Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

с.Яворец платеното
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
с.Яворец платеното
Колеги предвид предстоящите прогнози за проливни дъждове се отказах рязко от подготвения излет до яз.Стамболийски.Обаче желанието не отпада така че може ли някой да даде инфо за това язовирче чух че е зарибено но незнам нищо за такса видове риба и др .
-
- научил се да хвърля
Re: с.Яворец платеното
язовирчето е супер.има шаран и амур нищо друго.шарана е от 500 грама до 3кг амура е от 2 до 3 кила но са само 100 бройки.2лева на вьдица и 5 лева килото риба.само сутри и вечер калве най вече на бял
-
- ще става разбирач
благодаря колега надявах се каракуда да има
...
Последно промяна от Златев на Нед Юни 20, 2010 11:33 am, променено общо 1 път.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
До Яворец са 2 язовира.Този,който е по близо до трасето за мотокроса ще има и каракуди,но е рано още.Миналата
година пуснах 80-100 малки каракудки,защото времето се стопли и почнаха да измират в бидона а и живи рибки вече можеше да се ловят по реката.
Мои приятели са пуснали и десетина хищника и след 2-3 месеца,може и повече да е било гьола беше заграден.
Повече не съм ходил там.
година пуснах 80-100 малки каракудки,защото времето се стопли и почнаха да измират в бидона а и живи рибки вече можеше да се ловят по реката.
Мои приятели са пуснали и десетина хищника и след 2-3 месеца,може и повече да е било гьола беше заграден.
Повече не съм ходил там.
Някаква информация актуална за този водем ? Някой да го е посещавал скоро(тази година) ?
-
- ще става разбирач
питам за този на разклона за с.яворец има винилова реклама на баирчето.Каква риба обитава в тоя водоем и какви са условията