ПОредната Кражба !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

omerta
новобранец
новобранец

Мнение от omerta »

купи си нова чантичка, натъпчи я с вестници и я остави небрежно някъде зад тебе ама наблизо. вържи си я със звънче :) и като клъвне бой с канджата зад ушите ама много шум ше се вдигне.ако има каде отстрани да седиш и да гледаш и без звънче ако ти се занимава и като земе чантичката тръгваш и некаде по на тихо или пък по малко хора да има му начупи ставите една по една и после стреляй два пъти предупредително във въздуха:)
а иначе за циганите една поляна с бодлива тел и по нея да тече ток. табела РЕЗЕРВАТ. 1000 бройки годишно трофейни за отстрел.... :)
от всичко хубаво по много
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

omerta написа:...а иначе за циганите една поляна с бодлива тел и по нея да тече ток. табела РЕЗЕРВАТ. 1000 бройки годишно трофейни за отстрел.... :)
Не съм расист ама това ми хареса. :wink: Рибарче съжалявам за това което ти се е случило. Важното е че ти си добре защото тея гадове често налитат и на бой и тогава става по лошо.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

един сьвет от мене-някои може би знаят кво ми е мнението за дьржава,полиция,военни,даньчни,мангали,бьлгари(за сьжаление),турци,власи и пр и пр-демек за ВСИЧКИ,ма това няма голямо значение..та сьвета ми е следния:ако се случи да ви откраднат документите,никога не казвайте в МИЛИЦИЯТА,че са ОТКРАДНАТИ!!!!!кажете,че са ЗАГУБЕНИ!!!щото в тая дьржава парадокса е,че ако кажете "откраднати" плюс всички разправии,ще ви направят и АКТ за немьрливост,на стойност от 50 лв :roll: ако кажете "загубени" това с акта няма да се случи...и ако може някой това да ми го обясни-това е параграф 22 отсекьде!!идиотска история,без логика и смисьл-по сьщия начин,ако си строшите колата в някоя дупка,ядосате се,решите да сьдите общината и извикате МИЛИЦИЯТА да ви направи протокол,то те ви правят АКТ,ЧЕ СТЕ КАРАЛИ С НЕСЬОБРАЗЕНА СКОРОСТ!!!!патил сьм,вервайте ми :wink: неам думи...а ти приятелю,рибаря,бе как може така бальшки да постьпиш и да разчиташ на неква си пичка да ти пази половината живот :lol: бе с малко нерви-сичко ще се оправи-тури си го на оная работа-ЗДРАВЕ да е...успех
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”