 метра от стената) точно на мястото където вадеха хората и резултата е 6 шаранчета по 400 гр. 1 червеноперка и нещо, което ми отнесе пръта, разви аванс и си замина. А хората днес се събрали на плиткажа в устието и пукат шарани по: 10, 8 , 12 , 4....кг. на вчерашното ми място
Това беше гредата на живота ми !!! Съвет: най-вървежно е на плувка на пелети/гранули(които се взимат на място), захранва се мястото с пелети и хвърляш на пелети на косъм; фидерите сега са мноооого слаби, ама много 

- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега, не мога да се съглася с теб, вярно че язовира е особен откъм кълване(никога не кълве на едно и също място), но от 4 години насам, ходя там и съм изкарвал прилични риби от 1 до 4 кг, пък и са доста борбени дори и тия по 500 гр. Иначе си прав от части, че трудничко се вади риба, но именно заради мястотоVid написа:Доколкото имам инфо, там не дава нищо, освен дребни каракудки. Иначе арендатора е много любезен и добре зарибява хората, които го посетят....Chromeo написа:Има едно язовирче, което е под аренда на околовръстния път на Хасково, до разрушените комини на Теца - там даваше шаран и амур миналата година; с добри размери са рибите и утре съм там да видя какво ще направя !

- Vid
- кандидат преподавател
Колега, не съм шаранджия, посещавал съм водоема търсейки бели и костур, които според арендатора - често се срещали, ама аз не срещнах такива. Изказах мнение свързано с колегите ловящи мирни риби, които нищо не хващаха... И така, може мнението ми относно мирните риби да не е верно, за което моля да ме извините.....Chromeo написа:Колега, не мога да се съглася с теб, вярно че язовира е особен откъм кълване(никога не кълве на едно и също място), но от 4 години насам, ходя там и съм изкарвал прилични риби от 1 до 4 кг, пък и са доста борбени дори и тия по 500 гр. Иначе си прав от части, че трудничко се вади риба, но именно заради мястотоVid написа:Доколкото имам инфо, там не дава нищо, освен дребни каракудки. Иначе арендатора е много любезен и добре зарибява хората, които го посетят....Chromeo написа:Има едно язовирче, което е под аренда на околовръстния път на Хасково, до разрушените комини на Теца - там даваше шаран и амур миналата година; с добри размери са рибите и утре съм там да видя какво ще направя !
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Антон Тонев
- сериозен играч
За пелетите си абсолютно прав.Свидетел съм как успоредно на стената, изсипват един чувал с царевица, с цел да я понаучат на малко по друга стръв, но нанайци.Просто рибата и свикнала на гранула, и на това взима.Chromeo написа:Тонев, pathfindar !!! И събота, и неделя бях на Даскалово ! В събота бях на устието и резлутата на ФИДЕРА е 8 шаранчета по 400 гр. и един 1.5 кг. , на плувка хубави каракуди(на торен червей), а хората в близост до стената на ПЛУВКА хващаха шарани от 2 до 4 кг. В неделя(днес) реших да отида там където ги вадеха вчера (на 50 метра от стената) точно на мястото където вадеха хората и резултата е 6 шаранчета по 400 гр. 1 червеноперка и нещо, което ми отнесе пръта, разви аванс и си замина. А хората днес се събрали на плиткажа в устието и пукат шарани по: 10, 8 , 12 , 4....кг. на вчерашното ми мястоТова беше гредата на живота ми !!! Съвет: най-вървежно е на плувка на пелети/гранули(които се взимат на място), захранва се мястото с пелети и хвърляш на пелети на косъм; фидерите сега са мноооого слаби, ама много
Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- М. Сталев
- разбира нещата
Колеги във Стамболово имали арендован язовир със 10 лв такса ,защото един приятел ще ходи и ме пита за инфо ,а аз не знам там да има такъв водоем